Dr. Nayel - CF 2 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Liana, m-am uitat la pozele tale si am ramas atat de placut impresionata... Anastasia ese cel mai potrivit nume pe care il puteai alege pentru minunea ta de fetita iar Robert este atat de frumos si dragastos cu surioara lui incat daca cineva care este in dubii pentru bebe2 daca ar vedea pozele cu ei s-ar hotari imediat!
Ce diferenta este intre ei?
Sa-ti traiasca, sa te bucure la fel de mult toata viatza!

Mirela, abia astept sa incepi sa pui intrebari! Sunt sigura ca cineva acolo sus te iubeste si stie ce face!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Dimalexia cred ca la ora asta esti o mamica fericita. Sanatate multa si un puiut sanatos.

Liana ce dragut eu implinesc 31 de ani pe 17.05.

Shine ai un scump de bebic sa fiti fericiti si sanatosi.

Mirela vezi ca ma superi, eu unde sunt, ramanem amandoua si poate da DD sa fim in viitorul apropiat. Asa ca stai cumintica si nu te intrista ca ramai singura.

Va pe toate.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

wow, tocmai am vazut la stiri ce s-a intamplat dimineata la CFR 2. Incredibil, operatie fara curent !!!! Doaaaaaaaaaaamne, ce situatie. Sper ca s-a remediat si Dimalexia a putut naste in conditii bune.

Mirela, subscriu la ce au zis fetele si cant si eu cu Helenutza: "noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa pana ce Mirela noastra n-o fi burticoasa"
Iti vom raspunde intotdeauna cu placere la toate intrebarile.

Helenuza, ii spuneam Dimalexiei sa nu inghita ceaiul ptr ca nu avea voie sa bea lichide inainte de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna seara fetelor,

Robert este nascut in 21 iulie 2003 iar Anastasia in 16 noiembrie 2006. Asadar diferenta dintre ei este de 3 ani si 4 luni. Nu am vrut sa fie mai mare pentru ca mai tarziu se simte diferenta dintre ei. De asemenea am vrut sa fie 2-3 ani intre nasteri pentru a ma putea reface complet dupa prima (chiar daca se spune ca te refaci mai repede).
Din fericire, Robert este un rac iubitor si tandru. Toata ziua o pupa pe Anastasia si ma ajuta sa ii fac baie sau sa o imbrac. Anastasia este scorpion si chiar daca nu cred in totalitate in zodii, se pare ca acolo zice ca se inteleg de minune. Nu i-am programat dupa zodii, asa s-au nimeri sa iasa ....

Numele de Anastasia Diana nu l-am ales. Poate sa vi se para o ciudatenie dar l-am visat. In primul trimestru de sarcina mi-a fost extrem de rau, timp de o luna am facut perfuzii in fiecare zi deoarece ma deshidratam foarte tare. Eram gravida in 3 luni si am constatat ca am slabit 8 kg fata de greutatea mea anterioara. La vartsa de 10 saptamani m-am dus la Dr.Iosup la ecograf, pentru ca era necesar sa vad cum se simte copilul in conditiile in care eu slabeam in continuu. Cum eram curioasa l-am intrebat ce este: fata sau baiat. El, care e topit dupa fete, zice:"Pai nu ti-am zis acum 3 ani sa vii la mine cu o fata!!!". Se uita pe ecograf, aveam 10 saptamani, si zice:"Hmmm, e prea mic, nu-mi dau seama,la prima vedere, parca e tot baiat.....da poate e cordonul, asa ca nu bag mana in foc,mai bine iti spun sigur la 16 saptamani". Ma duc acasa, si noaptea visez ca e fata si ca o sa o cheme Anastasia Diana. Ma trezesc ametita si ma tot gandeam. Daca Iosup zice sa e baiat, dar nu e cert inca, cum de visez eu ca e fata....ma gandeam ca o fi pe dos visul. Ma duc la preotul meu de la Biserica Capra si ii povestesc ce am visat. Mi-a comunicat cu zambetul pe buze ca voi naste o fetita si ca e bine sa ii pun acest nume Anastasia Diana pentru ca in visul meu s-a aratat ingerul ei care mi-a spus cum o sa o cheme. La 16 saptamani cand mi-a comunicat Dr.Iosup ca este o fetita stiam deja cum o sa o cheme.

Ma rog in fiecare zi pentru copii mei sanatosi si acum ca i-am vazut si pe ai tai Florentina, ma rog si pentru ei.
Eu am o vorba: "Sa fie sanatosi,ca de restul avem noi grija"

Asteptam vesti de la dimalexia si Ssandybell!!!!

