Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Flavia sper ca scumpul de Dominic se simte mai bine azi, mi se rupe sufletul pentru el ca a facut 3 otite iarna asta. Tu cum te mai simti? Sa ai grija de tine!
Irlandeza imi pare atat de rau pentru ca ai pierdut sarcina. Suntem aici toate si intelegem prin ceea ce treci. Sper ca curand o sa ne spui ca ai ramas din nou graviduta si ca ai pastrat sarcina 9 luni si ai un bebe sanatos.
Va pup pe toate ca trebuie sa fug.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Flavia multumim mult ca ai reusit sa o contactezi pe Michelle si ca e cat de cat.. ok! Sa-i spui ca o imbratisam, ne gandim mereu la ea si ca o asteptam cu bratele deschise atunci cand va considera ea de cuviinta!
S-ar putea sa nu mai ai mina la pix! Dar pana luna viitoare ai timp s-o inlocuiesti! hihihi Glumeam! Inca n-au venit uratzii!

Andreea multumesc mult pentru incurajari! Nu stiu ce sa zic... Uratzii n-au aparut inca dar nu ma mira pt ca am inteles ca pot apare si la 4 saptamani dupa avort. Eu n-am decat 2 momentan! Dar hai ca poate ne dai tu vestea cea mare!!!! Tinem pumnii stransi stransi!!!

Mina normal ca fac cinste daca e bebe! Referitor la intrebarea ta... din contra: am auzit ca sunt foarte mari sansele sa ramai repede dupa un avort! Cel putin dr-ita mea mi-a dat 80% sanse! Iti tin pumnii!!! Ce zi esti?

Pupicei grasunei

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Bibyrox, eu zic ca esti pe drumul cel bun! Aoleu ce o sa mai sarbatorim!!

Irlandeza, imi pare rau ca treci iar prin durerea asta! Cand te simti in stare poate treci pe aici sa mai stam putin de vorba!

Mirelush, tin pumnii sa fie totul ok! Azi mergi la eco, nu? Si ai repetat cumva si bhcg-ul? Ma gandesc la tine!

Andreea, Z24 zici? Si cand faci un test? Mai ai rabdare? Eu incep galeria sa stii

Flavia, imi pare rau sa aud ca Dominic are probleme! Saracutul de el! Tare greu trebuie sa fie sa fii copilas si sa treci prin toate astea! dar ma gandesc si la tine! Tu esti ok? Ti-a mai trecut raceala?

Michelle, ai grija de tine si sa stii ca noi suntem aici!

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelush iti tin pumnii! Abia astept sa ne dai vesti!

Flavia ma bucur ca ai reusit sa iei legatura cu Michelle, sper sa fi citit ce i-a scris Cristina26 Sper ca ti-a mai trecut raceala, va pup pe toti trei (tu+bebe si pe Dominic)

Biby daca te dor e de bine

Mari X 4 (adica pup ori patru).

Andreea mai rezista pana la vreo sambata si poti repeta testul

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

irlandeza imi pare foarte rau! Stim prin ce treci si suntem alaturi de tine!
Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta grea incercare! Nu-ti pierde speranta!
Michelle iti respectam decizia si sper ca atunci cand te hotarasti sa mai intri sa ne spui ca esti mai bine!Nu uita ca noi intelegem ce simti si suntem alaturi de tine!
Mari nu am mai repetat beta hcg,astazi ar fi trebuit daca nu mergeam la eco.
Flavia multumesc pentru gandurile bune si pentru incurajari!
Biby, Andreea va tin pumnii sa fie bebe!
Laura,Elaa si voi mai aveti putin pana la test!Sper sa veniti cu vestea cea mare!
Mina imi pare rau ca au venit uratii! Incepe o noua luna de incercari,nu-ti pierde speranta ca vine si bebe cat mai curand,ai sa vezi!
Nana, Cristina26,Jojo, va pe toate!
Fetelor,eu am sa va mai scriu diseara cand ma intorc,am programare pentru ora 17:00.Astazi este ziua cea mare!In functie de ceea ce aflu astazi voi sti ce am de facut!

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Mirelush ma rog la Dumnezeu sa vii diseara cu vesti bune, mai sunt cateva ore si ai sa vezi ca te linistesti, te pup si mult curaj, imi imaginez prin ce treci saracuta de tine. multi pupici si nu uita ca noi suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii.
Mari sa nu fie de deochi burtica, si tu esti asa mica si delicata

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multa bafta Mirela,te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Bafta multa, Mirelush! Sper sa vii foarte fericita de la eco! Noi suntem aici si te asteptam!

Laura, tu ce mai faci? Ziceai ca mai avem doua saptamani pana facem testul? Abia astept!

Elaa , initial inaltimea mea foarte "mare" ca cam speriase, dar acum am un caz fericit la mamicile de gemeni si tripleti (Oana3, care are aceeasi inaltime ca si mine si a reusit sa duca pana la 36 de saptamani 3 minuni de 2 kg). Asadar, am exemplul ca se poate! Ma intreb insa cat se va putea intinde uterul meu ca sa faca loc pentru cele trei fete cucuiete! Sa speram ca mult!! De tine ce ne mai spui? Eu tin pumnii pregatiti sa stii!

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc fetelor, sunteti asa de bune si de primitoare. Dar parca inima mi s-a impietrit, am plans in ziua in care am sangerat puternic pt. ca stiam ca am pierdut, iar de atunci nu mai sunt in stare sa plang sau sa vorbesc despre asta, incerc sa ma gandesc ca nu am ramas insarcinata, si asa poate voi trece mai usor peste. Nici cu sotul nu mai vorbesc despre asta. Ce a fost a fost, nu mai am cum schimba situatia, vom vedea de acum inainte ce v-a fi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari,Laura,Elaa,Jojo multumesc mult!
irlandeza este tare greu,dar trebuie sa mergi mai departe si sa speri ca intr-o zi Dumnezeu iti va da un copilas.Nu-ti pierde speranta!
Va

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput