FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

IrlandezaDeci BB exista, nu l-ai pierdut, dar sa inteleg ca nu s-a dezvoltat normal..asta poate fi si din cauza sangerarii!! Ea nu ti-a dat nimic pentru BB??? Nu stiu daca ultrogestanul e solutia..ultrogestanul contine progesteron si sustine sarcina, eu zic ca in cazul tau BB e bine implantat daca nu s-a eliminat dupa atata sangerare. Eu as luat in locul tau..Elevit si acid folic...ca sa aiba BB sa creasca mare si sa se formeze placenta!!! asta e parerea mea complet neautorizata. Te pup si sa fie DD cu voi si sa faca cum crede El ca e mai bine!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Irlandeza,
poate nu m-ai mai "vazut" pe-aici dar bintui si eu, citind tot felul de info.
Vroiam sa te sfatuiesc sa mai verifici o data zilele in care crezi tu ca s-a intimplat(poate a fost mai tirziu decit socotesc drii. Ei iau in considerare doar ultimul CM), poate a fost o ovulatie tirzie etc...apoi sa verifici tabelul cu val BetaHCG. Dar vad ca toate astea le-ai facut deja!
Din experienta altor prietene ce traiesc "afara" drii de acolo nu prea se streseaza sa lupte pt a pastra o sarcina! Daca erai aici deja ai fi facut "n" echo si POATE ai fi primit si utrogestan.
Aici nimeni nu poate sa iti zica ia Utro(din nefericire noi nu sintem dr). Daca ai lua utro poate ai salva, acum, sarcina si mai tirziu s-ar ivi alte pb. Sau, daca ai lua Utro ai salva acum sarcina si ar fi perfect. Dar asta doar dr. poate sa zica. Tu cu dr. tau nu ai vb despre utrog? nu te-ai dus cu pastilutele acolo sa ii arati despre ce e vb? Nu mai poti cauta un alt dr? o alta parere?
Cel mai putin invaziv sfat e cel dat de Pussi: ia elevit si B6 macar stii ca l-ai hranit pe micut: e posibil ca la cit singe ai pierdut sa se fi produs si o carenta de vit.
Doamne-Doamne sa te ajute se fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Moniland este bine si sper ca vineri sa fie excelent. Pisicul ajuta-l si tu cu o gandire pozitiva .
Irlandeza nu stiu ce sa iti zic... Poate pe seara o sa sti mai multe. Bafta si continua sa te si sa speri.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Madalina, aici nu se da absolut nimic pt. sustinere, se recomanda doar acid folic, atat. Cand am avut probleme prima data , i-am zis dr. ca am niste pastile din Ro. pt. sustinerea sarcinii si ea a zis ca nu crede in asa ceva, ca nu exista ceea ce spun eu. Asa ca n-am cu cine sta de vorba.

Pussi, iau acid foli deja de 0.4 mg, si mi-a zis dr. ca am putina lipsa de progesteron.
Si sunt asa de incurcata , ca nu stiu ce sa iau totusi. Si in Ro. la cine am sunat nu raspunde.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Irlandeza, eu nu inteleg doctorii astia! din moment ce ti-a spus clar ca ai putina lipsa de progesteron, e clar ca ai nevoie de sustinere suplimentara! pai lipsa asta o sa o ai mereu, nu, asta ce inseamna , ca ei nu sunt capabili sa te ajute sa duci vreodata o sarcina la bun sfarsit? si sunt atatea femei in Romania care cu sustinere duc sarcini 100 % sanatoase la termen!!!
Prietena mea locuieste in Germania si a pierdut si ea 3 sarcini pana acum cand e la a4a si in sfarsit a ajuns la 22 sapt. si e ok, dar de la a2a sarcina s-a vazut ca are lipsa de progesteron si i-a dat sa ia de atunci Utrogest (asa se cheam in Germania); chiar daca nici acolo nu te ajuta deloc in primul trimestru daca sarcina nu e ok..dar problema asta nu are alta solutie, decat cu tratament!
Sfatul meu e sa incerci sa mergi si la al 2lea medic, pt ca nu e normal sa-ti descopere carenta si sa nu te ajute deloc! nu mai zic ca e tare ciudat ca nu se lamuresc ce e cu sarcina ta!
Eu ma rog pt tine si-ti tin pumnii stransi sa fie totul ok !!!

Moni, stai bine cu foliculii! din cati ai sigur o sa ai de unde alege embrionii, stai linistita, ca in 2-3 zile mai cresc! tin pumnii strans in continuare!
Liana, pe burtici!
Pussi, ZoRi !
...si alti pt restul fetelor!

Andicu 18+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Din seara asta am inceput sa iau utrogestan, poate nu e prea tarziu.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

irlandezasa dea DD sa fie bine!!! Cate pastile iei??si cum???burtica
legaturooooooooooocum esti?? ce a zis Chivu??
AndiculeAcum am citit la FIV..ca simti vibratiile din burticacred ca ai sentiment super frumos, mie mi-au dat lacrimile cand am citit!!! Ma bucur asa mult ca poti sa-ti simti minunea!!!Va pup
Cenusareasasa intri azi la raport

PUSSI

Mergi la inceput

Pussi .
Cenusareasa ce ai facut la Chivu? Cum a fost?
Irlandeza multa bafta si sanatate. Ma pentru tine si sufletelul din burtica.
Andicu sa te bucuri de baietelul din burtic.
Pup toate unguroaicele.

Gabita

Mergi la inceput

Am uitat, in aceasta zi, ca sarbatorim sau nu, avem ocazia sa petrecem cu cel drag o seara romantica urmata de o . Poate aceasta seara se va lasa cu vizite la si .
O zi frumoasa, desi in Bucuresti este super naspa si ploua, la toata lumea.
pentru toate unguroaicele.

Gabita

Mergi la inceput

gabitule eu pot sa sarbatoresc linistita ...sigur nu se lasa cu ca iau AC!!!

PUSSI

Mergi la inceput