FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 10
didi-anda spune:
buna fetelor!
n-am scris pana acuma pe-aici, dar v-am citit, chiar daca, cu rusine o spun, nu v-am retinut pe toate.
am si eu o intrebare la voi...ati fost careva la dr-ul NOVAK? cum este? merge cineva la el in 28 si ma gandeam sa-mi faca si mie programare la el. eu sunt acum in Israel, dar prin martie vreau sa merg acasa si tare as vrea sa ajung si la Szeged,sa-mi fac analizele de la A-Z, sa vad daca am ceva probleme. pana acuma am fost la cativa doctori si nu m-a "multumit " nciunul
va multumesc mult!
Liana30 spune:
Buna ANDAsi bun venit io stiu ca dc Novak vb romaneste dar legat de IA sau FIV te trimite tot la Zadori..ma rog io asa stiu,,poate fetele stiu mai multe,,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
gabitu spune:
'Neata fetelor si cate o .
Didi-anda eu nu stiu ce sa-ti raspund pentru ca eu merg la Zadori dar fetele sigur te pot ajuta.
Multa bafta tuturor (rezultate analize, proceduri, alea, alea...) si sanatate.
Va .
Gabita
pussi spune:
didi-anda cred ca Mirelus cu parul roz e singura care te poate ajuta!!
legaturooo nimic....Tu cand mergi la eco???sa vad is eu cu cat creste populatia Olteniei??daca ai vesti despre injectoane sa-mi dai un Pm...A, si te tin la curent cu rusiiiiiiiiii!!!
gabituletu cum esti??? ai terminat analizele??
Timisorencelene vedem sambata???
PUSSI
gabitu spune:
Pussi . Eu mi-s bine, analizele vor fi gata, cel mai sigur, saptamana viitoare. Si apoi am timp de gandit si calculat si analizat si......
Te .
Gabita
Liana30 spune:
legaturoooo io mai sper
la echo ar trebui sa ma duc pe 9 adica vineri..da dc e de garda si nu vine la cabinet..iar eu in spital nu ma duc ca nu au echo bun..asa ca aqman paba luni..
gabitzoo sa iasa bune toatee!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
daniela76 spune:
buna, fetelor...
didi eu am fost la Doc Novac, prima data, este un super om, vorbeste romaneste, sigur are foarte multi clienti romani, cand am fost la el erau doua femei gravide din Arad care urmau sa nasca in Szeged.El este doctor la spitalul de obstretica ginegologie din Szeged, este cladirea lipita de clinica Kaali.Pentru alte informatii iti stau la dispozitie.
danielal
gabitu spune:
Pussi tu ai inceput sa iei Maca? Cum o iei ca eu nu prea am idee. Am citit ca se iau 3 pe zi, dar cum? Dimineata, la pranz si seara? Zici ca sunt , cred ca nici nu conteaza. Oricum multumesc anticipat pentru raspuns .
Te .
Gabita
pussi spune:
eu nu mai suport de atat verificat de chilotei...si stat ca pe ace in asteptarea CM...cum vine trebuie sa-l sun pe Chivu, pe barbatel si sa-mi anunt sefii ca maine ajung dupa pranz la servici...am toate simptomele posibile si ............ma doare burta si mijlocul, mi-e foaaaaaaame ....si nimic. Si totul dureaza de ieri de la pranz..........
PUSSI