Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
Helenutza23 spune:
pupici la fete pt galerie ... sper ca bb sa aprecieze si sa iasa sa multumeasca chiar el pt intampinare
39+
crinuta spune:
Nastere usoara Helenutza!
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
dimalexia spune:
Multumesc mult la toate fetele!
Sunteti niste dragute...
Promit sa va povestesc prin ce am trecut indata ce voi putea...
Important este ca bebe este bine acum, si eu datorita lui m-am mobilizat mult mai repede ( faceam ture din salonul 2- la reanimare, foarte dese) si ma refac mult mai bine si mai repede decat dupa prima cezariana.
HELENUTZA: NASTERE USOARA! ITI TIN PUMNII! SA DEA DUMNEZEU SA NASTI USOR SI SA FIE BEBE BINE!
Dimalexia 38+
dimalexia spune:
Incerc sa schimb semnatura!
Raluca22: Tu ce faci? Cand trebuie sa te nasti? Tot zilele astea...
NASTERE USOARA! BRAVO LUI BEBE CA S-A INTORS!
oanabbb spune:
FLORENTINA multumesc tare mult!
sa stii ca si mie dr mi se pare un om extraordinar...
preturile sunt ok.spune.mi te rog...ai vazut operatii facute de el?ai idee cum arata?ca mie de asta mi.e cel mai frica...sa nu raman cu ditamai urma...........
oana16+
blueeyes2003 spune:
Helenutza bafta multa astazi!Sa ai o nastere cat mai usoara!
Oanabbb eu am o operatie facuta de dr. Nayel care arata super ok si cand eram in spital era o fata care zicea ca sora ei a nascut cu dr. Gherasie prin cezariana si a zis ca operatia ei arata la fel ca a mea(a vazut cum este a mea).Nu-ti face probleme,o sa fie foarte micuta ,pe orizontala si foarte jos incat si cel mai micut slip o acopera.Poti merge la plaja linistita! Si recuperarea a fost rapida,cel putin la mine,oricum asta depinde si de fiecrae organism dar si de modul in cae este facuta operatia!Din cate stiu si dr. Gherasie a asistat la operatia mea.Sarcina usoara in continuare.
Akella iti tinem pumnii sa iasa II liniute!Bafta!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
oanabbb spune:
MIRELUS... ce veste grozava!!!
eu tare am vrut sa nasc normal...dar daca situatia e de asa natura...asta e!
pupici.....
oana16+
ayna spune:
HAPPY VALENTINE'S DAY!!!
Orice cuplu are nevoie din cand in cand de cate o zi in care sa sarbatoreasca ! Azi este una din ele ...
Fie ca azi toata lumea sa se iubeasca si sa nu mai auzim de atata durere si suferinta in viata de cuplu.
Un Valentine`s day cat mai frumos si , fie, ca cel de langa voi sa va indeplineasca toate dorintele ascunse sau nu...
Sa fiti iubite si sa iubiti din tot sufletul!!!!!!
O si cate un din partea mea pentru voi.
Corina
Shine spune:
mai, azi a fost valentinul?
Si n-am sarbatorit...
Florentina, tu ai fost la controlul de 6 saptamani?
Pentru fetele care nu au nascut inca, mie nu imi vine sa cred cat de bine ma simt, fizic vorbind. Dupa ce mi-a scos firul chiar nu mai simt nici o jena.
Akella, imi pare rau!Nu iti pierde speranta.
Shine
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx