Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 5
elaa spune:
Mari,cu siguranta se intinde uterul ptr. cele 3 fete cucuiete, nu mai pun ca am vazut cu mult timp in urma, o stire despre o tipa care a nascut 4, asa ca stai linistita ca se poate si mai multi , despre mine nu ce sa spun...nu am sperante prea mari, nu pot spune ca am prestat prea mult luna asta, si de ceva vreme mai sunt si bantuita de o raceala, e adevarat ca suportabila, dar destula incat sa-mi dea o stare de indispozitie, ...dar inca mai cred in minuni, sunt debia z20.
irlandeza, de multe ori e bine sa tii in tine, dar mai sunt si cazuri in care ii bine sa te tescarci....multi pupici si ai grija de tine, o sa avem si noi bebeii nostri intr-o buna zi
Ela
X-ray spune:
irlandeza imi pare atat de rau,nu am cuvinte.... sunt convinsa ca esti puternica si vei trece si peste asta. uterul in forma de inima eu stiu din ceea ce am citit ca se diagnosticheaza corect printr-un examen RMN.ti-au facut asa ceva?intreb pt ca stiu de la tine ca tot timpul te plangeai de felul superficial in care se ocupa ei de pacienti.mai bine vi in ro si mergi la un ginecolog bun,faci toate analizele care ti le cere,poate alta e cauza.dar orice ar fi nu e imposibil sa faci bb din nou,sa nu uiti asta.capul sus draga mea,sunt alaturi de tine si ma rog sa treci si peste asta. la toata lumea
alina 15+
irlandeza spune:
Alina, ce RMN sa-mi faca? Astia? Cand le-am cerut pastile pt. sustinerea sarcinii, mi-a zis o tampita ca vreau sa avortez? Ce pastile imi trebe'? Doar eco transvaginal. Si m-a trimis la un medic care se ocupa de treaba cu uterul , a zis ca ma trimite la un doctor caruia iar face placere sa-mi vada uterul. Sunt putin sceptica , daca imi face ceva si dupa aceea nu mai pot ramane deloc? Astia ar fi in stare de orice , numai ca sa mai faca niste bani pt. spital ( sau pt. ei).Ca irlandezele nu merg la operatii, n-au probleme cu ramasul. Alcoolul mult si tigarile sunt cauza fertilitatii.
Noi 2 singurei
Della spune:
irlandeza, imi pare f rau pentru tine si m-au trecut fiorii cu coincidenta ... 29.01. .... Iti doresc putere si refacere cat mai rapida .
Mirela iti strang tare tare pumnii, sper din tot sufletul ca bb sa fie bine. Au dreptate fetele, mai este timp sa se vada bataia inimii. Abia astept rezultatul de azi .
Flavia, sanatate pentru Dominic! Doamne, saracutul de el.... Otita este fff dureroasa... Insanatosire grabnica lui Dominic dar si tie.
biby, si eu sunt absolut sigura ca esti , dar daca tu vrei, eu mai astept cu felicitarile. Oricum, liniuta a doua sigur nu apare daca nu e bb la orizont. In schimb, faptul ca nu apare liniuta a doua, nu inseamna ca nu e bb .
Andreea iti strang pumnii, mai ai putin si afli daca s-a prins .
Ralu, imi pare fff rau ca pestisorii nu au dat rezultate. Sincer, m-am gandit eu ca acolo sunteti, dar nu eram sigura. La televizor parea chiar credibil... Si eu cred ca un bb ar fi o cale mai sigura de vindecare pt. sot. Eu astept aprilie, si momentan tint spre o noua incercare .
Laura, cu sau fara calcule, iti tin pumnii stransii sa fie asa cum este mai bine pt. voi, adica sa-ti tii bb-le cat mai curand in brate. Anul asta tr. sa fie unul bun .
Michelle, Chantal, unde ati disparut?
Mari, nu ma mir ca burtica ta aproape ca explodeaza, caci ai 3 comori jucause. Odihneste-te cat mai mult, da-te cu crema cat mai des si fii calma, optimista, cat poti tu. M-am uitat la poze, esti o mamica tare supla . Va pe toate 4.
Cristina26, te admir f mult, esti un exemplu pentru noi toate. Sper si eu ca Michelle sa fi citit postarile tale, in special cele in care povestesti despre Paul. Defapt tu si Ralu sunteti pe undeva in situatii similare, si meritati toata admiratia noastra. Sa dea DD sa aveti parte de fericire .
Ileana, am vazut filmuletul cu "bb vorbeste", si este tare impresionant. Doamne cat ma bucur pt. tine . Astept si alte poze sai filmulete. Asa dor mi se face de "burtic".
Cristina, cum mai esti? Si burtica ta creste cu viteza .
V-am lasat, pt. fiecare fata la care nu i-am scris acum.
Pepsi spune:
andreea, merci mult de gindurile bune, da si mie mi se pare mult ca a facut 3 intr-un an!cum raceste cum se termina in otita!a facut una in februarie 2006, una in noiembrie si una acuma!ei, zic ca nu-i mult 3 pe an, da ce ma iau eu dupa ei...m-am pus sa citesc tot ce se poate despre asta, si se pare ca alergia lui nu ajuta, sint mai predispusi, si faptul ca inca bea biberon la culcare!nu vreau sa-l scot ca e singurul mod in care-mi bea laptele de soia, dar, cred ca va trebui sa-l scot!ca pina l-am alaptat nu mi-a facut otita, la 1 an jumate l-am dus la gradi, si cind am inceput munca eu, la 2 luni s=a intarcat singur!tin pumnii strinsi ptr tine, inca sint sanse sa fii gravi!
cristina26, ma simt ff rau! Dominic e mult mai bine, ieri i-a mai curs putin din ureche, dar zice ca nu-l mai doare, e pe antibiotic 10 zile!merci de urari, n-am mai fost asa bolnava din aprilie!
bibi, pai tu iubito cu doua teste pozitive si mai astepti inca uratii?n-o sa mai vina, asa ca ai grija de tine, nu bea, nu fuma, nu lua medicamente, acusi vor incepe greturile!nu-ti fa grija de pix, e destula culoare ptr toate fetele de aici!
mari, cum ii spuneam si cristinei, multam de intrebare, dar sint tare rau! ma tratez cu ce se poate, dar vad ca ma tine rau, mi-am pierdut vocea, azi noapte m-am trezit sa fac gargara cu sare ca nu mai puteam respira, nu maninc nimic, se pare ca am slabit, imi curg ochii, urechile infundate, singurul lucru care ma alina, e ca Dominic e mult mai bine, e pe antibiotic, dar nu mai are dureri, si mai o bucurie e ca sotul meu a aflat ieri ca si-a luat toate examenele!nici macar nu ma pot bucura cum trebuie cu boala asta, bat-o cucu!nu-ti fa griji ca vor avea fetitele loc in burtick, ca ai ramas natural gravi cu 3, si daca natura vedea ca nu au loc nu le punea acolo! stai linistita, ca uterul nu e in functie de kg, n-ai vazut ce burtoi am?si nu e uterul ci kg mele in plus, dar sint mindra de burtoi!va fi bine, ai vazut si mamica aia ca a dus la capat totul, ieri am vazut o emisiune cu gemeni!si-i alapta in acelasi timp, si ma gindeam la tine , avind trei nu-i poti alapta odata!va fi bine!
laura, merci de gindurile bune, am mare nevoie, ca sint cu energia la pamint!nu cred ca michelle a citit ce i-a scris cristina, eram tentata sa-i spun sa citeasca, dar apoi am vazut ca abia reusise sa se puna putin pe linia de plutire, si nu vroiam s-o scufund din nou, de aia a si hotarit sa ia o pauza, ca intrind aici in fiecare zi nu reusea sa treaca mai departe, ii aminteam tot timpul de pierderea ei!va fi bine pina la urma, o astept sa fie gravi cind la mine vine urmatorul!
mirelush, ai intrat la doctor de o juma de ora!sigur va fi bine, ca nu te-am visat de rau, ma gindesc tare de tot la tine!abia astept sa vii cu vetile bune!
