Destinul, viata si drumul spre Pavia - 3
Raspunsuri - Pagina 30
denis spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Soni, vom fi alturi de tine, daca putem ajuta un alt puiut in suferinta!
De fapt...noi nu putem ajuta cu nimic, doar Dumnezeu sa se indure de ei...!!!
dana_e spune:
numai sa ii mearga lui bine, ca se gasesc si bani de ici de colo... tot aici sintem, acum am amutit ca pur si simplu e prea multa jale. dar vorba ta, ne ridicam noi cumva si vedem cu ce mai putem ajuta.
ai grija de tine si de sotul tau!!
Liana30 spune:
pt ingeras
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
soni spune:
Fetelor abia azi am reusit sa vb citeva min cu tata Jan! I-au plecat complet corxile vocale !!!1 Am vb cu mama Doina , e clar ca inca nu realizeaza , dar el atinut mortis sa vb cu mina . Am incercat sa fiu calma chiar daca tremuram toata , incerca sa plinga dar nu mai avea putere , vrea sa-mi trimita toata inmormintarea filmata , .Eu am incercat sa ma departez putin spunindu-i ca in seara asta fac alt capitol , ca am sa-l dau la legat , ca am sa fac coperti albastru inchis , ca am sa-i dau un titlu, am sa mai pun pozele ramase . Si cum o sa se cheme?
Eu , imbecila ,"MIHAITA , UN INGER FARA ARIPI"" N-as mai fi fact-o!
Ufff bleaga sint . Am auzit doar un inceput de urlet si vecinul a luat tel ca tata Jan cazuse! Am sa chem miine ca l-am invatat sa faca o fiertura de 2 nuci cu o ceapa in 1 l apa si caca care ramine sa o bea . Cu promisiunea ca daca nu se linistete putin inchid telefonul!Baiatul di Spania l-a chemat sa-l mai ajute cu ceva si el a zis ---sa ia leg cu ---mine! Iaca sa . Acu am sa iau eu leg cu Dorksev si am sa-i sun sa-i puna la Western union direct pe numele lui tata Jan!Ce rost are sa platim doua comisioane1 sau in cont!Dar nu stiu cum drept sa spun . Va pup si plec la imprimat! Numai bine si sanatate! Soni.Despre Andrei o sa va spun daca stiu ceva in functie de ce spun moderatorii .Mie mi-e frica sa telefonez!dar stiu ca voi fi chemata!Ieri m-am trezit cu visita unui baita (are 30 ani ) si 2 copii acasa care anul trecut a fost operat de inuma aici adus de un calugar din jud Vaslui.El e din suceava . L-a last in spital si plecat (calugarul) vorbind cu ate persoane cind iese sa-l duca la aeroprt si lasindu-i nici bani de un sandvich! InAnglia auu strins 10 000 lire sterline pt operatie si cind sa o faca ------au disparut banii din banca si romanul care facea stage la banca si se ocupa! Acu a adus pe cumanata 20 ani sa-i caut daca pot ceva de munca sa-i poata plati un eventual -----transplant!Ca se pare ca spre asta merge 1
ce intru eu va intrebati! l-au lichidat de la spital anul trecut pe motiv de paturi inainte de termen! Cine trebuia sa-l duca la Milano avea frica ca-i moare in masina . Si La cine a apelat?? Era intradevar sa nu ajung sa-l sui pe avion . Am zis daca nu rezisti astia nu te iau , odata luat daca ti-e rau ------si l-au luat de la aeroport Baneasa- cu ----ambulanta!Multe nu stiti! Multe am facut1 Acu i-mi vine sa zimbesc ! Eu fur banii pe forum!!!(citat mama Lidia) si calugarul si aia din Anglia ce au facut??Acu intrebarea e ce fac?? Tre sa ajut daca pot nu ? Da nu depinde de mine . Eu citeva tel am dat dar-----sa vad. Era oara sa iau o pauza!? Nu mai i-mi amintesc .cred ca am visat!(emoticon cu suris trist) Pup.
Liana30 spune:
soni esti superOM,,io te iubesc..
ziceai de poze,,poti sa le pui si aici?te rog,,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
cicina spune:
Soni, dupa parerea mea, ia o pauza, poate ca lumea nu stie cat de mult suferi tu cu implicarile astea, si ti-ai lasat viata ta deoparte sa te ocupi de altii. Imi pare rau de altii dar, o pauza nu ti-ar strica sa te odihnesti si tu. Ti-e greu, stiu dar sper ca toata lumea sa te inteleaga.
soni spune:
Am intrat sa va salut , sa va spun ca azi se face de 3 sapt ca vine sapt mare , ca m-am tinut in contat mereu cu tata Jan , acu am terminat de imprimat cele 347 pagini. Am sa le dau la legat si le voi trimite .
Multumesc inca oadata tuturor celor care au faost alaturi de acest caz de la inceput si celor care s-au alaturat dupa.
Multumesc DC -am incercat dar ----nu decidem noi! pamintenii!
Multumesc moderatorilor si sustinatorilor din "umbra" .
Cred ca subiectul poate fi inchis sa lasam spatiu altor copii care sa aiba mai mult noroc, cu ajutorul forumului , al nostru si a lui D-zeu!
Multa sanatate si succes in campanii!! Soni