Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iazminn offf, tare-mi pare rau ca trebuie sa te chinui atat pana sa ai un bebic. Imi pare rau pt sarcina pierduta anul trecut, cat despre situatia in care esti acum nu prea stiu ce sa zic! Nu stiu ce sa zic despre sarcina, daca esti sau nu graviduta, cel mai sigur iti spune testul de sange. Repeta testul de sange, poate nu ti-au facut bine analiza data trecuta, si, daca nu e sarcina, mergi la un doctor sa vezi de ce esti dereglata. Iti doresc numai bine

Jojo poti lua paracetamol, daca simti ca te ia raceala, e safe in sarcina.

Ela vad ca ma ia si pe mine raceala, ma ustura in nas si asa incepe la mine. Poate e cu noroc si fetele au fost racite in lunile in care au ramas

Mirelus ma rog, iubita, sa ne dai o veste buna!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Laura, anul trecut mi-am facut testul de sange. Acum mi-am facut decat testul de urina.

Mergi la inceput

In cazul asta, Iazminn, sunt sanse fooooarte mari sa fii graviduta! Fa un test de sange!

Flavia imi pare rau iubita, ca patesti atatea Da' stii cum se zice: "toate cele rele in capul babii mele" M-as supara daca nu ne-ai mai zice ce ai

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, bineinteles ca iar ai reusit sa ma faci sa zimbesc, bineinteles cu jumatea mea de gura fara herpes!da, stii ca si eu am fost racita cind am ramas gravi, asa ca esti pe calea cea buna!da, totusi ai grija de tine!

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Flavia sa stii ca vorba era: "toate cele rele in babii mele", dar uitasem

Ofofof, ma ingrijoreaza Mirelus, ca nu intra sa ne spuna ce a facut! Sper sa fie bine

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

irlandeza,atunci nu ramane in picioare neaparat dg de uter bicorn. ia-ti un concediu si vino in romania,poate fi o deficienta hormonala care se trateaza cu un tratament si te doare inima apoi ca a trecut timpul...inca odata imi pare tare rau...

alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Laura, ce bine ar fi sa fie cum spui tu. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina, cu siguranta am sa vin in Ro. Asa o sa fiu cu inima impacata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Flavia, am tot recitit ce ai scris aici:
"...iti zic sincer eu ma pregatesc de acuma ca poate voi pierde urmatoarea sarcina inainte sa mai am un bebe!..."
Pai, cum adica te pregatesti? Te rog f frumos sa nici nu tegandesti ca vei mai pati vre-o data asa ceva! Nu-i musai sa patesti ca mine... Si acuma imi aduc aminte de ce zicea Roberta "Mami, tu de ce pierzi fiecare a 2-a sarcina?" si imi mai aduc aminte de ce zicea dr-a mea "Ce facem? Avortam in fiecare an?" si uite asa se aduna motivele pt. carte stau pe ganduri si sunt confuza. Efectiv nu mai stiu ce vreau, ce este egoism din partea mea s.a.m.d.
Stau si ma gandesc, ca ceva totusi nu este in ordine, din moment ce "oprita in evolutie" este atat de frecventa. Pana sa o patesc prima data, nici nu am stiut ca exista asa ceva!!! Si iata, exista. Cel mai trist este ca medicii raspund raspicat "nu putem sti motivele" sau "motivele pot fi multiple" etc. Si hai sa nu incep iar cu asta, adevarul este ca am obosit sa ma tot invart in jurul cozii (ca si Cola, catelusa noastra draga).
Mai am o intrebare:Cristina26, parca ai scris ca pe parcursul sarcinii tale cu Paul, toate analizele au fost ok, si acestea au fost multe la numar. Spune-mi te rog, ai zis ca Paul avea si sindrom Down, cum de nu au depistat macar acest lucru? Facusesi si aminocenteza? Sau nu? Scuza-ma te rog, dar aceste lucruri ma preocupa deoarece m-au "amenintat" cu acest pericol care cica brusc devine imens, cand ai depasit 35 de ani . Cica, poate avea bb acest sindrom chiart daca aminocenteza zice ca nu-l are... Asa o fi?
in urma exemplelor, statisticilor, pe care nu le-am facut pana la urma (in vara inca va sacaiam cu datele, dar pana la urma nu am facut nimic), am presimtirea ciudata ca statistici incolo, statistici incoace, lucrurile se intampla pur si simplu fara sa se tina cont de statistici. Asta este.
Mirela, vai ce nerabdatoare sunt sa vad ce noutati ai. Iti tin in continuare pumnii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Flavia pai tocmai ca nu sunt sigura ca sunt pozitive.. e o umbra asa acolo... Si plus de asta am vrb cu un medic de planning si mi-a spus ca trebuie sa calculez Z1 de la data eliminarii sarcinii (asta cred eu ca a fost pe 10 ian.). Asadar numar Z1 incepand cu 11 ianuarie iar azi sunt abia in Z21! deci e prea devreme pentru teste... Plus ca am mai citit pe net si se pare ca dupa un avort dureaza intre 2-6 saptamani pana la urmatorul ciclu, media ar fi 4 saptamani. Eu n-am decat 2! heheeee mai avem de asteptat!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mai, Biby, ti-am scris si pe privat, de ce nu ma crezi?!
Daca la mine ziua chiuretajului= Z1= 9 ian. si saptamana trecuta am fost la dr si mi-a spus ca am avut deja ovulatie (s-a vazut imagine de corp galben in ovarul drept, unde am si simtit dureri/intepaturi in perioada respectiva; uterul s-a contractat la dimensiuni normale si endometrul era deja ingrosat= 10mm), de ce n-ai fi avut si tu ovulatie, considerand Z1=10ian? Din cate am citit (ti-am dat link-urile), nu conteaza daca ai sangerat o zi sau 7, ciclul menstrual isi urmeaza cursul.
Deci: este foarte posibil ca tu sa fi ovulat si sa fi ramas si insarcinata, pt ca voi nu v-ati protejat, asa ca noi, ok?
Mai asteapta si tu cateva zile si daca intr-adevar nu vin uratii, mergi si mai fa-ti un BHCG si te-ai lamurit!
Mie mi-a zis dr ca daca am avut chiuretajul pe 9 ian, ar trebui sa ma astept sa-mi vina pana pe 9feb.
Curaj!!!!!!!

Offff, si eu astept vesti bune de la Mirela!!!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput