Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Della spune:
Flavia, m-am uitat la pozele tale de graviduta, cele recente. Arati SUPER! Vai ce burtica frumoasa .
Scuze, ma cheama Cola, tr. sa o duc jos...
Pepsi spune:
mirelush, iubito sper ca sarbatoresti si de aia nu intri sa ne spui ce si cum, stau ca pe ace!
laura, daca inainte am zimbit, acuma m-am prapadit de ris!of aveam nevoie de putin pozitiv, merci!
bibi, vezi ca pina la urma eu si mav avem dreptate!
della, sa stii ca medicul mi-a zis cu cit vrei mai multi copii, ai sanse sa pierzi sarcini, daca ma opream la Dominic nu pierdeam niciodata nici o sarcina, de aceea, moral ma pregatesc sa mi se mai intimple!of, sa stii ca mie mi-a zis medicul ca sint si fete tinere care au copilasi cu sindrom, nu trebuie neaparat sa fii trecuta de 35 ani!merci ptr poze, am un burtoi....vai ce frumos suna ca mergi s-o plimbi pe Cola, imi aduc aminte cind il aveam pe Pepsi, cind era mai frig, sau dupa ce a venit Dominic nu mai aveam chef tot timpul sa-l plimbam, acuma....as da orice sa-l mai plimb.....
hai ca mai dau o tura pe la bebeii cu alergii si revin sa vad ce scrie mirelush!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
elaa spune:
Favia, frumoase poze si ti se citeste fericirea pe fata, chiar se vede ca esti o femeie fericita, nu mai zic de poza in care te tine di dominic in brate...foarte frumos, si imi imaginez cum o sa fii intre 2 baietei si tata f gelos..
Mirelush, m-ai determinat sa intru si de acasa pe net numai sa citesc vesti bune de la tine, dar se pare ca nimic..sper intradevar sa sarbatoresti..
Laura, referitor la raceala, oare asta sa fie cauza mucilor nostrii? (ef, mucusul prevesteste ovulatia si mucii sarcina?)..unde nu ne masuram saptamanile impreuna...
adela, ce bine e ca eu am pisica si nu tre sa o plimb noaptea..
Ela
msemcu spune:
Mirelush, pe unde esti? Asteptam vestile tale! Doamne sper ca e totul bine!
Flavia, saracuta de tine! Dar stiu ca au venit toate pe capul tau! Oricum, se pare ca macar nu-ti lipsesc si vestile bune! Felicitari pentru examenele sotului! Ma bucur ca si Dominic este putin mai bine! Cred ca raceala asta e pusa pe rele in toate zonele lumii: ca si aici, la noi face prapad! Iar eu ii dau inainte cu ceaiurile si sper sa o pacalesc! Ti-am vazut pozele! Sunt superbe! mai ales cea in care Dominic e lipit de tine! Abia astept sa avem si noi niste mogaldete care sa se lipeasca asa de noi!
Adela, multumesc pentru incurajari! Eu zic sa nu te stresezi cu decizia! Cand se va apropia momentul vei sti ce sa faci! O sa vina fara efort!
Bibyrox, tot nu esti convinsa? Cand vrei sa mai faci un test?
Laura, si multumim pentru postarile optimiste! Tare bine ne prind!
Mari 19+
bibyrox spune:
Flavia, Mav, Mary..fetelor va multumesc mult dar io sunt de principiu: nu crez pana nu vaz! Si inca n-am vazut decat niste umbre pe-acolo... Din pacate nu pot sa fac poze pt ca aparatul nostru s-a stricat si nu vreau sa-l cer pe-al prietenilor pt ca nu vreau sa stie nimeni momentan! Ssstt!! E secretul nostru!
Mav iubita daca tie ti-a spus medicul ca tre' sa vina uratzii pe 9 februarie e clar ca si eu ma incadrez tot pe-acolo.. deci mai am de asteptat! ufff
Iazmin si eu stiu ca la extrauterina se pozitiveaza testele.. asadar nu prea cred ca e SEU la tine. De sarcina.. ce sa zic, la intarzierea ta trebuiau sa iasa testele idiferent de ora cand le faci mai ales ca Barza depisteaza mult mai repede sarcina. Totusi fa un test cu prima urina poate ai ovulat mai tarziu. Sa dea DD sa fie bebe! In cel mai rau caz poate fi o dereglare hormonala si sfatul meu e sa mergi la dr. Tin pumnii stransi sa fie bine!
Flavia nu m-am putut abtine sa nu te felicit pentru familia ta minunata! Sunteti foarte frumosi toti 3 (4 pardon )!!!
Ce-o fi cu Mireluta noastra???? Ati aflat ceva???
Pupicei
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
andreea16 spune:
Mirela, ce faci? Sper ca esti bine, nun e mai tine pe jar, scrie-ne si noua doua randulete, sa stim ca esti ok.