Cu drag,
Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandybel spune:

Salutare fetelor,
Dimalexia, speram ca sunteti bine amandoi si asteptam sa te intorci si sa ne scri............atat cat poti

Eu sunt bine, tusea nu mi-a trecut de tot , dar m-a mai lasat putin, ma ia doar noaptea, sper sa-mi treaca de tor pana nasc

In rest azi am avut niste mici dureri de burtica si ma tot intreb daca or fi contractii, habar n-am cum trebuie sa fie
La mine e mai degraba o greutate pe care o simt pe ovare, decat o incordare sau durere.............nu stiu s-o descriu

N-am vrut sa-l deranjez pe dl.dr, ca m-am gandit ca azinoapte a fost de garda, dar azi e ziua sotului meu si plecam la chef pe la 5.30, am zis ca daca mai simt ceva dubios pana atunci, trec pe la cabinet pe la D-nul Dr. Nayel ca sa petrec linistita la noapte

Dar parca la gandul ca poate sa ma opreasca sau sa ma trimita la spital........mi-au trecut toate

Eu tre sa apuc sa fac cezariana...............

Va pup si astept noutati de la toate........

Mirela cu siguranta vom ramane pe aici,vom fi alaturi de tine, fina mea a pierdut doua sarcini , fiecare la 6 saptamani, la interval de 4 luni, op pierdere de alta, dar akum face investigatii si e foarte optimista, poate te pun in legatura cu ea, eu sunt mandra de ea.........si voi fi si de tine.

O scoatem noi TOATE la capat cumva, doar nu suntem primele, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor !
Am fost aseara la spital dar am stat vreo 2 ore pe acolo,dr a avut doua nasteri una dupa alta.Bebele meu a reusit sa se intoarca cred ca miercuri s-a intors si acum asteptam termenul intre 21feb - 1
martie.Acum doua sapt mi-a spus ca bebe are 3 kg iar acum 2800g.
pt toate fetele care ne incurajati.
Mirela sa fii sigura ca si noi vom fi langa tine asa cum ai fost si tu ,chiar daca ai trecut prin clipe grele pt tine .
Dimalexia te asteptam cu vesti,sa fiti sanatosi amandoi!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Corina nu te-am uitat,sper sa fii -dutza cat mai curand!
Raluca ma bucur ca s-a intors bebe,sper ca te-ai linistit acum!Vrei sa nasti natural,nu?
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Sandybel imi pare rau pentru fina ta,stiu cum este!Sper sa reuseasca sa aiba un bebe cat mai curand!
Tu poate treci totusi pe la cabinet sa te vada Nayel daca nu te simti prea bine!
Do multumesc!

Eu am sa merg saptaman viitoare sa-mi fac analizele si sper sa fie totul in regula!Oricum mi-a zis ca trebuie sa astept 2 CM.
Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Sandybel LA MULTI ANI PENTRU SOTUL TAU SI O SEARA LINISTITA.

MIRELA si cu Dumnezeu inainte.

RALUCA foarte bine ca BB s-a intors, sarcina usoara in continuare incet incet se apropie si la tine momentul mult asteptat. Stiu cum este sa astepti 2 ore la spital, am trecut si eu prin asta.

pentru voi toate.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Multumesc mult pentru aprecierile cu privire la bebelus.
Sandybell, nu pot sa spun ca am avut cine stie ce arsuri. Sau poate nu le-am evaluat corect. Asa am facut si cu contractiile, de am ajuns la spital cu contractii la 5 minute
Se pare ca luna aceasta este plina de bebelushi. Vinerea trecuta ne-au dat bebeii pe saloane spunand ca nu mai au loc sa ii tina la nou nascuti.
Si Duminica erau tare fericite asistentele ca eu vreau sa ma tirez, pentru ca aveau nevoie de paturi.

Eu chiar ma gandeam... Ce face Dr. daca are doua nasteri odata?
Florentina, eu merg luni sa imi scoata firele,; mi-e groaza, ca trebuie sa merg pe jos pana acolo (nu cred ca vrea vreun taxi sa ma duca trei strazi mai incolo )si nici pe bebe nu l-as cara pana la locul faptei, el sta cu tati acas' si eu voi merge pe jos.

Sandybell, parca sotul tau dorea sa vina bebe de ziua lui. Sa ne dai de stire daca s-a hotarat sa ii faca pe plac

Raluca
, bravo, ai scapat de un stres. pana la urma vezi ca BB a fost cuminte?
Sunt tembela.. acum am vazut ca toate postarile sunt de ieri.e greu sa mai tin cont ce zi este.Azi am avut doua reprize de . Mami nu prea are laptic suficient pentru bebe.

Si inca ceva... Mi-e drag copilul meu, il iubesc la nebunie, si mi-e dor sa am burtica. oare cand pot sa fac BB2?

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Shine draga de tine... nu mai plange ca o sa fie bine. ai incercat sa maresti productia de laptic? cu ceai de anason+chimeon sau galactocil.... luni iti tin pumnii pt fire, nu cred ca o sa te doara. lu' sora mea i le-a scos, bine la ea e cezariana. oricum nu a durut deloc. vrei bb2 deja? avand o nastere naturala la activ nu cred ca o sa ai restrictii prea lungi in timp
bb cum e? e cuminte? papa, doarme? dar tu, ai reusit sa te odihnesti un pic? ..of, nu mai plange.

39+

Mergi la inceput