Dr. Nayel - CF 2 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by dimalexia

Buna fetelor!
Am venit acasa... Acum suntem bine... Am avut probleme cu bebe, mi s-a desprinds prima operatie si bebe nu a mai fost pt. putin timp alimentat. A avut 3,300 si 51 cm si este un frumusel. a stat de joi pana duminica la incubator, cu perfuzie cu glucoza si de duminica seara mi l-a adus in salon. Doctorul a fost super, la fel si ceilalti.
Am avut emotii, am plans mult, era da fac depresie, stateam numai pe la reanimare la bebe si plangeam intruna desi stiam ca nu este bine. Dumnezeu ne-a ajutat si acum am venit acasa si suntem bine. Bebele meu este un luptator, mananca, am lapte foarte mult, am baut si 5 l de ceai de anason si chimen pe zi, si am luat si niste granule pt. stimularea laptelui. Acum trebuie sa ma mulg si sa arunc pana incepe bebe sa pape el tot.
A NASCUT SI SANDYBELL SAMBATA PE 10, UN BAIETEL. sUNT BINE AMANDOI SI ASTAZI PLECAU SI EI ACASA.
Va pup, si o sa revin cu mai multe informatii. Acum bebele meu a mancat si doarme.

Dimalexia 38+

Dimalexia bine ai revenit, felicitari pt bb. bine ca sunteti ok..off, prin cate cred ca ai trecut.... Dumnezeu v-a vegheat si acum sunteti bine... dar nu mai arunca lapticul. congeleaza-l, o sa il folosesti in perioadele cand poate vei avea mai putin sau va ramane altcineva cu bb acasa... si daca tot ramane pune-l la o floare... sa vezi ce bine ii merge. la prima neoptica sora mea congela iar ce ramane in biberon dupa ce papa aia mica, il punea la o floare... vreau sa zic ca floarea aia a fost sora de lapte a micutei, ce de flori a putut face in perioada aia, ne miram cu totii.

Sandybell felictari si tie pt micut si te asteptam si pe tine cu vesti!

Mirela, Do merci de galerie, si fetele de la odisee au inceput sa ne faca galerie. sa vedem daca se sesizeaza bb

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Eram precisa!!!(asta este din reclama cu marmota)
uite ca Nu este cum vrem noi, e cum vrea BB. Na ca BB de sandybell, nu a vrut pe 9 odata cu tatal lui, nici pe 14, A vrut el pe 10.
Ce cool dimalexia si sandybell s-au intalnit la spital

Fetelor, felicitari, spor la laptic si multa putere de luptat cu somnul!
Blueeyes, pe BB l-am lasat cu tatal lui acas, si cand sa ies pe usa a inceput sa planga... facuse kk. asa ca m-am intors, repede mamutica la spalat, dat san 10 minute (ca oricum, dupa aia nu mai are ce trage de acolo..).Am intarziat 10 minute la Nayel, si am fost surprinsa ca a foat fff. atent, si a zis sa intru in cabinet, adica sa sar peste rand,ca ma asteapta bb.
fetele! si BB-i si burticile, si viitoarele burtici

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

helenutza

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

dimalexia bine ai revenit acasa!Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si mancacios si tu sa te recuperezi repede.Cum adica s-a desprins prima operatie?Si nu s-a vazut? Important este ca sunteti bine acum!
Sandybel felicitari,sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Am fost la dr Nayel si am discutat despre monitorizare. Treaba e ca nu mi-a venit ciclul. Dar nici n-am alte simptome. Ma mai supara putintel burta din cand in cand, dar nimic. Sanii nu ma dor deloc. Poate duminica sa-mi fac curaj sa fac un test de sarcina... Ma omoara asteptarea si incertitudinea si mi-e foarte frica de o noua dezamagire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...am si eu o intrebare.

eu sunt la dr gherasie...la acelasi spital..sunt curioasa de preturile practicate pt cezariana si daca au rezerve acolo sau nu.
ceva in sistem sa platesti rezerva.....sau cum o fi...multam tare mult...

oana16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Dimalexia si Sandybel felicitari pt ,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Helenutza

pt toate , si viitoarele

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Dimalexia si Sandybell, felicitari pentru bebei, sa fie sanatosi si papaciosi, sa va aduca bucurie in suflet intotdeauna!

Helenutza, curaj ca tu urmezi!

Oanabbb, nu sunt rezerve la CF 2 iar despre preturi o sa-ti trimit un PM

Akella, tinem pumnii sa fie cu doua liniute!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dimalexia si Sandybel, Felicitari pt bebei..sa fie sanatosi si mancaciosi si voi sa va refaceti rapid dupa nastere!
Akella, multa bafta iti doresc si sper sa fie testul asa cum iti doresti!

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Felicitari fetelor.

Dimilexia, cum adica s-a desprins prima operatie???

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput