FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 27
Pis spune:
Intr-un final s-a "induplecat" dr.Z. si mi-a trimis aseara un e-mail ...cred ca este mai linistit acum...mi-a spus sa repet 4 analize hormonale in Z2-3 (FSH, LH, Prolactin, TSH) sa-i scriu rezultatele si va decide tratamentul dupa aceea...Deci luna aceasta ma prezint la analize...sper sa iasa bine...
Cenusareasa sper ca esti bine si increzatoare dupa intalnirea cu doctorul...cum a fost drumul ?
In Bucuresti este o vreme super urata, ploua, ploua...
la toate fetele
Pis
gabitu spune:
Pussisi chiar daca nu se lasa cu merita, just for fun.
Pis bafta multa la analize.
Mai fetelor, eu am analizele hormonale gate, credeti ca este OK sa le trimit pe e-mail inainte de consultatie? Nu mai am rabdare....
Gabita
irlandeza spune:
Pussi, am reusit sa vorbesc cu un gine din Ro. si mi-a zis sa iau utrogestan ( ca doar asta il am aici cu mine) 2/zi. Oral. A spus ca in zece zile, pana merg la urmatorul eco, ar trebui sa-l ajute pe bebe, iar daca cumva sarcina e oprita din evolutie, nu imi face nici un rau. Daca intre timp o sa ma simt rau sau sangerez , merg din nou la spital.
Inca astept rezultatul BHCG-ului de ieri.
Noi 2 singurei
gabitu spune:
Irlandeza ma bucur ca ai primit niste sfaturi. Sper sa fie bine. Ai grija de tine si de samburel. Pupici
Gabita
MadalinaM spune:
Irlandeza, acum dupa ce ai primit rasp de la gine. din Ro., nu te supara ca intervin iarasi!
Utro se absoarbe mai bine intra-vaginal! Atunci insa vei avea o scurgere albicioasa abundenta(te plingeai tu la alt subiect).
O amica gravi. punea utrog. seara, stat in pat ca sa stea si subst acolo mai mult timp!
La FIV se recomanda tot intravaginal. Daca tot il iei, ia-l asa!
Succes!
irlandeza spune:
Dr. a zis ca el nu recomanda vaginal, ca e mai igienic oral si ca vaginal se elimina repede inapoi.
Noi 2 singurei
pussi spune:
irlandezaeu zic ca macar ai o parere autorizata!!! Sa dea DD sa fie bine si BB sa creasca mare si sanatos
gabitude placere
PUSSI
IULIABRAILA spune:
irlandeza, scuze ca ma amestec dar gineco din ro are dreptate. pastilele sint cele mai sigure, 2/zi. intr-adevar, vor da scurgeri albicios-galbene, destul de abundente.
iti tin pumnii,
IULIA
23+ cu bebe FLORIN MARIO
Liana30 spune:
irlandeza tin pumnii sa fie bine..
eu nu sunt deloc bine..am ajuns la concluzia ca de cate ori ma bucur de sarcina e imposibil sa nu apara ceva,,dupa ce am aflat rezultatul la bhcg bucuria nu a tinut asa mult pt ca pe seara am inceput sa pierd din nou sange si de data asta rosu,,am fost pusa pe perfuzii cu hemostatice...acum sunt mai bine zic eu..si deci am hotarat sa ma fac cea mai mare nesimtita nu ma mai bucur deloc de mine
va pupacesc pe toate!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
pussi spune:
si atunci de ce nu stai in pat???? si Chivu ce a zis??? si de valoarea BHCG??? ....
PUSSI