Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
sandybell spune:
Shine,
Am vazut pozele cu bebel! E un scump si un paros, ai avut arsuri rau?
Sa fiti sanatosi amandoi si sa va faceti mari!
Abia astept sa va arat si eu poze cu al meu!
Hai ca trecem pe baricada cealalta, cate una, cate una!
PUPICI!
blueeyes2003 spune:
Shine este un scump bebelul! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!Cred ca esti tare mandra de el!
dimalexia bafta multa astazi!Suntem cu gandul la tine!O sa fie bine!
Incet,incet plecati toate de aici...si eu raman singurica ...cine ma mai incurajeaza pe mine?
Va pe toate!
Mirela
dimalexia spune:
Buna fetelor!
Am revenit de la coafor. M-am pregatit: manichiura, pedichiura, epilat.
Multumesc Do: o sa fac gargara cu ceai chiar acum...
Va pup, multumesc de incurajari!
Sper sa revin repede... repede...
Dimalexia 38+
dimalexia spune:
Buna fetelor!
Am revenit de la coafor: sunt pregatita si fizic si moral ( ma dau tare...)
Do: Multumesc mult. Chiar o sa fac gargara cu ceai...
Sandybell: Imi pare rau ca nu ne-am nimerit amandoua pe mess... LA MULTI ANI! Pt. sotul tau...
Iti multumesc si tie pt. incurajari.
O sa revin repede... repede...
Mai am mai putin de o ora si il sun pe dr.
Va pup pe toate!
Dimalexia 38+
dimalexia spune:
Fetelor, la 2 trebuie sa fiu la spital!
Va pup si sa imi tineti pumnii!
Pa, pa!
Dimalexia 38+
tatiantudor spune:
Buna Florentina,
Scuze pentru intarzaiere, dar ne pregatim de botez.
Eu am 30 de ani impliniti, anul asta pe 22 mai fac 31 de ani.
Cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul si dupa ce ii spui ce vrei si iti face un control, iei cea mai buna decizie.
Tot ce pot sa iti spun e ca ma simt excelent si e o mare placere sa nu mai am batai de cap ca am uitat sa iau pilula sau ca nu e momentul potrivit in calendar...
Dimanexia sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos!
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
Helenutza23 spune:
Do de ce sa nu inghita ceaiul de musetel? si pe mine ma jeneaza gatul (ma ustura un pic, nu f rau, dar suficient de enervant) de vreo 2 sapt deja am incercat paragrippe, tantum verde dar trecea o zi si pe urma iar revenea. de vreo 5 zile beau dimineata si seara cate o cana de ceai facut dintr-un pliculetz de tei si unul de musetel + miere + lamaie. nayel a zis ca e ok iar eu ma simt mai bine.
mi-am facut si exudat faringian, la care examenul bacteorologic e ok, il astept pe cel de micologie (parca asa se cheama)... ma ganedeam sa nu fie ceva, vreun microb... sper sa NU
Mirela vrei bataitza? ca noi nu am zis ca te lasam singura... "noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa pana ce Mirela noastra n-o fi burticoasa" (nu am gasit alta rima, dar merge )
dimalexia esti pe masa cred la ora asta... ma gandesc la voi. o sa fie bine!
38+
Shine spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Shine este un scump bebelul! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!Cred ca esti tare mandra de el!
dimalexia bafta multa astazi!Suntem cu gandul la tine!O sa fie bine!
Incet,incet plecati toate de aici...si eu raman singurica ...cine ma mai incurajeaza pe mine?
Va pe toate!
Mirela
Mirela, ai scris o prostie cat capul tau de mare!
Poate vrei bataie la funduletz.
Cum sa ramai singura?
Eu una sunt alaturi de tine, si te admir enorm pentru taria de care dai dovada.
Tu Inca mai gasesti puterea de a scrie aici, si de a ne adresa cate o vorba buna la fiecare.
Sau poate te gandesti sa pleci tu, si sa nu ne mai bagi in seama, hm?
Nu gasesc pupaciosul ala, dar stii ca am umul pentru tine
Shine
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx
Florentina G spune:
Dimalexia ma gandesc la tine... cred ca acum te baga in operatie, hai ca va fi bine, tinem pumnii stransi, stransi sa fie bine!!!
Ai avut mare noroc ca nu te-a chemat de dimineata!
Ati aflat de la stiri ce s-a intamplat de dimineata? A fost o pana de curent in jurul orei 10.00, chiar in timpul unei cezariene si operatia s-a derulat in conditii rudimentare. Nu-mi inchipuiam ca un spital poate functiona fara generatoare de curent!
Multumesc mult de raspuns, Liana! Eu fac 29 pe 21 Mai!
Poti sa-mi dai si mie cateva detalii, cat costa, cat dureaza sa-l monteze... cat timp il tii...? Multumesc!
Mirela, stai linistita ca nu te lasam singura! Uite ca mai sunt si mamici care scriu aici!
Shine, e dulce foc bebicul vostru! Este exact cum mi-l inchipuiam eu pe Patrick dar el s-a ambitionat sa iasa saten, cu pielea alba si - sper eu - cu ochi albastri, desi eu si tati suntem amandoi bruneti
Poti sa-mi spui si mie ce tarife ti-a dat Nayel.... as fi curioasa sa vad daca e diferenta intre ce le-am dat si cat se practica!
Cand iti scoate firele? Bafta multa, sa ne spui cum a fost!
Sandybel- ti-a trecut tusea?
Va pup pe toate!
Tina, mami de Patrick si Maya
blueeyes2003 spune:
Helenutza, Shine, Florentina,m-ati facut sa plang dar si sa rad! Va iubesc mult si va multumesc ca sunteti alaturi de mine! Ma bucur alaturi de voi si sper ca intr-o zi sa traiesc si eu aceasta bucurie,de a fi mama!
Eu nu am sa plec de aici pentru ca voi merge in continuare la Nayel si sper ca data viitoare sa am mai mult noroc.Sigur o sa am ce invata de la voi si sa va pregatiti sa va stresez cu intebari despre sarcina!
Va pe toate!
Mirela