Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, dar pentru ce ti-a dat ovulele respective? Nu ti-a spus? N-am mai auzit de ovule dupa chiuretaj.
La mine bebe a inceput sa miste constant de citeva zile. De fapt eu de mult il simteam, dar doar asa, o data la citeva zile. Acum misca zilnic, il simt ca pe un pestisor care inoata in burtica. Dar mai am de asteptat pana incepe sa fie evident si pentru ceilalti (adica pentru tati lui bebe).

Cristina, 14+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Eu nu cred ca am simtit-o pe bebelusa mea miscand, stiu ca trebuie sa simt ceva de genul: atingeri foarte usoare de parca un fluturas ne atinge in partea inferioara a burti, dar nu cred ca am simti nimic sau poate putin dar nu stiu sigur ca este ea sau intestinele mele. Abea astept sa o simt si eu.
Cristina_Ana abea astept sa ne spui daca ai fetita sau baietel.
Va pup pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita

Mergi la inceput

Mari, parca astazi trebuia sa mergi la eco, nu?
Nu ma culc pana nu aflu vesti despre cele trei printese (adica 4, cu tine!).

Cristina, 14+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina mi le-a dat dupa chiuretaj impreuna cu Augmentin si mi-a zis doar ca este pentru infectie ca si antibioticul.Imi aduc aminte ca la scurt timp dupa cezariana mai mi-a dat niste ovule!O avea ceva cu ele! Oricum,sper ca rau nu pot sa-mi faca!

Ce frumos trebuie sa fie sa-l simti pe bebe in burtica,imi aduc si eu aminte cu drag de acele momente...sunt unice...dar l-ai simti devreme la 14 saptamani!!!Felicitari!!!
Apropo,eu presimt ca o sa ai o fetita,sa nu ma intrebi de ce!

Mirela

Mergi la inceput

Cristina26, stai linistita ca o sa simti fluturasii in curind! Eu stiu sigur cind e bebe si cind gaze, dar recunosc ca sunt foarte obsedata de burta si numai "cu ochii" pe ea stau. AM observat ca atunci cind ma enervez sau sint mai agitata, atunci misca. Prima data a miscat cel mai mult sambata, cind ma suparase sotul cu ceva. Da' mi-a trecut supararea repede cind l-am simtit pe bebe,si a doua zi ma rugam de el sa ma mai supere, sa-l mai simt.
Saptamana viitoare sper sa aflu sexul. EU vreau mai mult fetitza!!!!!

Cristina, 14+

POZE

Mergi la inceput

Mirela, ovulele alea s-ar putea sa fie antiinflamatoare sau antimicotice (ca daca iei augmentin e foarte posibil sa te trezesti cu o candida). Asa ca ia-le, ca rau nu au ce sa-ti faca!
Sunt sigura ca in curind o sa simti si tu fluturasii din burtica. Important e sa nu iti pierzi curajul si optimismul si sa fii convinsa ca bebe o sa vina si la tine!

Cristina, 14+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor sunteti niste dragute ca ma incurajati Tot imi e ciuda si ma doare si burta Am inceput sa iau clorocalcin (pt a diminua pierderea de sange si durerea de burta) si tinctura de marar (cica ajuta la fertilitate – am luat si in 2005 cand am ramas insarcinata). Incerc si eu de toate.

Flavia asa-i? Tre sa iau tot ce se intampla drept semne bune

Ela poate nu-i cazul la tine! Inca poti avea speranta

Mirelus iubita, nu te lasa! Fa ceva frumos, ocupa-ti timpul, sa treaca repede si sa poti sa faci pe bebe

Mav imi pare rau ca te simti asa! E bine ca il ai pe Sebi ca sa-ti ocupi timpul cu el, lasa-l sa te faca fericita, nu te mai gandi in urma! Bucura-te de micutz si continua sa te gandesti la un fratior/surioara pe care il/o va avea Daca ai avut CMV, acum ai anticorpi si poti sa faci bebe linistita. Eu am anticorpi la toxoplasmoza si la rubeola.

Cristina ce ma bucur ca simti “pestisorul” Si eu ma consoloez ca au venit mai repede si ma pot reapuca mai repede de treaba.

Michelle foarte bine a spus Cristina, ca tu esti cea pe care trebuie s-o facem sa-si doreasca burticuta Te luam prin invaluire

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by mav

teomaria, merci pt raspuns! ....dar mi-e teama ca nu inteleg..."prin sarcina pierduta m-am imunizat(cum?nu stiu);deci, fii fara grija ca nu mai ai acest virus"???? sunt si mai rau in ceata........ si inca am mai citit intre timp
...voi vedea ce mi-o spune si mie dr......

Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

adica ,acum ai anticorpi impotriva acestui virus si ,teoretic, exista sanse ff.mici sa-l contactezi din nou; practic, insa numai bunul Dumnezeu stie daca-i asa

http://tt.lilypie.com/vUQWp2.png
http://by.lilypie.com/z5p0p2.png
http://lilypie.com/pic/070127/vwzx.jpg

Mergi la inceput

Laura, dar de ce nu incerci si tratamentul cu duphaston din ziua 15 in ziua 25? Poate te ajuta sa ramai mai repede. V-am mai spus eu ca la mine a functionat de minune! Cum am luat duphastonul, cum am ramas gravi. Stiu ca tu ai zis ca nu vrei sa te mai stresezi si chiar intentionezi sa mergi la doctor mai tarziu, nu cum afli ca esti insarcinata, dar eu cred ca totusi e mai bine sa incepi un tratament de sustinere cit mai curind posibil, mai ales ca dupa cite stiu si sarcina trecuta ai tinut-o cu tratament. Sper sa nu te superi pe mine ca m-am bagat, dar eu in locul tau asa as face.

Cristina, 14+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina mi-e cam teama sa iau duphaston ptc stiu ca inhiba ovulatia si eu nu stiu cand ovulez! Daca ovulez mai tarziu si eu iau tratamentul? Nu mai ovulez! Luna asta incepusem sa iau utrogestan (am luat 2 buc), dar n-am mai continuat ca m-am gandit la treaba asta. Nu stiu ce sa mai zic! mai vad si luna asta care-i reaba, dar eu cred ca am ovulat pe partea unde n-am trompa si sunt sanse mai mici de sarcina, in cazul asta.
Nu m-as supara niciodata pe vreo fata de aici, stiu ca toate ne vrem binele una alteia
Despre schimbarea numelui subiectului, daca nu-i toata lumea de acord nu o vom face! Ne dorim ca toate cele care simt ca au nevoie sa vorbeasca si sa gaseasca intelegere, sa poata intra aici

Poze Laura

Mergi la inceput