FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 11
gabitu spune:
Hai pussi rabdare, nu mai este mult. Cand or vrea sa vina rusii vin. La mine vine un spoting vre'o 2 zile si abia dupa aceea musafirii.
Hai ca iti pun ceva muzica de relaxare, uite .
Pupici
Gabita
cornelianeli spune:
buna
pussi hai mai rezista putin ca vin ei acusica
gabitu eu iau maca nu neaparat la ore fixe,prima o iau in jur de 8-9 dimineata apoi mai iau una dupa masa de pranz si apoi inca una seara in jur de 8-9
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
gabitu spune:
Cornelianeli . Si eu ma gandeam sa o iau la fel dar am auzit si alte variante. Multam'
Gabita
pussi spune:
gabitucred ca imi trebuie ceva de hard rock..pentru trezire!!! La mine la 2 ore dupa ce apar daca nu sunt pe faza se sparge conserva cu bulion!!
Cornelia, gabitusi eu i-au maca 3/ zi..sau daca uita la pranz..2 seara si 1 dimineata
PUSSI
didi-anda spune:
fetelor va multumesc pentru primire si pentru raspunsuri.
o prietena de pe forum, raluk, mi-a facut programare la dr-ul Novak pe data de 28 februarie. acum, trebuie sa grabesc putin lucrurile, ca initial am zis sa vin acasa prin 10 martie. ma bucur ca n-am sa merg singura la doctor. vine si raluk. sper sa ne fie cu folos si toate sa fim gravidute cat mai curand!
va pup
pussi spune:
andiculecurioasa cum ma sti!! la ce nume v-ati gandit??? Am probleme serioase!! nu???
PUSSI
ileana spune:
quote:
Originally posted by Liana30
pai e liniste ca nu venii io sa fac galagie
[aaaaaaaaaaaaaaaa te vreauuuuaici
daniela te puppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Ti-am zis sa stai cuminte!
Revin, punem pariu ca-s DOI?
Dupa ce se confirma...vezi ce o sa strigi dupa mine...mergi si tu la un eco bun...si la un dr. care sa stie sa foloseasca o sonda vaginala...sa nu-i deranjeze prea mult!
gabitu spune:
Didi-anda bine ai venit si sper sa stai putin aici. Sa mergi cu pasi repezi spre Odisee. Sa ne ti la curent si pe noi.
Pussi are fata si hard rock, iaca. Daca vrei facem si galerie . Asa este mai bine? Poate vin mai repede.
Pupici
Gabita
pussi spune:
ileanae februarie..si de olteni ...si eu zic ca-s 2....am si felicitat-o pe Olteanca ...pentru 2 ...si nu o fost o intamplare
Gabitulee mai binesti ca la acest capitol toata lumea asteapta sa nu-i vina numai pe mine ma apuca disperarea ca nu-mi vin...a, mai stiu una: Galuscuta
PUSSI
gabitu spune:
Pussi sti cum este atunci cand iti doresti un lucru nu se intampla . Da-le pace ca or sa vina ei atunci cand trebuie. Mai este nevoie sa iti cant? O fac cu mare placere. Spune-mi doar..
Gabita