FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 12
auburn spune:
zori, pussi nu voi fi in timisoara nici weekend-ul asta ... asa ca lipsesc de la intalnire .
pussi da' chiar asa, te grabesti sa-ti vina? ...gandeste-te bine, nu esti 'vinovata' cu ceva si nu mai vin?
liana si eu sunt pe lista de nerabdatoare sa stie cati puiuti ai in burtica.
pe toate
26+
pussi spune:
auburnnu e nicio problema, dar vroiam sa te vad si sa pun mana pe Bebelusa. Sa-i spui ca o pup, daca nu a uitat sa intrebe de mineoricum ne intalnim pana fac ET- cel tarziu!!A, ..sunt vinovata..dar nu e nimic ..cu ochisoriiiiii
Zori, Ioana, Camisvne vedem????
Crinutatu ce faci???
Gabituleeu zic ca daca cu muzica nu merge, sa facem liniste...sssssssssttttttttt!!
PUSSI
daniela76 spune:
Liana, iubita, amu vazui ca faci eco luni, eu tot luni il fac, ne tinem de mana iar(imaginar) si sa te tii daca sunt cate doi...
danielal
pussi spune:
daniela, lianaeu mi-am facut temele si stiu sa numar ..pana la 4 .. uite: 1, 2, 3, 4... asa ca luni va astept cu doi de caciula...nu mai multi!!!Dupa care urmaeaza impartitul . E bine asa???
PUSSI
gabitu spune:
Daniela, Liana fericite va . Luni va vedeti simbureii, cred ca unul din cele mai frumoase momente din viata unei femei. Sa fiti sanatoase voi si sa fie sanatosi si si dupa 9 luni sa ii tineti in brate.
Pupici
Gabita
daniela76 spune:
pussi eu zic sa mai amesteci un pic culorile, sa nu se supere nimeni, nici tatii si nici mamele, cate unul de fiecare sex...
luni, la eco sigur va fi un al doilea super moment fericit din viata, dupa aflarea vestii ca sunt , abia astept sa le aud inimioarele...
danielal
andicu spune:
Daniela si Liana, bafta multa luni la eco! abia astept sa vi-i numar si eu!
Pussi, nu suntem inca hotarati daca sa-l cheme : Filip Octavian sau Filip Cristian !
Eu ma rog sa nu-ti vina uratii din motive de . Ce zici, nu vrei?
Ileana, ma bucur ca mai dai un semn! tu ce mai faci? cum mai esti? ultima oara te interesai de clinica aia noua din Sibiu...
Didi-Anda, bine-ai venit printre Szegediste si sa fie cu noroc!
Am puze poze noi cu burtik!
multi si pt ZORi, Auburn, Ioanele toate, Crinuta, Cornelia, MiKa, Gabitu, Steliana ( ce mai faci?) si restul fetelor!
Andicu 17+
Poze cu burtica
internet spune:
Pussi eu stiu doua fete care au asteptat sa le vina rusii si nu au venit, dupa 9 luni una a avut o fetita si alta un baietel, poate e si la tine la fel .
Liana sunt f curioasa cati ai, unu sau doi?
Va pupam pe toate
Tia si Daria