Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
MICKYN spune:
Mirela, ce ai facut azi la echo, zi ceva, da-ne un semn de viata !
Eu am fost la cabinet la Nayel, si pe la 16 nu erau decat vreo 2 persoane. Mi-a spus ca bebe-ul se dezvolta ca la carte. Si desi sunt in 32 de saptamani, mi-a spus ca ne vedem peste 1 luna.
MICKYN spune:
Dimalexia, cum faci sa te duci la control la spital? Pe mine dl doctor ma cheama numai la cabinet ( probabil ptr ca stau aproape ). As vrea sa merg si la spital sa vad si eu conditiile de acolo, sa stiu unde tb sa merg cand bebita se va naste( nu sa alerg buimaca prin spital). Il suni in ziua cand este de garda, sau te prezinti pur si simplu?Nu mai spun ca la cabinet, vizita devine destul de costisitoare (100 ron)-consultatia si tuseul, care a fost de fiecare data.
32 sapt
Shine spune:
Ayna mii de scuze daca te-am suparat.
Am fost o mare v.... trebuia sa dau o cautare pe google, nu sa te necajesc pe tine cu intrebari stupide. Iarta-ma, te rog.
Iti urez sa iti aduca Dumnezeu minunea mult asteptata!
Shine 38
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
Shine spune:
Cosmogirl este .
Fetita, Ema s-a nascut ieri, Pe la 8 parca, 49 cm, 3100 g. Sper ca sunt pe aproape cu datele, k m-am emotionat toata.
Felicitari mamico!
Shine 38
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
dimalexia spune:
Buna fetelor!
Cosmogirl: Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Asteptam sa ne povestesti cand poti tu...
Mickyn: Eu na ma duc la spital. Si la ultimul control cand o sa ma duc pe 6 febr. ma duc tot la cabinet. Imi este mai comod, si mi se pare ca poti discuta cu el altfel. E mai linistit.
La spital am fost de 2 ori dar nu acum cu sarcina, acum vreo 2-3 ani.
O sa ma duc la spital atunci cand o sa nasc, trebuie sa ma indrume cineva, stiu ca intrarea este prin spate, la etajul 2. Tu faci cum crezi tu ca iti este mai bine... Am inteles de la celalte fete care merg la spital ca il suna inainte si le spune dansul cand sa se duca.
Va pup, trebuie sa plec la serviciu...
Dimalexia 37+
ayna spune:
Shine stai linistita nu ma intristeaza intrebarea ta, sunt constienta de problema mea si incerc sa merg mai departe. Stai linistita.
Cosmogirl sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Mirela ce faci, ce ne spui de rezultatul de ieri?
Mickyn eu de obicei l-am sunat cu o zi inainte, daca te duci cand este de garda este bine sa te duci dupa ora 17 cand nu mai este ocupat, iar daca te duci dimineata risti sa astepti si cateva ore daca-l prinzi intr-o operatie sau nastere. Intradevar la cabinet poti sa discuti mai pe indelete cu el.
Va urez o zi usoara.
Corina
blueeyes2003 spune:
Fetelor se pare ca sarcina mea s-a oprit in evolutie la 6 saptamani si 3 zile! Nu-mi vine sa cred,este ingrozitor...nu am cuvinte!
Am sa mai intru cand sunt in stare!
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!
Nu vreau sa va intristati din cauza mea,aveti lucruri mai importante de facut,ok?
Cosmogirl felicitari!!! Sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduc anumai bucurii!
Va
Mirela
crinuta spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Fetelor se pare ca sarcina mea s-a oprit in evolutie la 6 saptamani si 3 zile! Nu-mi vine sa cred,este ingrozitor...nu am cuvinte!
Am sa mai intru cand sunt in stare!
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!
Nu vreau sa va intristati din cauza mea,aveti lucruri mai importante de facut,ok?
Cosmogirl felicitari!!! Sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduc anumai bucurii!
Va
Mirela
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Helenutza23 spune:
am citit de Mirela, am postat pt ea la odiseea la care era si ea... offf, nu am cuvinte... imi pare asa rau pt ea... sper din inima sa se refaca dupa aceasta noua pierdere si sa gaseasca puterea de a merge mai departe
37+