Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura , Pepsi

Pe mine m-a sunat doctorita de la spital, cica am programare la eco pe maine dimineata si eu nu stiam, nimeni nu mi-a spus. Si ca mai trebuie sa-mi ia sange. Am intrebat-o de rezultatele de la testul trecut si daca e ceva grav si a spus ca vorbim maine. Sper ca totul e bine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura cum este cu clorocalcinul asta?Daca il iei nu mai curge asa mult si nici nu te mai doare burtica?
Cu o zi inainte de nunta noastra mi-a venit CM (stiam ca in acele zile ar trebui dar am sperat totusi ca nu se va intampla), si am trimis-o pe mama la farmacie sa intrebe daca exista ceva care sa mai opreasca CM si farmacista i-a dat Clorocalcin dar nu am luat ca imi era frica si il am si acum(daca nu o fi expirat) Asa ca in ziua nuntii am fost cu adevarat "invadata"Urata treaba! Ma uitam astazi pe fotografiile de la nunta si eram asa fericiti,habar nu aveam noi prin cate aveam sa trecem,cum este si viata asta!
irlandeza iti tin pumnii pentru maine sa fie totul in regula!Te asteptam cu vesti!
Mari cum a fost la eco?Ce mai fac printesele(vorba Cristinei)?
Flavia sper ca esti mai bine astazi!Ai grija de tine!
Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza iti tin pumnii pe maine la eco, sigur vrea sa vada daca s-a curatat uterul.

Mirelus da are efectul asta clorocalcinul, dar are un gust... Si-l iau de 3 ori pe zi Sa citesti data de expirare inainte sa iei. Ce ghinion ai avut cu ciclul la nunta! Noroc cu ob-urile

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Da, probabil de asta, ca si data trecuta am fost dupa ce s-a oprit sangerarea, da' stiam de programare, acuma nu.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele, eu cred ca sunt dereglata. Sunt z31 si CM nu a venit. Nu numai ca nu a venit, dar nu am nici simptome. Am avut saptamna trecuta, m-au durut sanii, burta, dupa care nimic. Ma cam enerveaza asta, o sa-mi fie greu sa stiu cand o sa ovulez luna aceasta, cred ca voi incerca testele de ovulatie pentru prima data. Fetelor, aici a aparut un test de sarcina care nu mai este cu liniute. Daca esti insarcinata iti apare pe un ecran cuvantul "pregnant". Nu l-am incercat inca, poate luna viitoare.

Laura, imi pare rau ca ti-a venit CM. Lasa, nu o sa mai vina pentru mult timp, sunt sigura!As lua si eu tinctura de marar daca as avea. Eu am citit la naturiste despre niste ceaiuri si mi le-am cumparat din Ro, le am in dulap, nu le-am folosit pana acum. Poate le incerc luna asta. Vorba ta, sa incerc si eu tot ce se poate.

Mirela, mie mi-a venit CM chiar in ziua nuntii, 1 ora inainte de ceremonia religioasa...Stiu ca speram sa nu vina ca sa fie cadoul meu ptr sot cu ocazia nuntii. Dar nu a fost sa fie asa.. Ma bucur ca esti bine fizic, sper sa iti revii si psihic, dupa 2,3 luni puteti incerca din nou.

Si eu sunt de parere cu Laura, sa schimbam numele doar daca sunt toate fetele de acord. Adevarul este ca nici eu nu cred ca as fi intrat la acest subiect daca nu s-ar fi numit asa.

Irlandeza, iti tin pumnii la doctor, sper sa fie totul ok!

Cristina 26 o sa-ti simti si tu puiul cat de repede, totul o sa fie ok. Cand primesti rezultatul de la medic?

Flavia, sper ca te simti mai bine. Mie mi-a curs sange din nas toata perioada cat am fost insarcinata, asa ca nu iti face griji. Scrie si in carti ca este normal. Sa stii ca nu mai stresez ca inainte, doar spre sfarsitul perioadei incep sa numar, ca sa stiu si eu cd trebuie sa imi vina CM.

Mari, de abia astept sa ne spui cum a fost la eco. Sunt sigura ca nazdravanele sunt bine!

Fetelor, va pup mult pe toate!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

LauraIoana,Duphastonul e progesteronul sintetic si da ,inhiba ovulatia,daca s-ar produce dupa z 16,cind ar trebui sa incepi cu el. Daca nu stii cind ovulezi,poate ti-ar prinde bine niste teste de ovulatie citeva luni,pt a-ti putea face o idee,si dupa aceea ai putea lua linistita Duphastonul(sau Utrogestan,depinde ce ti-a recomandat).Dar tu o analitica hormonala ti-ai facut?Stii ca tinctura de marar e puternic estrogenica...
Irlandeza imi pare tare rau pt pierderea ta .Cu siguranta la echo vor sa vada cum e uterul,daca ai eliminat tot,dar macar sa fie un echo performant,sa-ti dea mai multe detalii.Tu cum te simti? Ai facut febra?Ai spus ca iti vor lua sange...uita-te sa vezi daca iti fac VSH,asta iti spune daca ai vreo infectie(adica daca valoarea e mare indica infectie,daca nu,inseamna ca e bine).In unele cazuri,nu se poate elimina tot iar resturile dau aceste infectii.Sa speram ca nu e cazul tau!Eu iti tin pumnii maine,sa iasa totul bine!
Mirela eu Clorocalcinul il luam pt lipsa de calciu,are un gust de-ti vine sa versi dar are si ca efect,diminuarea fluxului.Antibioticul se da in scop profilactic,pt prevenirea unei eventuale infectii.
Michelle tu ce mai faci?
Cristina26 de-abia astept sa ne povestesti cind ai sa o simti pe bebelina!
Flavia iubita,deja iti duc dorul!Hai intra si scrie si tu ceva.
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Spun si eu scurt buna seara la fete si fug la somn ,ajunge pe azi,insa prima data sa intreb ceva:"albusul ala de ou" cand apare si ce semnifica?,de azi dupa-masa parca vine,se intinde si n-are nici o culoare.Multumesc, noapte buna si vise frumoase.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

E semn ca ovulezi...asa ca stii ce ai de facut,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor, discutia mea de aseara cu cristina26 parca m-a inspirat, nu va suparati pe mine, poate nu vom schimba titlul, dar va scriu ce mi-a venit aseara, eram in pat, si hopa.......inspiratia!, uitati asa Viata dupa durerea unei pierderi, viata fiind cuvintul optimist! adica ca exista ceva dupa aceasta durere!nu se termina totul, unele sint aspirante, unele inca nu o stiu, altele sint deja gravi.....in fine, daca hotarim sa nu schimbam e la fel de perfect, voi contati!

cristina26, frumoasa poezie, am plins iti dai seama! lasa ca mai ai pina s-o simti miscind, si eu l-am simtit f devreme ca si cristina, da, vorba ei, stateam cu ochii pe el....

mav, sanatate multa lui Sebi, un pupic mare ptr tine, hai nu te lasa te rog eu, vei reusi si la servici si sa ai al doilea bebe, cu virusul ala zis si eu ca fetele, nu mai ai nici un risc esti imunizata, nu te impiedica sa ai alt bebe, nu renunta!e doar un moment de slabiciune, hai capul sus!am sa pun titlul propus de tine pe prima pagina, nu se stie niciodata....