irlandeza, of prin cite trebuie sa mai treci si tu!e normal sa nu mai simti impactul ca la prima pierdere!iti zic sincer eu ma pregatesc de acuma ca poate voi pierde urmatoarea sarcina inainte sa mai am un bebe!
della, merci mult de gindurile bune, ma ajuta mult!da ce vad eu aici, te-ai decis?atit de tare ma bucur ptr voi!va fi bine de data asta!
am venit la munca azi, dar plec mai repede ca abia ma tin pe picioare!
nu mai stiu daca v-am zis, am pus si eu poze cu burtikul(burtoiul mai bine zis), va pup pe toate!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
bibyrox spune:
Flavia pai tocmai ca nu sunt sigura ca sunt pozitive.. e o umbra asa acolo... Si plus de asta am vrb cu un medic de planning si mi-a spus ca trebuie sa calculez Z1 de la data eliminarii sarcinii (asta cred eu ca a fost pe 10 ian.). Asadar numar Z1 incepand cu 11 ianuarie iar azi sunt abia in Z21! deci e prea devreme pentru teste... Plus ca am mai citit pe net si se pare ca dupa un avort dureaza intre 2-6 saptamani pana la urmatorul ciclu, media ar fi 4 saptamani. Eu n-am decat 2! heheeee mai avem de asteptat!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
jojo_miha spune:
Buna fetelor,eu sunt la munca si ma simt asa de rau,ma doare capul si imi este si rau,as lua o pastila dar imi este frica ca eu sper sa am un bebe,maine ar trebuii sa-mi vina "musafirii".Ce n-as da sa fiu acasa sa ma bag in plapuma .
iazminn spune:
Buna fetelor. Este prima data cand scriu la acest subiect.Anul trecut am facut un FIV dupa care( cred) ca am fost insarcinata insa am pirdut sarcina. Spun asta ca la 2 sapt dupa FIV a avut BHCG 17 ca apoi sa scada la 2. Deci cred ca am fost insarc dar am pierdut-o datorita stresului in care am stat. Acum am o intarziere de 13 zile a CM, am facut 3 teste de sarcina( toate facute seara, si nu F.Bune-Barza si Narcis) insa toate negative. In ultimele zile mi-am luat temperatura bazala dim si am avut-o in fiecare dim 37. Plus ca dintr-un san am o scurgere( pa care am avut-o si atunci dupa FIV). Intrebarea mea este- poate sa fie extrauterina, de nu se pozitiveaza testele? De ce oare am temp ridicata? Ar fi vreo sansa sa fiu insarcinata? Merci mult
Pepsi spune:
bibi, eu totusi am experienta prietenei mele ca exemplu!a avut chiuretaj ptr ca la 12s se oprise din evolutie, se chinuise 1 an jumate sa ramina cu ceva tratament, avea 39 ani....si ce sa-ti zic, si ea astepta uratii ca si tine, ca, conform cartilor si medicilor trebuia sa vina la 4 saptamini dupa chiuretaj, si draga mea, uratii au venit abia 1 an si ceva dupa, fiindca a ramas gravi FARA sa aibe ciclu dupa chiuretaj, medicii nu-si explica bineinteles, cert e ca are o fetita superba nascuta in ziua cind eu ma chiuretam ptr sarcina oprita, la acelasi spital, deci, cu doua teste pozitive, eu zic ca esti gravi!ia auzi pune si tu poze sa le vedem testele alea slab pozitive! la a doua sarcina si la mine era tare slaba linia a doua, si am refacut in 5 zile de la intirziere si era clara linia! in ziua cit esti?
jojo, saracuta de tine, ai mare grija de tine ca bintuie virusii, si eu am fost racita in luna cind am ramas gravi, nu lua medicamente, ca nu se stie niciodata, paracetamol, atit e voie!tin pumnii sa iasa II.
mirelush, astept vesti cu sufletul la gura!
cum nu ajungea cit sint de bolnava mi-a mai iesit si un herpes!of, scuze ca ma pling atita, dar mi-e tare rau!
albumele de familie
Pepsi spune:
iazmin, din cite am citi eu si la extrauterina se pozitiveaza testele! de ce nu incerci sa faci cu urina de dimineata?poate e doar o dereglare!
albumele de familie