FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna seara fetelor
andicu nu pot sa-ti vad pozicile cu burtica
ce nume frumoase,filip, cristian,octavian mie imi plac toate
gravidutelor liana si daniela pe burtici
pussi au venit?
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daniela ce zici? asa e mai bine??? Oricum sa fie sanatosi, destepti si frumosi ca mamicile lor
gabitu
andicule mie imi place Filip, e un nume sonor, scut, mai rar si nu se poate prescurta si nu suporta nici diminutive...imi suna puternic si ferm spor la hotarat!!!A , nici eu nu vad pozele..
Tianu e cu ochisorii..am facut un test de urina azi dimineata..e ultimul pe care-l aveam in acas si altul nu-mi mai cumpar...pana dupa ce fac BHCG de dupe ET!! macar nu o sa fiu tentata sa-l fac. Eu am un CM de 22-25 zile..azi e Z25..asa ca astept!! + daria si mai vreau poze
Corneliatu cum stai cu analizele???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by andicu

Ileana, ma bucur ca mai dai un semn! tu ce mai faci? cum mai esti? ultima oara te interesai de clinica aia noua din Sibiu...

Am puze poze noi cu burtik!

Andicu 17+
Poze cu burtica

Nu...nici la modul asta! Mie cu tara ..mi-a ajuns ..cam pentru tot restul vietii...nu stiu ce mare transformare ar trebui sa survina...era doar pura curiozitate, tangentiala si asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

fetelor stie careva dintre voi daca la FIV trebuie sa ai trompele permeabile? Daca nu se opereaza laparoscopic inainte ? Sau la Szeged se face si pe trompe infundate? Pt ca acesta este motivul pt care eu nu raman insarcinata trompe infundate ,operate laparoscopic in 2006, iar acum iarasi infundate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Acum sper sa se vada pozele. Nu am dat acces public si cred ca de-aia.

Mariaa, trompele infundate reprezinta unul din motivele pt
care se recurge la FIV. Embrionii ti-i plaseaza direct in uter, de aceea nu e nevoie de trompe permeabile. Eu am avut acelasi diagnostic, lipsa trompelor.
Bine-ai venit si mult succes!

Andicu 17+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

maria permeabilitatea trompelor nu are nici o legatura cu fiv-ul,din cate ma pricep eu...
pussi si eu astept Z2 sa fac hormonalele,apoi dupa ce trece CM sa repet chlamydia si sper sa fi scapat de ea
restul analizelor le fac odata cu sotul meu la inceput de martie

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andiculeam vazut burtica. Nu te-ai ingrasat, la fata putin mai rotunda..in rest buticuta

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, super burticuta ta

Fetelor cred ca ma voi alatura voua. Eu tocmai sunt in tratamentul de FIV si din pacate reactionez tot la fel ca si la ultimul. Asta inseamna multi foliculi. Si nu e deloc bine. E acelasi tratament si probabil nu e cel mai bun pentru organismul meu. Plus ca sotului ii sugereaza o biopsie testiculara cu toate ca are ceva, ceva acolo. Spermograma lui e <1 mil si 12% rapid progresiv. Data trecuta a gasit cu greu 5 buc. sa se imperecheze cu ovocitele mele, dar din pacte numai 2 au reusit fecundarea. Ce ma sperie cu biopsia este faptul ca exista riscul ca sa nu mai produca dupa aceea. Si daca nu reusesc acum cu ce voi mai face data viitoare . Cam astea ar fi gandurile mele influentate de hormoni . Si mi-am zis ca Szeged-ul lucreaza cu alte medicamente si in alte doze si bineinteles alt mediu de preparare a
Nu ma certati ca stiu si eu ca nu e cel mai bun moment sa ma gandesc la Szeged, dar chiar nu m-am putut abtine trecand prin aceeasi situatie ca vara trecuta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc din suflet pt "complemente"! ca eu ma simt ca o balena!

Moni , atat pot sa-ti spun: 1. n-o sa-ti para rau! si 2. daca nu iese din prima, n-o sa vezi acelasi tratament la Szeged! asta e clar! orice ai alege, eu tot iti astept burtica la plimbare pe faleza vara asta! si ne dam intalnire si cu Pussi si restul fetelor!

Andicu 17+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce frumoase-s pozele !!!!
Iti sta bine cu burtica.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput