Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 26
mcrissa spune:
nu am intrat de ceva timp pe forum pentru ca sunt foarte prinsa la munca,dar daca de obicei eram nemultumita cand munceam mult, acum ma simt bine ca sunt ocupata si trece timpul mai repede pana am si eu voie sa raman din nou insarcianta.
mirela imi pare tare rau de ce s-a intamplat.nu as putea spune ca te inteleg sau ca stiu ce simti pentru ca fiecare durere e unica, e grea, e diferita de a celuilalt.asa am simtit si eu ca durerea e din ce in ce mai greu de suportat, dar cu ajutorul fetelor de pe forum am reusit intr-o zi sa ma ridic si sa-mi dau seama ca trebuie sa o depasesc
laura imi pare rau de Z1, dar cred ca anul asta vei primi cel mai frumos martisor
am vazut ca se discuta mult despre schimbarea titlului.o sa ma gandesc si eu ca de obicei am idei, dar sunt putin cam poetica la denumiri.eu am denumit subiectul "Vine barza" si sunt foarte mandra de el
Mcrissa in asteptarea mormolocului
jojo_miha spune:
Buna fetelor,nu stiu de ce vreti sa schimbati numele ,mie imi place asa cum este,daca era trecut altfel nu stiu daca as m-ai fi intrat.
Idaira spune:
Fetele mele dragi,eu sint o fire mai conservatoare,nu-mi plac schimbarile atita timp cit nu am nevoie de ele,si nici prea vorbareata nu sint,dar un lucru stiu sigur,daca nu era titlul asta nu as fi intrat niciodata,m-am fi interiorizat si as fi trait cu frustrarile si reprimarile mult mai mult timp.Dar daca voi considerati ca e timpul de o schimbare,ma conform .
Flavia,saru'mina de intrebare..am zile mai bune si zile mai putin bune,cert e ca nu mai am optimismul de la inceput.
Laura Ioana tu esti o fire bataioasa,cred ca ti-e ciuda,dar vine si per de ovulatie asa ca iti tin pumnii !!!
Cristina 26,frumoasa poezia
Mirela tu cum te simti,iubita?
la toate fetele !
mav spune:
Am primit rezultatele analizelor. Toate sunt ok, mai putin anticorpi Citomegalovirus IgG=pozitiv (valori de referinta: negativ) si IgM=0,09 (valori de referinta: <0,70 inseamna negativ, deci acum e ok).
Atat cat ma duce capul, inteleg ca am avut Citomegalovirusul, am anticorpi si infectia nu este recenta.
Am dat cautare pe forum despre problema asta, am gasit multe subiecte, am citit si articolul...... Nu stiu de cand m-am pricopsit cu asa ceva... N-am inteles cum se trateaza? Cum sa am anticorpi, daca nici n-am stiut despre asta si nici n-am tratat infectia?
Acum nu cred ca e posibil sa fi pierdut sarcina datorita unei infectii mai vechi cu citomegalovirus, dar oare este mai bine ca am pierdut-o?????
Daca ati fi in locul meu, ati mai incerca sa mai faceti bb2?
Credeti ca este posibil sa fie fals rezultatul? Sa mai fac analiza si la alt laborator?
Voi stiti ceva despre asta? Ajutati-ma, va rog!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
teomaria spune:
Mav , la fel am patit si eu - ti-am mai scris asta-am pierdut sarcina la 6S (s-a eliminat singura fara dureri,seara, si totusi dr. m-a chiuretat a 2a zi diminata);in urma analizelor mi-a iesit tot citomegalovirus ca as fi avut(am citit si eu multe despre...,dar mare lucru n-am priceput);pentru linistea ta ,sa stii ca si mie dr. mi-a zis ca prin sarcina pierduta m-am imunizat(cum?nu stiu);deci, fii fara grija ca nu mai ai acest virus
http://tt.lilypie.com/vUQWp2.png
http://by.lilypie.com/z5p0p2.png
http://lilypie.com/pic/070127/vwzx.jpg
cristina_ana spune:
Mav, Teomaria, aprox.80% din populatie au contactat citomegalovirusul la un moment dat, deci majoritatea populatiei are IGG pozitiv la virusul acesta. La toate cunostintele mele care au fost insarcinate a iesit IGG pozitiv. Am citit ca infectia respectiva nu se manifesta foarte deosebit, adica poti sa nici nu stii cind ai avut boala, sau se manifesta ca o gripa obisnuita. Dar daca IGG este pozitiv si IGM negativ, puteti sta foarte linistite. Ati avut boala in trecut si nu mai exista nici un risc sa o faceti acum. Nu din cauza asta ati pierdut sarcinile!
