Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
pitikot spune:
Do,mi-a zis ca atata timp cat alaptez sa-mi iau gandul de la anticonceptionale .A ramas sa ne vedem dupa ce tremin cu alaptatul.Asta e,trecem la prezervativ.Si mie mi se pare prea repede bb 2 la 3 luni dupa cezariana.In toamna ma puc de "treaba"si apoi gataaaa mai mult de 2 bb-ei nu vreau !
rosioara spune:
Si eu vreau bb2 si ... bb3.Daca bb2 va fi baietel, atunci ma opresc, daca nu, sper sa am curaj si pentruu bb3. Oricum, apropo de perioada de pauza, mie mi-a zis ca dupa 8 luni este in regula. Anticonceptionale nu am cerut (ca nu ma pasioneaza subiectul) dar nici nu mi-a prescris.
Ayna, multumesc de intrebare... Ma simt bine.
dimalexia spune:
Buna fetelor!
Eu am ramas insarcinata dupa 6 luni de la prima cezariana, fiind sigura ca nu am cum sa raman (alaptam si foloseam si prezervativ) si totusi s-a intamplat... Desi spuneam tot timpul ca nu o sa fac niciodata intrerupere de sarcina, dr. mi-a zis ca nu se poate, este prea repede dupa cezariana, trebuie sa treaca macar 2 ani. Asa ca am fost nevoita sa fac atunci intrerupere de sarcina, desi mi-a parut rau si ma mai gandesc si acum...
Acum sunt la a doua cezariana dupa 5 ani, si ma gandesc serios la metodele ce o sa le folosesc dupa nastere, pentru a nu mi-se intampla iar vreo nenorocire. Si mie la fel, mi-a zis doctorul atunci ca daca alaptez nu poate sa-mi dea anticonceptionale... Ma gandesc totusi ca de acum 5 ani or fi aparut si anticonceptionale care se pot lua atunci cand alaptam.
Azi am sunat la cabinet, si m-am programat la control marti- 06 febr. ora 16,30. De abia astept sa vad cand ma programeaza la operatie.
Voi, ce mai faceti?
Va pup! si mai vb.
Dimalexia 37+
Helenutza23 spune:
a nascut Shine im mesaj scria decat ca e ok si isi admira puiul!
dimalexia si eu sunt programata marti pe 6 feb, insa la ora 15... cine stie, poate ne vedem ...desi sincer as prefera sa nu fie o intarziere asa mare la programari...
37+
dimalexia spune:
Felicitari pentru Shine!
Multa sanatate ei si puiului ei!
Helenutza: Da, poate ne vedem, de obicei eu ajung mai devreme decat sunt programata, acum depinde si de trafic.
Dimalexia 37+
Do spune:
Au inceput puisorii de februarie sa scoata nasucul la lumina !!
Felicitari ptr Shine, refacere rapida si puiut mancacios si sanatos!
Cine urmeaza?!
Dimalexia, ai dreptate. Mie de asta mi-e frica, fir-ar el sa fie de prezervativ! Am avut cateva accidente stupide si deja am inceput serisos sa ma gandesc sa ma duc sa-l intreb despre pilulele monohormonale speciale ptr mamicile care alapteaza. Sunt cateva marci, dar cel mai prescris pare a fi Exultonul. Dati si voi o cautare si vedeti ce intelegeti voi din ce gasiti pe net. Eu am dedus ca sunt cea mai buna metoda contraceptiva ptr cele care alapteaza.
cristianamat spune:
Ce curajoase sunteti. Deja vb de BB2. Eu ma gandeam inainte sa se intample ce s-a intamplat dar acum....
Am ajus la 1900. Dar aseara nu a vrut in ruptul capului sa se mai trezeasca la masa de 5.30...a dormit de la 3 pana la 9 dimineata desi am tras de ea o ora dela 5 la 6. Pana la urma cred ca aveti dreptatea, ea stie mai bine cand ii e foame. Oricum la 2.30-3 a mancat pt 2 mese...probabil s-a gandit ea ca mai bine mananca atunci 60 ml...decat 30 la 2.30 si 30 la 5.30...sunt fantastici copiii astia.
Do merci de incurajari...nu cred ca i-a trecut inca incterul...mi se pare in continuare galbena. Nu mai e cum a fost dar nici rozalie nu e...
blueeyes2003 spune:
Shine Felicitari!!!
Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si mancacios iar tu sa ai mult laptic!!!
Te asteptam cu povestea nasterii!Ieri dupa-amiaza cand asteptam la medic,a sunat sa spuna ca intarzie pentru ca are o nastere,cred ca tu erai,nu?
Abia astept sa ne dai mai multe detalii!
Va !
Mirela
Helenutza23 spune:
buna fetele,
am auzit ca ieri la CF2 au fost multe nasteri incepand de dimineata. Shine a noastra a trimis si detalii: bb Alexandru a venit pe 2 feb la 15:28, 2870 g, 48 cm prin nastere naturala cu epidurala... si a cam luat-o pe mami prin surprindere
Mirela nu zic nimik, nu mai are sens. decat trimit un mare
38+
Do spune:
Cosmogirl, mii de scuze publice. Am vazut abia azi mesajul in care ma rugai sa-ti trimit detalii despre banii ptr nastere, mesaj pe care mi l-ai trimis la adresa de mail cu care m-am inregistrat dar pe care n-o folosesc prea des. Acum am schimbat-o si in profil. Promit sa nu se mai repete.
Imi pare rau ca nu ti-am putut raspunde dar sper ca ai facut rost de informatie.
Inca o data mii de scuze.
Do