Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 29
Pepsi spune:
idaira, ia uite ca arunc dupa tine cu putin optimism de la mine ptr tine!, pup fata!
mina, pai pare a fi ovulatie?da, cind ti-a venit ciclul?parca de curind, sa fii deja la ovulatie, sau poate sint resturi de la boala aia?
tanima, ma bucur ca mai intri!sa-ti traiasca baietelul, am facut un album comun, in care deocamdata am pus poze de ecografii, dar m-am gindit sa facem un album si de bebei!ce zici?
mari, astept pozele!!
va pup pe toate plec acasa!
Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
irlandeza spune:
Idaira, nu am facut febra si sunt f. bine, avand in vedere ca am inceput sa sangerez pe 29 ianuarie, si totul a tinut o saptamana. Cred ca maine vor sa vada daca am eliminat tot, iar testul de sange il fac pt.a vedea daca beta HCG a scazut. Si nu stiu ce analize de sange mi se fac pt. ca toate rezultatele sunt la dosar si doar ei au dosarul.
Pepsi , chiar doctorita m-a sunat, si-a dat numele si o cunosc dupa voce , de cate ori am fost pe acolo. Probabil vrea sa-mi spuna personal ce are de spus si nu prin telefon. Voi vedea mane .
P.S. Pepsi, pe listuta eu sunt trecuta doar cu a doua sarcina pierduta. Prima a fost pe 1 februarie 2006, la 6 sapt. , avort spontan, motiv necunoscut.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
irlandeza spune:
Si apropo, cred ca titlul deja existent este f. bun, mie imi place f. mult. Cand pierzi o sarcina sau mai multe, cuvantul "durere" e f. potrivit.
Noi 2 singurei
carminabulina spune:
Buna,
Inainte de toate vreu sa va spun ca sunteti MINUNATE. Asa frumos stiti sa imbarbatati omul cand are atat a nevoie de consolare .
Nu am mai intrat zilele astea ca pur si simplu nu aveam ce spune. Azi dimineata am fost la gilesti, toata facuta pachet si pregatita sufleteste pentru un chiuretaj. Insa, spre marea mea bucurie nu a fost nevoie. sarcina s-a eliminat singura singurica, si pe langa asta uterul avea peretii subtiri ceea ce insemna ca nu mai era necesar chiuretajul. "mai bine" mi-am zis...macar sa fie ceva bun si in pierderea asta, adica sa nu sufar ca un caine si fizic ca mi-a ajuns.
Am inteles ca trebuie sa astept un ciclu, pentru a incerca iar sa fac un bebe. Mi se pare corect ca ltfel as deruta de tot corupl asta cu uite e gravida uite ca nu-i si hop iar e . Asa ca in martie o sa incerc iar.
L-am intrebat daca e cazul sa-mi fac niste teste sau analize mai complexe mi-a spus ca nu. Doar daca pierd la rand 3 sarcini atunci este posibil sa exista intr-adevar o problema...dar eu tot am sa fac niste analize. Ar fi culmea sa mi se repete povestea .
Acum nu-mi ramane decat sa stept sa treaca timpul si sa ma bucur de cum creste bebe "cel mare" si alaturi de voi stand la taifas.
Va pup, noapte buna ne vedem maine.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
irlandeza spune:
Fetelor, sunt putin in ceata. Neavand somn am tot cautat pe net despre uter bicorn, si la o intrebare a unei paciente doctorul ai raspunde ca , operatia scade rata fertilitatii, si ca trebuie asteptat 1 an dupa operatie, si abia apoi sa incerce. Deja sunt in ceata, eu credeam ca ma v-a ajuta operatia, dar se pare ca nu prea e asa.
Noi 2 singurei
Pepsi spune:
irlandeza, tin pumnii miine, o fi testele de rutina!pe listuta te-am trecut doar cu ultima sarcina ca asa era regula, ca sint fete care au pierdut 3-4 sarcini, si nu sint trecute toate.acuma eu stiu....de ex la mirela nu am schimbat, am lasat prima sarcina pierduta!astept sugestii!iar cu titlul era pe de o parte vointa fetelor de a mai aduce putin optimism, si pe de alta parte sint fete care si-au pierdut copii la citeva zile/luni dupa nastere, deci ele nu au pierdut o sarcina.
carmina, ma bucur ca macar ai scapat de chiuretaj, asa mi-a zis si mie medicul ca dupa 2-3 sarcini pierdute se fac investigatii, numa bine iti doresc!
mari, iubito, am asteptat toata ziua vesti de la tine!
va pup pe toate, noapte buna
Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
jojo_miha spune:
Buna fetelor,nu vreau sa fiu deloc rautacioasa,dar eu nu cred ca e o idee buna sa puneti poze cu copii,cum vi se pare ca o mamica indurerata sa intre si prima oara sa vada poze cu bebicii?Pt poze exista alte subiecte,eu cand am intrat prima oara aici era la 2 saptamani dupa ce nascusem si nu suportam nici sa aud de copii,dar sa mai si vad.Suntem mai multe care am cerut sa nu se schimbe numele dar nu tineti cont de noi.
jojo_miha spune:
S-a suparat toata lumea ca nu mai mai spune nimeni nimic.Sa va inveselesc un pic,maine voi face un test ca trebuiau sa-mi vina "musafirii"de pe data de 1.Nu mai fiti suparate .
Happiness_4_us spune:
Salutari si de la mine si multi pupici.
Azi m-a trezit mai bine decat de obicei, sper sa ma mai lase raul.
Ma gandesc la voi mereu si va urmaresc din umbra, chiar daca nu am mai scris.
Va imbratisez cu mult drag, Mirelush, Flavia, Michelle, Idaira, Cristina, Laura Ioana, Cristiana_ana, Chantal, Ella, Andree16, Bibyrox !
fiti optimiste ca DD va va ajuta si va aduce o raza de fericire in viata voastra cat de curand Presimt asta.
Pupici si numai bine.
Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
elaa spune:
jojo....sa stii ca pe mine mai nimerit cu supararea sunt ziua27 si trageam sperante sa nu mai vina uratii, numai ca de ieri au tot inceput sa apara simtomele de urati...si ma enerveaza.., ca de luna viitoare intram in post si ma gandeam sa evit posturile, ca sarcina trecuta pe care am pierdut-o a fost conceputa in postul pastelui......
dar, poate ne mai schimbam parerile pana la sf. lunii.
numai bine va doresc
Ela