Dr. Nayel - CF 2 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!

Akella imi pare rau ca nu a iesit pozitiv .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

stie cineva ceva de helenutza?

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

dar ati avut ceva activitate...
Pb cu laptele am avut-o si eu. seara la masa de 20.30 nu reuseam sa mulg mai mult de 20-30 ml...am incercat ceai de chimen cu anason, lapte, compoturi...a avut efect in schimb, sau cel putin asa cred, eu ceaiul de musetel cu miere, 2 linguri mari la o cana....
Felicitari proaspetelor mamici...
Pt cele cu cezariana...Aveti mari grija la efort dupa ce va scoate firul ca nu cumva sa faceti hematom...cunosc 2 persoane care au facut si in momentul ala au inceput tratament cu antibiotic si gata alaptatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Helenutza inca nu a nascut!Poate intra ea si ne spune ce si cum.

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele,
va pup pt interesul manifestat pt mine, pt noi
nu am nascut inca, de dim am avut o serie de contractii care au durat vreo 2 ore. dar s-au oprit si acum suntem bine. probabil a fost antrenament. mai asteptam.

va pup si daca nasc fiti sigure ca veti afla

39+

Mergi la inceput

Helenutza se pare ca nu l-a impresionat galeria noastra! Am vazut ca tu ai DPN pe 17,poate vrea chiar atunci.
Ai fost ieri la Nayel? Ce a zis?

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am fost la Nayel pe 6 feb si atunci am stabilit ca ne vedem la nascare speram noi sa fie data de 14 ca e si el de garda si ar fi fost ca lumea. am vrut sa ma duc ieri la spital dar vroiam sa ma duc, decat asa, la modul "sa ma vada", nu ca as fi avut vreo chestie... nu m-am mai dus ca m-am gandit sa nu spuna sa raman pt vreo inducere sincer nu cred ca ar fi facut-o dar nu te pui cu piticii de pe creierul unei gravide care mai e si la termen .
eu zic ca totusi pe bb l-a miscat galeria... a dat un semn, nu? va pup pe toate

(am contactii sporadice si singulare. se intareste burta si strange taaare si mai ia si o forma geometrica ciudata si neregulata . si pe urma gata, iar pauza. ma tot uit in chilotzi sa vad daca se pierde ceva )

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

helenutza, eu si in sala de nasteri ma intrebam inca: da' dopul meu unde o fi?
si ca sa va amuz cu alte ganduri: nayel zicea :impinge(cu accentul ala al lui dragutz) si eu gandeam : ce-s nebuna? nu stiu eu ca doare!da' nu imping frate si gata.
pana m-am enervat si am zis tot in sinea mea: fie ca voi hai sa vedem, daca imping ce se intampla? si s-a intamplat..... Alexandru!

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

Mergi la inceput

Stelianaesti tare haioasa! Intotdeauna mesajele tale m-au binedispus!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Helenutza si la mine se intareste burta si ia o forma ciudata dar am dat vina pe bebe ca se misca .
Shine m-ai facut sa rad.

38+

Mergi la inceput