FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 31
gabitu spune:
Magdadomokos daca te duci la subiectul FIV o sa vezi o lista de reusite la FIV. Printre fetele de acolo sunt si cele care au reusit la Szeged. Nu te stresa din cauza problemelor. Fiecare dintre noi are, altfel nu am fi apelat la FIV. Fii optimista si multa sanatate iti doresc.
Pupici
Gabita
cornelianeli spune:
buna fetelor
crinuta daaaaa sunt intr-o stare de nerabdare.... chiar azi imi iau rezulatul hormonalelor de Z2,apoi il astept pe sotul meu(care vine peste 2 saptamani )si facem si restul de analize
cenusareasa super vesti,ma bucur mult ca esti incantata,imi intareaste convingerea ca am facut o alegere buna
fetelor din timisoara va rog sa-mi spuneti ce modalitati de transport sunt intre timi-szeged,ce-mi recomandati?
liana,irlandeza la burtici
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
gabitu spune:
Cornelianeli tu mergi pe 26 martie, nu? Sper sa nu te superi dar nu stiu ce probleme aveti voi si daca ati mai incercat prin FIV?
Iti doresc sa iti iasa bine analizele si sa fie cu bafta incercarea de la Szeged.
Pupici
Gabita
pussi spune:
andicu, Lianavrem capitol nou!!! si norocos!!! eu am o propunere: sa trecem pe prima pagina si reusitele, fetele noi nu au de unde sa stie ca sunt si mamici... si gravidute de Szeged. Sper sa fiti de acord!!
PUSSI
cenusareasa spune:
Detalii acum ca aseara eram cam obosita dupa 650 km.
Dr.Zadori ne-a intrebat daca vrem sa mai incercam o inseminare,noi i-am raspuns nu, desi nimeni pina acum nu ne-a propus asa ceva si ca atare n-am facut,insa n-am vrea sa mai pierdem timp pretios si cu asta.Asa ca luna viitoare,probabil 8 sau 9 martie incep AC-adica inhibitia,in ziua a 9-a sau a 10-a a ciclului fac un echo ca sa vada ovarele din nou si daca au disparut toti foliculii sau eventualele chisturi.Rezultatul impreuna cu FSH si LH de ziua a 2 a( pe care le-a vazut si pe februarie,dar mai vrea o data)le trimit pe mail.Apoi in aprilie din ziua 2 incep stimularea cu Gonal F 112,5mg,Merional si Suprefact-3 injectii singura si din a 4 la clinica cu monitorizare.Teoretic in 10 aprilie ar trebui sa fiu acolo(Szeged) si sa stau cam 2 saptamini.ET cu aproximatie in 17 aprilie.
gabitutu cind pleci?
Lianaiti tin pumnii si astept tel pentru sambata.Doamne-ajuta!!!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
gabitu spune:
Cenusareasa superrrrrrr.
Eu mai am de asteptat. Abia pe 20 martie am consultatia. Nu mai am rabdare . Sunt si un pic cam ipohondra si vreau sa ma asigure ca sunt OK, cu toate problemele mele, si ca pot incepe procedura. Ma bucur pentru tine ca ai intrat pe linie dreapta.
Cu drumul cum ai facut. Unde ai inoptat? Cat a durat, ca ore? Noi suntem la faza de planificare.
La tine care sunt cauzele pentru care apelezi la FIV, la mine sigur eu, sa vedem husband-ul cum sta ca treb sa-si faca spermograma.
Sper ca nu te sacai dar sunt curioas si cum si tu esti din Bucuresti....
Pupici
Gabita
gabitu spune:
Pussi si eu cred ca ar fi buna o lista, asemanatoare cu cea de la FIV pentru cele care merg la unguri, unguroaice. este mai usor decat sa citesti toata lista de dincolo.
Capitol nou, nu ne aude nimeni? Andicu, Liana hellooo anybody there?
Gabita