FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

magda, da dr. mi-a spus ca exista riscul ca dupa punctie testiculara sa nu mai produca . Cica stie de la urolog. E doar un risc pe langa multe alte, presupun . Au si ei un risc, ca noi ne supunem la destule

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Da,fetelor,va pupicesc !A fost suuuper dr Zadori...intr-adevar este un medic profesionist si preocupat de soarta pacientelor sale.

Am stat 2 ore in cabinet cu dansul,de la 3 la 5,asistentele plecasera ca se incheiase programul dar el a stat pina la ultima secunda cu noi sa lamureasca toate aspectele fivului,sa punem la punct cu date si tratament tot,super amabil cu amandoi,ne-a scris personal retetele ca sa nu mai facem alt drum pentru medicamente,vorbeste foarte bine engleza si se vede ca e bine pregatit pentru ceea ce face.Sunt plina de admiratie pentru el si organizarea clinicii de care am vazut ca tot el se ocupa

M-am intalnit si cu mirelus si va zic fetelor sa avem grija de ea ca e o fata de aur!

Un lucru mi-am promis asa in sinea mea si cred ca sunt in asentimentul vostru...daca dr Zadori reuseste si ramin o sa-l aduc pesa-i multumeasca doctorului in ungureste

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Irlandeza si Liana30.Sunt sigura ca osa fie bine!Chiar daca terenul nu-i lin si prietenos, BB-ii vostri sunt nishte luptatori ca mamicile lor.Daca nu va foiti prea tare si va canalizati toata energia acolo,ca sunteti foarte energiceSIGUR VA FI BINE!!Pup dulce si.Oricum pe mine ma tineti ca intr-un caruselTraiesc alaturi de voi si de celalalte fete DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lucia

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
I-am trimis e-mail la dr. Z. cu rezultatele analizelor hormonale si a spus ca totul e ok. Alte noutati eu nu am.
Cornelianeli, Ioanap76 voi va pregatiti sa mergeti la dr. in martie, nu? Ioana78 tu cum mai esti, cand mergi la dr.? Tie ce tratament ti-a dat dr. pentru sotul tau?
Pussi atunci asa ramane....la tine vor fi .
Pis spor la invatat in continuare.
Andicu
Liana sunt curioasa cati sunt....
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetele, am o mare-mare rugaminte la voi, daca se poate...
pe scurt: am o prietenutza buna, singura ei sansa e FIV, a incercat la Buc. la B. Marinescu , dar nici macar n-a reusit sa-si faca programare, in fine e disperata, oricum e mai aproape Szeged si nu mai vrea sa piarda timpul...
va rog mult de tot in numele ei (ea nu are net) sa-mi spuneti cam care ar fi primul pas, la care dr. sa-si faca programare, trebuie sa stie ungureste (ea nu stie), adica ce tre sa faca la inceput...
va rog!!!
si va multumesc.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

alinaalexbun gasit!informatii utile gasesti pe prima pagina a acestui subiect. De la fete am inteles ca pentru a face programare se poate suna direct la Clinica daca ai pe cineva care stie limba maghiara sau puteti scrie pe adresa de mail a Dr. Zadori:zjkaali@t-online.hu in limba maghiara sau engleza.
salut toate fetele,tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

salutare fetelor, nu stiu voi cum reziztati dar eu sunt cu nervii la pamint chiar si azi dimineata m-am intilnit cu doua foste colege de facultate care a nascut deja si una e insarcinata in luna 4.
am simtit ca ceva ma trazneste aflind aceste vesti, simt ca nu mai rezist, incet incet si o iau razna.
Va doresc o zi buna eu acu ma duc la culcare doar am lucrat peste noapte

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Alinaalex eu i-am trimis un e-mail Dr Zadori, el stie engleza, in care i-am povestit despre noi, un mic istoric, si mi-a raspuns cu ce analize trebuie sa ma duc, cam cate drumiri trebuie sa fac si ce perioada trebuie sa stau acolo. Sper ca prietena ta sa reuseasca la Seged.
Irlandeza cum mai esti?
Liana voi sunteti mai bine?
Va pe toate.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cenusareasa ma bucur ca a fost bine. Si eu am emotii pentru prima consultatie. Ce vei face de acum incolo? Incepi procedura, cand, cum? Mai multe detalii pleaseeeeee.....
Multumesc

Gabita

Mergi la inceput