Mirelush, imi pare tare rau ca suferi din ce in ce mai mult. Dar in mod sigur durerea va mai trece in momentul in care o sa ai unda verde pentru un nou bebe. Sper sa se intimple cit mai curind asta. Adica sa-ti vina CM cit mai repede, si sigur si moralul o sa iti mai creasca. Fizic cum te simti? Mai ai singerari, dureri, ceva? Te pup.
Laura, offfff, imi vine sa-i omor pe uritii astia care au venit din nou. Bine macar ca au venit mai repede! Asta e, tinem pumnii pentru luna asta!
Ella, simptomele de sarcina sunt absolut identice cu cele de CM, asa ca nu iti pierde speranta.
Fetelor, si eu zic ca pana la urma sa nu schimbam titlul subiectului. Au dreptate unele fete, multe nu ar fi intrat aici daca titlul era unul optimist. Asa cum este acum, este foarte sugestiv si pana urma motivul care ne-a adunat pe toate aici este din pacate durerea, si nu optimismul. (dar avem noi grija sa le facem pe toate fetele care or sa scrie aici sa depaseasca tristetea si sa-si doreasca din nou sa fie gravidutze, nu-i asa?)
Cristina, 14+
POZE
mav spune:
teomaria, merci pt raspuns! ....dar mi-e teama ca nu inteleg..."prin sarcina pierduta m-am imunizat(cum?nu stiu);deci, fii fara grija ca nu mai ai acest virus"???? sunt si mai rau in ceata........ si inca am mai citit intre timp
...voi vedea ce mi-o spune si mie dr......
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
LAURA-imi pare rau ca ti-au venit uratii,chiar speram sa fii gravidutza...se pare ca nu ti-am speriat uratii destul luna asta,lasa ca luna viitoare atat ii speriem pana nu mai vin la nici o fata care icearca sa faca un bebe!!
Mav-te-as ajuta cu mare drag dar nu stiu nimik despre aceasta infectie,nu stiu de fapt mai nimik despre infectii in general dar e imposibil sa nu se poata trata!Intreaba-l pe doctorul tau si sigur iti va da un tratament!Draga mea stiu cat iti doresti un al doilea bebe deci parerea mea este ca dupa ce te tratezi sa incerci din nou!Fiecare infectie trebuie sa aiba tratament!
Mirela-iti trimit o imbratisare si te rog eu sa nu cazi in deprimare ca e rau!Stiu ca simti ca durerea se accentueaza dar esti o fata puternica hai nu te lasa acum!!Imi pare rau ca nu te simti bine!!!As vrea sa te pot ajuta...
Elaa-imi pare rau ca deja ai simptome cum ca ar vrea sa-ti apara CM dar stii cum spun fetele de aici"pana nu e rosu mai e speranta"!
Cristina26-poezia este minunata,am citit-o cu lacrimi in ochi...
Pepsi-atat ma bucur ca esti mai bine,si tu si Dominik,si puisorul tau din burtika!
Cristina-ana-ce frumos ai spus...."(dar avem noi grija sa le facem pe toate fetele care or sa scrie aici sa depaseasca tristetea si sa-si doreasca din nou sa fie gravidutze, nu-i asa?)"
cristina_ana spune:
Michelle, scumpa, de tine trebuie sa avem cea mai mare grija sa te facem sa-ti doresti din nou o burtica cu bebe, dar nu ne lasam!!!! Presimt eu ca asa, in citeva luni, ne dai o veste buna!
Cristina, 14+
POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina mersi,sunt bine fizic,nu am sangerat decat in seara cand am facut chiuretajul si m-a durut burta.De atunci nu am absolut nici un disconfort fizic.
Voi ati luat ceva ovule dupa chiuretaj?Mie mi-a dat Flagyl(metronidazol) dar nu le suport deloc si abia astept sa le termin.
Tu esti bine? Abia astept sa ne spui ca a miscat bebe!
Mav si eu stiu ca daca ai Igg pozitiv inseamna ca ai avut boala candva si ai anticorpi.Daca Igm era pozitiv aveai boala in prezent si poate ar fi fost o posibila cauza a pierderii sarcinii.
Michelle multumesc mult pentru incurajari.Si eu iti trimit o imbratisare!
Mcrissa, Idaira
Va pe toate!
Mirela