Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ella eu zic ca nu are nici o legatura postul cu facutul copiilor,eu tot am simptome de vreo 10 zile ca trebuie sa-mi vina dar nimic,poate ai un saburel acolo,si daca nu lasa postul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia iti multumesc pentru incurajari si eu iti trimit o mare imbratisare!Ma bucur sa aud ca esti mai bine si continui tratamentul.Ce frumos spui ca deja Dominic comuniuc acu bebe din burtica,nici nu se putea altfel.Interesant cu miscarile lui bebe cand se apropie tatatl,si la noi era la fel,eu ii spuneam ca tocmai am simtit-o miscand si cand punea si sotul mana pe burtica nu mai vrea.
Am vazut ca in dreptul meu nu ai trecut ultim asarcina pierduta dar lasa asa,este mai bine cum e acum.
Ai grija de tine!
Carmina ma bucur ca ai scapat de chiuretaj.Asa stiu si eu ca dupa 3 sarcini pierdute iti da anumite analize de facut.Sa mai intri pe la noi!
Nana ce bine ca te-au mai lasat greturile,ma bucur!De acum te poti bucura pe deplin de fiecare clipa!Chiar ma intrebam de ce nu mai esti pe aici!Ai grija de tine,cand mergi la eco?
Elaa iti tin pumnii sa nu mai vina CM si sa vii cu o veste buna!Sa stii ca multe -dutze au ramas in post si asta nu inseamna ca nu au o sarcina normala,de exemplu,gravi de septembrie au ramas in postul Craciunului.Si noi cand vom avea liber pentru bebe tot in post cred ca ne apucam de treaba
Andreea poate nu este o dereglare si este bebe,ai facut vreun test zilele acestea?Iti tin pumnii stransi!
Michelle ce mai faci draga mea, care mai este starea ta de spirit?Vreau sa ne spui in curand ca esti mult mai bine!
irlandeza te asteptam cu vesti bune!
Tanima ma bucur ca mai intri si pe la noi,desi bebe iti ocupa tot timpul!Am vazut pozele de la botez,sunt foarte frumoase!Sa-ti traiasca bebe Rares si sa fie sanatos!
Jojo tu prestezi pentru bebe acum?Si nu ne spui nimic,cand ar trebui sa iti vina CM(sau sa nu iti mai vina)?
Iti tinem pumnii!
Idaira mersi pentru informatii!
Laura
Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

MAI MIRELA DAR PUPACIOASA MAI ESTI . iNTRU SIGUR CA MAI INTRU. Deja am inceput sa numar zilele pana la urmatorul CM.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

MAI MIRELA DAR PUPACIOASA MAI ESTI . iNTRU SIGUR CA MAI INTRU. Deja am inceput sa numar zilele pana la urmatorul CM.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Foarte pupacioasa!
Ti-a zis la cate zile ar trebui sa-ti vina CM?
Poate vom fi iar colegute,mai stii,dar data viitoare pana la capat!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mirela trebuiau sa apara de data de 1 februarie,dar daca am noroc maine voi vedea doua liniute pe test,desi parca as vrea sa fac de ziua indragostitilor, sa fie cadoul sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirelush si eu sper sa se mai linisteasca treburile.
La eco am programare vinerea viitoare si suntem tare nerabdatori mai ales ca este primul nostru control.
Pupici.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Jojo si acum spui? Pai iti tinem pumnii sa fie II liniute!La o asa intarziere,sigur este bebe!Ma bucur mult pentru tine!Incepem galeria
Nana iti doresc bafta la marea intalnire cu bebe!Sigur o sa aflati numai lucruri bune!
Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Jojo iubita, cu siguranta e bebe, si e mai bine sa faci testul din timp si abia ai timp sa pregatesti surpriza pana pe 14, eu deja imi faceam planuri cum pe 10 aflu ca e bebe si dau comanda de un tort frumos pe care ii scriu un mesaj de tatic, ba ii mai cumparam ceva haios ptr. bebe, dar se pare ca nu pot sa-i fac bucuria asta, ca se apropie uratii cu pasi repezi:(((..........asa ca profita si fa-i tu surpriza asta sotului ca nu o sa uite niciodata aceasta zi de 14 feb.
pupici si succes cu II liniute

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

M-am intors de la spital. Mi-au luat sange din nou, la testul de sapt. trecuta BHCG-ul a iesit 5 . Chiar nu stiu de ce m-au chemat azi , ca eco nu mi-au facut, cica nu-i nevoie daca n-am dureri, desi dr. a scris in dosar ca sunt suspecta de SEU, iar eu abia azi am aflat.Important e ca ma simt bine, nu ma doare nimic si mi s-a spus sa astept primul ciclu si apoi sa incerc, dar parca nu mai am rabdare.
Pepsi, in legatura cu titlul si listuta , era doar o parere de-a mea, daca se voteaza pt. schimbare ,asta e.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Jojo sigur e bebe...si mie tot pe 1 trebuia sa vina uratii si n-au mai venitpoate faci un test sa fi tu sigura ca tare mult mai e pana pe 14.
Fetelor cam a cata saptamana ar fi ideala pentru primul control, eco?(ma gandesc la faptul ....sa fiu sigura ca deja inimioara ii bate)
Va multumesc si va

Mergi la inceput