FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 28
andicu spune:
Liana, iubita, ma rog pt tine sa fie bine! trebuie sa fii optimista si sa ai rabdare. Dar, totusi, la doctor cand ajungi? scuze ca intreb iar, dar n-am retinut! in cate saptamani esti acum?
Andicu 19+
Poze cu burtica
Liana30 spune:
pai astept azi sa vad ce mai zice..o astept pe Mirelush cu vesti..
si cine a zis ca nu sunt in pat?ha?
ia privesteaci
andicu mai astept sa treaca o saptamana juma si ma duc..am fost vinerea trecuta dar fiind sarcina mica 5 sapt..nu s'a vazut prea bine..de fapt nu s'au vazut prea bineasa ca astept sa mai treaca sa poata vedea
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
MadalinaM spune:
Liana, gata, eu m-am convins!
Sa dea Doamne-Doamne sa se stabilizeze odata sarcina ta! si sa nu mai fie asa de capricioasa!
Nu ne-ai spus pina acum, echo ai mai facut?
Edit: nu vazusem rasp. anterior(echo)!
ioana_p76 spune:
Liana ma rog si eu pentru tine sa fie bine bebe!E bine ca stai in patut cuminte!
Irlandeza ma rog si pentru tine sa treci peste acest hop si sa poti duce sarcina cu bine! Sa dea DD sa te ajute utrogestranul si BB sa ramana la locul lui!
Pup toate fetele si va doresc sa petreceti o seara minunata de Valentine's Day! si maine sa auzim numai vesti bune de la gravidutele nostre!
Vreau si eu un
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by IULIABRAILA
irlandeza, scuze ca ma amestec dar gineco din ro are dreptate. pastilele sint cele mai sigure, 2/zi. intr-adevar, vor da scurgeri albicios-galbene, destul de abundente.
iti tin pumnii,
IULIA
23+ cu bebe FLORIN MARIO
Deci de aceea am secretia aceea. Acum m-am lamurit.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Liana, ce bine ca ai laptop, eu stau un pic in pat, si iar vin la calculator, si iar in pat......
E bine ca ti-ai mai revenit acum, macar ai sansa sa ai dr. ca sa-ti faca ceva , dar aici.......
Si eu tot 5 sapt. am, dar bhcg-ul tau e mult mai mare ca al meu. Oare de ce ? Pt. ca ai gemeni?
Noi 2 singurei
sunshine4ever spune:
salutare feteler, sunt magda, noua in a scrie mesaje dar va urmaresc citind toate mesajele. Sunt si eu disperata de a avea bebe, din pacate sotu are oligozoospermie cu astenospermie severa, si ultima sansa a ramas fiv cu icsi. Am incerca si noi la Szeged , ar fi careva dintre voi care sa imi dea niste infomatii tot ceea ce implica toata operatiunea? Multumesc anticipat
DM
gabitu spune:
Liana imi pare rau ca nu esti bine. Am vazut ca esti cuminte si stai in pat . Fii optimista si sa sti ca eu ma pentru voi toti, nu-mi este clar este un sau ? Ai grija de tine si multa sanatate.
Irlandeza la fel si tie, multa sanatate si sa te linistetsi.
Magdadomokos bine ai venit la si sa mergi repejor la Odisee. Pe prima pagina ai toate informatiile de care ai nevoie. Dupa ce le cintesti daca mai ai intrebari te asteptam si sigur te vom lamuri.
Pussi, Andicu, Ioanap_76
Pupici unguroaicelor
Gabita
sunshine4ever spune:
Moniland : deunde stii ca daca se va face biopsi etesticulara pt Fiv sau Icsi s-ar pute sa nu mai produca ? Ti-a zis ceva medic? Sunt cam ingrijorata ca si la sotu pt inseminare i-a gasit doar trei, iar daca nici nu sunt mai multi ca ne vom face daca dam in bara???
DM