mirelush, sint alaturi de tine, uite o mare imbratisare virtuala de la mine!mie, dupa chiuretaj nu mi-a dat medicamente, dar cine stie, acolo e altfel!poate preventiv sa nu se infecteze ceva!of, e greu acuma la inceput, dar cu timpul vei vedea, fa-ti analizele sa fii sigura ca e totul ok, stai doua cicluri si apoi la treaba ca sa-ti indeplinesti visul dintre ani!metronidazolul este un antibiotic si un antiparazitar.of, pup fata tristuta, lasa ca daca nu aveai ciclu in ziua nuntii poate nu-ti mai aminteai asa de viu, niciodata nu sintem pregatiti la ce ne rezerva viata!cind se intimpla ceva bun, nu apreciem cit ar trebui ptr ca credem ca ni se cuvine sau e normal, cind ni se intimpla ceva rau ne ia a naibii de pe nepregatite, dar toate astea ne intareste, desi de multe ori si eu as prefera sa nu ma mai intareasca atita, dar vezi tu ca nimeni nu ne intreaba!

idaira, niciuna nu mai avem optimismul de alta data, dar macar trebuie sa gindim pozitiv, speranta moare ultima, uite un de la mine ptr zilele cind e mai greu!

cristina_ana, ma bucur tare mult ca-l simti pe prichindel,abia astept sa-ti pun un carucior colorat ce-o fi el pe lista!sanatos sa fie,

michelle, merci, sint muult mai bine!inca ma mai doare tare capul, nasul e inca infundat, dar mi-am mai incarcat bateriile!Dominic m-a ajutat mult, atita viata cit e in copilul asta.....tu, cum mai esti?ai mers la medic sa faci teste?bine zice Michelle, tre sa avem grija de tine!

mari, abia astept vesti!

laura, da, tre sa iei numa semnele pozitive, nu avem de ales iubito!

irlandeza, nu te ingrijora, cel putin aici nu-ti zice nimic la telefon, asteapta sa fie medicul care vorbeste cu tine, nu era sigur nimic rau, poate tanti aia nici nu stia, ea, trebuia doar sa te cheme, poate afli vesti bune!

andreea, poate e mai bine ca nu mai stii cind ovulezi!ca uite asa se intimpla minunea!eu in luna cind am ramas acuma, imi calculasem tot, si am retinut gresit data ovulatiei, si nici macar nu am facut sex cind trebuia!mi-am dat seama prea tirziu!iti doresc sa folosesti testul ala nou!si sa scrie si la tine.....merci, eu ma simt mai bine, iau cu strasnicie antibioticul de 3 ori pe zi la 8 ore!imi suflu nasul si cam atit!a, si astept sa treaca!

fetelor, am vrut sa va zic ceva, sper sa nu va deprim, imi tentez sansa!asta micu din burta da zdravan din picioare, dar pina sa puna sotul mina.....NIMIC, imi vine sa mor de ris!dar, cind ii aude vocea lui Dominic dimineata la trezire, ca prin minune se scoala si el!parca ar reactiona la frate-su!cred ca am luat-o razna, dar astia doi comunica!ieri imi zicea Dominic ca el e la mine in burta!si i=am zis ca nu, el a fost!

va pup pe toate!

Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetele dragi, de ce vreti sa schimbati titlul subiectului? Mie imi sunteti dragi toate si sufar si ma bucur alaturi de toate, ptr ca numai cine a trecut printr-o pierdere, fie ea de orice fel stie ce inseamna DUREREA. Si cea mai mare durere a mea este ca se ingroasa pe zi ce trece acea listuta din fata. Insa bucuria vine cand in dreptul unor nume de acolo apare cate un bebelus. Off, viata amara.
Pup fete suparate sa nu mai vina uratii 9 luni si fete gravidoase sa se bucure de fiecare minut de sarcina si sa ajunga cu bine la termen.
Imi pare rau ca intru din ce in ce mai rar pe acest topic dar bebe Rares imi ocupa tot timpul si abia mai reusesc sa intru pe forum sa ma mai documentez in ce privesc problemele care apar la noi. Dar cand am mai mult timp mai trag cu ochiul si aici.
Va pup dulce pe toate.
PS: Doamne ce bine arata cei trei bebelusi la Mari (pardon, cele 3 bebeluse). Apropos exista carucioare ptr tripleti?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput