FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

gabitu : iti multumesc din suflet pentru raspuns, de mi-am dat si lacrimi de emotie, ca de cind tot dau emailuri pe ici pe colo di doar doua mi-au raspuns. Am si scris mesaj lui dr Zadori raspunzindu-mi sa facem niste analizeapoi sa ii scriu inapoi. Pt spermograma sa facem si cultura ce ziceti? Dar cinea facut fiv in afara de andicu pentru care felicitai din tot sufletu pt bebe de 19 sapt , a mai reusit cineva?
Cit de mult pot spera?
Credeti-0m ais foarte dezamagita de viat asta de nu mai am nici speranta, sa nu mai vb de sotu stiind ca el e problema principala. Desi si eu am avut prolactinamare , tratat cu Dostinex trei luni apoi iar analiza la care rezultatul a fost triplu de cel normal, iar dostinex trei luni , si luni (19.02)iar analize. Probleme si cu ovulatia ca abia am ajuns la folicul de 16mm cind ne-am dus pt inseminare dar tristete ca al sotu nu i-a gasit doar trei gigei.....si asa povestea noastra continua numai cu spermograme proaste si nici o imbunatatire.
Merci fetelor ca imi sunteti alaturi.

DM

Mergi la inceput

Ok fetelor in caz ca imi raspundeti am sa citesc miine , mai am un pic si am duc allucru sapt asta is de noapte. Numai bine
Pupicipt toate

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Magdadomokos si eu am facut FIV+ICSI+Hatching la Szeged cu dr. Zadori. La sotul meu, la ultima spermograma inainte de FIV a iesit oligospermie. Ti-am raspuns la e-mail. Eu am avut prolactina crescuta inainte de FIV, dr. Zadori mi-a dat Bromocriptina si a iesit apoi ok prolactina. Orice intrebari ai, am sa-ti raspund cu placere.

Va pup pe toate fetelor, incerc sa citesc acum din urma, nu prea am avut timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Buna fetelor!
Ma bag si eu,caci am citit ce a scris Irlandeza.Medicul din Ro.a avut dreptate,deoarece sangerezi,sau ai sangerat ,este interzis sa iei utrogestanul vaginal.An cazul tau e primul lucru ce-l recomanda un DR:doar pe gura.
Liana ,nu-ti pot da vesti bune caci astazi nea Chivu n-a fost de gasit.Prin asistente I-am transmis ce am vorbit cu tine,dar tot Eco mi-a cerut.E ancapatanat.
Injectii,m-ai ai?
Cenusareasa,n-a ,ce parere ai ?Sper sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Mirela, eu iti multumesc pt precizarile legate de utrogestan

Mergi la inceput

iti multumesc mult Crinuta71.

DM

Mergi la inceput

si imi pare foarte rau ca nu ai avut reusita de la inceput DDsa fie cu tine de data asta, si sa ai mult mult succes

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Liana iubita, io sint aci si iti tin pumnii sa stii.
si ma rog sa fie bine, fata mea, pentru tine si bebe.
pt.irlandeza : secretiile apar cam la 3-4 ore de la inghitirea primei pastile, asta ca sa fii si mai linistita.
IULIA

23+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

magdadomokos bun venit
mirela pachetulu a ajuns..am vb cu cenusereasa..
o sa fac si echo ala da trebuie sa mai astept..
fetelor va multumesc la toate..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

NMirela, acum nu mai am acele pete maro, deci pot lua vaginal utrogestanul? Si pot lua mai mult de 2 ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput