Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
Florentina G spune:
Shine, stiu exact ce sentimente te incearca.. am trecut si eu prin asta! Asha mi-era si mie dor de burtica insa acum mi-a trecut... s-au mai estompat amintirile... le-au luat altele locul! Intotdeauna vei privi cu nostalgie in trecut.. eu acum ma uit la bebeii nou nascuti din parc si imi pare rau ca Patrick a crescut si a trecut de etapa aia!
Eu am ramas gravi la zece luni de la prima nastere si pot sa-ti spun ca daca ai un pic de ajutor nu este asha de greu cu doi copii mici!
Si nu mai plnge ca face rau la laptic! Sti reclama aia de la Milka, cu vacutele fericite care dau cel mai bun lapte?! Cam asa trebuie sa fim si noi!
Sandybell, La Multi Ani pentru sot, sa-ti traiasca, sa fie un tatic fericit si iubitor!
Raluca22, ai vazut ca se poate! Ma bucur mult ca ai posibilitatea sa nasti normal!
Liana, impresionanta povestea voastra! Multumesc pentru PM!
Tina, mami de Patrick si Maya
blueeyes2003 spune:
Fetelor,am ajuns pe pagina 2?
Shine imi pare rau ca nu ai suficient laptic pentru bebe,sunt convinsa ca laptele matern este cel mai bun,dar daca se intampla sa nu mai ai nu cred ca este o problema atat de grava!Nasa mea nu a avut deloc lapte si a trebuit sa-l tina pe bebe pe lapte praf si asta nu inseamna ca nu este un copil sanatos.Linisteste-te ca te descurci tu!
Ce frumos...deja te gandesti la bebe 2!Sa-l intrebi pe Nayel dupa cat timp este ok sa incercati din nou!Bafta la fire!Sa ne spui cum a fost!
Helenutza cum esti? Numai maine nu-i poimaine!Iti tin pumnii sa ai o nastere cat mai usoara!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Helenutza23 spune:
Mirela merci. saptamana asta il astept. eu ma simt bine, sunt fresh ma gandesc ca astuia mic nu-i arde de iesit in lume... sper sa nu ajungem la vreo inducere. oricum ar fi, sper sa fie bine, recunosc ca mi-e frica... ma rog la Dumnezeu sa fim bine.
Shine azi scapi de firicel. tin pumnii!
39+
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Helenutza iti tinem pumnii sa fie totul bine!
Shine sa dea Domnu sa vina mai mult laptic.
Fetelor nu stiti nimic de Dimalexia?
37+
blueeyes2003 spune:
Cred ca este deja acasa si sigur va intra sa ne spuna cum a fost!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Shine spune:
pentru cine mai este interesata este de garda pe 14, 18, 21.
Am fost sa imi scoata firul.
Cam neplacuta senzatia de dupa...... E drept ca am mers pe jos pana acasa si credeam ca nu mai ajung. LA dus am facut 20 de min.la intors dublu...
A fost prima data cand am iesit din casa dupa nastere, si mi-a fost greu sa imi gasesc o pozitie comoda in care sa merg (daca va puteti imagina asa ceva) aveam impresia ca ma tot duc in fata de la mijloc in sus.Pur si simplu nu reuseam sa imi tin coloana dreapta
Helenutza, da' te tii bine!Vad ca nu va grabiti deloc
Serios, sa nu iti fie frica de nastere, o sa fie bine, ai sa vezi. Ai incredere in Doctorasul nostru!
Shine
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx
Helenutza23 spune:
Shine, bine ca ai scapat de atza! DAAA, asta mic se tine bine, cu gherutzele infipte, nu vrea sa isi dea drumul pe topogan ce bine ca ai dat garzile , chiar ma gandeam ca daca nu apare miercuri pe 14, cand ar mai fi de garda...eh, ma gandesc si eu ca pana la urma nu apas pe buton, si hai, ca azi e Nayel de garda ... of, daca nu vine sapt asta tre sa ne ducem luni sa vorbim, sa vedem cum il scoatem ...sper sa nu ajung la asta....
pupici la fete
39+
blueeyes2003 spune:
Shine bine ca ai scapat de fir!Cu cine l-ai lasat pe bebe mic?Cred ca a plans fara tine!
Helenutza nastere usoara!Incepem galeria poate il convingem pe bebe din burtica sa iasa afara,poate asta vrea
Mirela
dimalexia spune:
Buna fetelor!
Am venit acasa... Acum suntem bine... Am avut probleme cu bebe, mi s-a desprinds prima operatie si bebe nu a mai fost pt. putin timp alimentat. A avut 3,300 si 51 cm si este un frumusel. a stat de joi pana duminica la incubator, cu perfuzie cu glucoza si de duminica seara mi l-a adus in salon. Doctorul a fost super, la fel si ceilalti.
Am avut emotii, am plans mult, era da fac depresie, stateam numai pe la reanimare la bebe si plangeam intruna desi stiam ca nu este bine. Dumnezeu ne-a ajutat si acum am venit acasa si suntem bine. Bebele meu este un luptator, mananca, am lapte foarte mult, am baut si 5 l de ceai de anason si chimen pe zi, si am luat si niste granule pt. stimularea laptelui. Acum trebuie sa ma mulg si sa arunc pana incepe bebe sa pape el tot.
A NASCUT SI SANDYBELL SAMBATA PE 10, UN BAIETEL. sUNT BINE AMANDOI SI ASTAZI PLECAU SI EI ACASA.
Va pup, si o sa revin cu mai multe informatii. Acum bebele meu a mancat si doarme.
Dimalexia 38+
Do spune:
Dimalexia, Sandybel, sa va traiasca bebelusii, sa creasca frumosi si cuminti si sa va recuperati repede.
Helenutza,