Mari, iti dai seama ca nu prea mai am rabdare, am facut un test in z22, dar a fost negative. Ma cam doare burta, nu imi fac mari sperante, dar asta nu inseamna ca nu as face un test chiar si acum. Dar ma abtin, mai am doar unul acasa, asa ca il voi folosi doar in eventualitatea unei intarzieri. Mersi mult de galerie, esti o scumpa, nu stiu daca ti-am mai zis, dar pozele tale sunt superbe! Bine zicea o fata de aici, asa firava si insarcinata cu trei nazdravane. Cred ca din spate nici nu se vede ca esti insarcinata.
Laura, promit ca astept pana sambata, daca nu o veni CM pana acum.
Irlandeza, iti inteleg asa bine durerea, vorbele sunt de prisos in asemenea situatii, sper doar sa nu te descurajezi sis a incerci in continuare. Si eu zic ca ar fi bine sa vii in Romania.
Della, ma bucur ca nu ai renuntat la gandul tau de a mai face un bebe. Sotul ce zice, a fost de acord in cele din urma?
Flavia, ma gandeam la Dominic, saracutul de el, cum nu are voie el nici o lactate. Sper din toata inima sa isi revina si sa poti reintroduce in alimentatia lui si lactate. Deci alergia lui are legatura cu otitele dese? Da, adevarul este ca daca bea laptele de soia doar cu biberonul, atunci ar trebui sa-l mai lasi un pic. Macar pana cand va putea bea din nou lapte normal.Imi pare rau ca nut e simti bine, eu zic sa incerci sa faci gargara si cu apa+bicarbonat, ajuta. Si sa-ti faca sotul o frectie cu spirt, bea multe ceaiuri si o sa te faci bine! Felicitari pentru sot, dupa ce te faci bine trebuie sa sarbatoriti!
Laura, daca trebuie sa fii racita ca sa ramai, atunci eu zic sa nu mai stai pe ganduri!
Fetelor, va pup pe toate
Andreea
msemcu spune:
Andreea, ai dreptate, nu prea se vede din spate ca sunt insarcinata! Poate doar din cauza ca merg deja ca o ratusca!
Daca zici ca faci testul in momentul in care ai intarzierea, sa stii ca eu ma rog sa fie o intarziere cat mai lunga: de vreo 9 luni.
Mari 19+
ileana_marius spune:
Flavia daca as putea sa renunt la dulciuri si la a manca dupa 10 seara ar fi bine, dar nu pot ca m-am obisnuit asa si parca nu imi vine sa ma infometez.
Ma bucur ca Dominic e mai bine, e adorabil cum te tine el... Felicitari si pt sotul tau ca a luat examenele. Lasa ca trece si raceala si o sa va bucurati curand cum trebuie.
cristina26 felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa. Cat despre baitaile inimii cred ca sunt normale, dupa cate stiu la fete sunt mai rapide decat la baieti.
Mirela sper din suflet sa fiti bine.
irlandeza imi pare tare rau ca ai ajuns din nou aici. Poate ar fi bine sa te duci in Ro si pe mine ma bate gandul sa merg sa nasc acolo.
ladymina77 si eu stiu ca dupa chiuretaj/nastere ai sanse sa ramai mai repede.
Laura nu am mai zis pana acum nimic ca sa nu te mai gandesti la asta, dar acum ca a trecut perioada fertila iti doresc sa ai parte de cel mai frumos cadou de Sf.Valentin, cele II liniute.
Andreea tinem pumnii si pentru tine.
Mari am gasit ceva care cred ca vrei sa vezi. Sper sa prinzi National Georgrafic.
http://nationalgeographic.ro/watch/program_details.aspx?id_program=26620
Della din pacate mai am programare la eco prin martie, dar sper ca si atunci sa obtin ceva filmulete/poze. Eu sunt topita dupa el.
Mai ai ceva timp sa te gandesti la riscurile unei noi sarcini pana iei o decizie.
jojo_miha eu am luat f multe pastile pt cap la prima sarcina inca de la inceput si bb nu a avut nimic. Poate daca nu te doare f tare ai putea sa mai astepti pana trece, daca nu, stiu ca e greu de suportat de asta luam si eu, nu mai rezistam.
iazminn nu stiu ce sa iti zic, dar iti doresc sa fie sarcina.
Ileana 26+
my baby
cristina26 spune:
Am intrat doar sa citesc sa vad ce mai face fiecare.
Della stiu o fata in ro care a avut copil cu sd la 21 de ani si una aici care avea 18 ani si a facut copil cu sd.
Cand am fost insarcinata cu Paul nu am facut amneo pentru ca nu au avut nici o suspiciune din testul tripul, quad sau sonograme ca copilul ar avea sindromul Down. Noi toti speram sa fie bine desi stiam ca sansa copiluli sa aiba sindromul Down dupa toate aceste teste este de 8%. Pe de alta parte poti sa ai amneo si sa iti iasa negativ iar apoi sa afli ca ai copil cu sd tip mozaic. Ceea ce inseamna ca celulele care le-au testat cand au facut testul genetic erau normale (sansa e foarte mica ceva de genul .01%).
Sunt atat de obosita, va pup dulce pe toate
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
15+
andreea16 spune:
Mirela, sper din tot sufletul ca esti bine. Ma tot gandesc la tine. Astept maine vesti de la tine
Andreea