Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Helenutza23 spune:
fetele am revenit de la control. suntem ok, bb cica are in jur de 3600g ceea ce, recunosc, m-a cam ingandurat. nayel zice ca e ok, ca pot naste, mi-a controlat bazinul si a spus ca e f ok sa iasa copilul, mi-a luat culturi de col... pot spune ca e cel mai naspa control de pana acum, m-a cam durut. am zis ca daca nu nasc dupa controlul asta, mare lucru! oricum a zis ca mai stau maxim o saptamana. el zice ca cel mai bine pt toata lumea ar fi sa apara pe 14 feb ca atunci e el de garda o sa vorbesc cu juniorul din burta, sa vedem ce zice de faza asta
fetelor la voi cum a fost? astept vesti
edit: fetele, la voi cat s-a potrivit estimarea de greutate la ultimul control, inainte de a naste? de ex la sora mea a nimerit chiar bine, zic eu, i-a spus 3400g si bb a avut 3280g. o eroare de doar 100g ...
38+
blueeyes2003 spune:
Helenutza ma bucur ca este totul bine, felicitari!!!Iti tin pumnii sa stea juniorul la mami in burtica pana pe 14 februarie!Wow...ce frumos,chiar de Ziua Indragostitilor!
Edit:vroiam sa te intreb,ai spus ca sora ta prima nastere o are prin cezariana si acum la fel.Am inteles ca au inceput contractiile si a trebuit sa mearga la spital,eu stiam ca la a doua cezariana nu trebuie asteptat sa inceapa travaliul si se programeaza cu 2 saptamani inainte.Nu au fost probleme cu cezariana?
Mirela
dimalexia spune:
Buna fetelor!
Tocmai am venit de la control!
Initial zicea ca o sa ma opereze miercuri pe 14 febr sau pe 18 febr (duminica) este de garda! Chiar ma gandeam sa-i spun ca presimt ca nu o sa mai stea bebe pana atunci si sa nu ma apuce mai devreme... Dar nu a mai fost nevoie ...dupa ce m-a consultat a zis ca nu mai tine colul pana atunci si ma opereaza joi - pe 8 febr.
Raluca22: Luna trecuta la control bebe al meu era transversal si acum s-a intors, are capul in jos... Asa ca poate si la tine iti spune joi ca s-a intors... Bafta!...
Asa, ca a sosit numerotarea inversa...
Sandybell: Asteptam vesti si de la tine. Am plecat pe la 5 fara cinci, si nu ajunsesei.
Helenutza: Sa ai grija de tine, sa vorbesti cu bebe sa stea cumintel pana joi... pe 14 febr. Super!
Dimalexia 38+
Helenutza23 spune:
Mirela , asa e de ziua indragostitilor. chiar nu ma gandisem pt ca nu sufar ziua asta, daca e sa nasc pe 14, acum o sa imi placa cat despre cezariana si travaliu eu am inpresia ca depinde de medic. unii prefera chiar sa te lase sa iti inceapa travaliu, unii nu. oricum nayel nu a intentionat sa o lase sa ii inceapa travaliu, dar sora mea a vrut sa programeze in sapt 40 cezariana iar nayel dupa consultul din sapt 39 a zis ca e ok... mi se pare mai bine, conteaza mult un copil nascut la termen. bine de la 38 in sus se pune ca e la termen, dar e bine sa fie spre 40 pt ca e o perioada f imp pt bb, el asimileaza fierul in perioada asta.
si ca sa raspund exact la intrebarea ta, nu, nu au fost prob la cezariana. pot spune ca a fost mult, mult mai bine ca la prima... ea se simte mult mai bine decat la prima, si are 2 copilasi de care are grija, deci... Slava Domnului!
38+
Helenutza23 spune:
dimalexia deci cam gata. numa' maine nu-i poimaine! draga mea, tinem pumnii si punem galeria la treaba, nu?
nu ti-a zis cat cantareste bb? ca eu tot incerc sa vad cat de exact este in estimari... ma gandesc ca daca mai stau o saptamana se face asta micu al meu , prea mare
38+
dimalexia spune:
Helenutza: Multumesc pentru mesaj, tocmai ti-am mai trimis si eu unul!
La ecograf, mi-a zis ca e bine, mai poate sta 2 saptamani, si atunci, am si uitat sa-l intreb de greutate, gandindu-ma ca sigur o sa ma mai cheme o data inainte de operatie... Nu stiu, dar eu chiar simt ca nu mai puteam sta pana pe 14 sau 18, ma simt bine asa... dar imi era teama sa nu se declanseze mai repede...
Prima cezariana tot cu 2 sapt inainte am facut-o si a fost OK si copilul si eu, asa ca ma gandeam eu ca la doua nu prea am cum sa o tin pana la 40 de sapt. Dar mergeam pe ce-mi spunea dansul... Cand m-a consultat pe masa, a zis ca nu ... este cu capul in jos poate aluneca,si colul nu mai tine inca o saptamana, si ca sa fie totul OK ma opereaza joi acum. Asa ca atunci, nu mai aveam cum sa-l intreb de greutate, oricum acum o luna avea 2,800 si de atunci mi-a mai crescut si burta... Sper sa aibe peste 3 kg.
Dimalexia 38+
blueeyes2003 spune:
Helenutza multumesc pentru raspuns!
dimalexia iti doresc sa ai o nastere usoara! Incepem galeria,mai ai putin!!!
Mirela
ayna spune:
Shine bine ai revenit refacere rapida si un puiut cat mai cuminte si mancacios.
Dimalexia nastere usoara te asteptam sa cu poze.
Mirela tu ce faci, cand incepi analizele?
Eu trebuia sa fac HSG joi dar din pacate aparatul de la spita este stricat si nu stia daca-l repara, cred ca aman ptr. luna viitoare.
Va pe toate.
Corina
blueeyes2003 spune:
Corina imi pare rau ca trebuie sa amani cu o luna!Poate este vreu semn,si reusesti asa,ar fi super!
Eu fizic sunt bine! Saptamana viitoare incep sa fac analizele.
Poate pana la urma vom fi colegute,mai stii?
Va !
Mirela
dimalexia spune:
Multumesc pentru incurajari... Sunteti niste dragute!
Va pup! Va doresc si voua sa aveti sarcini usoare, bebici sanatosi, si la cele care va doriti bebici, sa fiti curajoase si Dumnezeu sa va dea bebicii pe care vi doriti cat mai curand.
Va pup pe toate!
Dimalexia 38+