Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mina o luam de la capat, altfel...e degeaba! Ufff da' tare greu e si mor de ciuda Bine ca macar au venit mai repede si ma ot apuca de treaba mai repede. Cred ca luna asta am ovulat pe partea unde nu am trompa, deci erau sanse mult mai mici!

Idaira nu superi pe nimeni! Ne gandeam sa schimbam titlul ptc avem multe gravidute si aspirante si nu prea mai suntem la subiect cu mesajele, dar e posibil sa ramana asa fiinda nu putem cuprinde in alt titlu tot ce se intampla in sufletele noastre! Si totusi parca e prea apasator in forma actuala....si totusi e adevarat ca multe fete care au nevoie de ajutor nu ar mai intra, poate, daca se schimba....ne sfatuim si noi

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mav fa un test de sarcina! Poate se fixeaza un bebic acolo si asta o fi cauza scurgerilor! Durerea de cap e simptom al sarcinii

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, uite de la mine , si la mari parca a venit la 24 zile in luna cind a ramas, asa ca poate sint mari sanse luna asta!mai ales ca e si Sf Valentin, , o cina romantica, si uite asa....

idaira, nu superi pe nimeni draga mea, asa cum ti-a explicat si laura, incercam sa-l facem putin mai optimist, incercam sa-si gaseasca fiecare locul, ca din aspirante devenim gravi si apoi mamici!unele au pierdut sarcini, altele copilasii dupa citeva ore/luni, de aceea testam mai multe titluri, ptr ameliorare, dar inca nu am gasit unul mai bun, de aceea am si pus propunerile pe prima pagina!cum mai esti cu moralul?

mav, la mine in ziua 28 sau 29 am avut o singerare maro inchisa, ziceam gata mi-a venit!si laura imi tot zicea pina nu e rosu e speranta, ceea ce vad ca ti-a zis si tie, poate e oul ce se agata mai bine, ai facut un test?

va pup!

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Flavia ma gandeam, daca se poate si nu se supara nimeni sa putem copii care sau nascut fara a preciza saptamana in care sau nascut doar cu data nasteri si cu data si cauza decesului.
Ar fi superb daca ai putea pune si poze cu sonograma fetitei pe pagina comuna.
Of, Laura, speram si eu ca ne dai vestea cea mare. Dar o sa asteptam vestea cu tot atata nerabdare luna viitoare... abea astept sa treaca luna asta, luna asta iti trimit eu o floricica , de fapt m-am gandit sa iti timit trei
Della si sora mea a facut acupunctura si era tare fericita cu rezultatul dat. Eu am zis ca am sa imi fac si eu acopunctura odata. Nu stiu de ce eu cred ca trebuie sa doara tare cand iti baga toate acele alea in piele.
Idaira eu ma gandeam sa includem in titu si ceva de genul copii sau bebelusi sau ceva care sa atraga si mamci care si-au pierdut un copilas, pentru ca nu este nici un subiect pentru aceste suflete chinuite aici pe forumul desprecopii. Cred ca le-ar prinde bine sa vorbeasca cu noi, sa nu se simta singure pe lume. Viata dupa pierderea unei sarcini sau a unui bebelus ~ ceva de genul acesta, nu trebuie neaparat sa fie exact asa.
Dupa cum zicea Flavia daca era titlul Durerea pierderi unui copil ea poate nu intra. Noi nu vrem sa indepartam pe nimeni. Pe de alta parte eu v-am citit pe toate dupa ce l-am pierdut pe Paul, dar mi se parea ca il tradez daca il pun la pierderea unei sarcini, acum nu mai cred asta... sper sa nu va suparati pe mine...
Va pup pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina26, ti-am schimbat la tine cum ai cerut, si astept ca celelalte fete sa-mi spuna ce cred, si atunci schimb si la ele! eu, cind am intrat la subiectul asta m-a impresionat f mult sa vad ca se pierd copii la o sarcina atit de avansata, de aia mi s-a parut f important sa vad la cite saptamini a pierdut fiecare si de ce, altfel nu m-as fi putut orienta, dar acuma asta e doar parerea mea!prietena mea care e medic face un stagiu la neonatologie si mi-a spus ca de la 24s pot supravietui, dar nu se stie in timp cu ce risc! in capul meu copil este ce l-am vazut si tinut in brate, la 12s nici macar nu l-am vazut.....dar in sufletul meu tot copil a fost in sensul ca daca era ok si-l duceam la termen era copil!of, nu sint prea coerenta!in legatura cu poza de la eco fetitei tale o pui singura intrind pe pagina albumului comun, parola este optimistele si in albumul cu ecografi iti incarci poza de pe calculatorul tau. filmul nu stiu cum se face, o s-o intrebam pe ileana, ea stie!ai dreptate ca nici eu nu am vazut pe aici un subiect care sa fie ptr parintii care au pierdut un copil, indiferent de virsta!parca inainte era ceva cu doliu.....sau ar putea creea un capitol la generatia intitulat ingerasii, sau parinti in doliu, nu stiu cui sa te adresezi cu sugestia asta, poate sint mai multi in situatia asta, si subiectul cu durerea pierderii l-am gasit ptr ca cineva m-a indreptat altfel nu as fi intrat la asteptind un ingeras in viata noastra....ai dreptate Paul nu a fost o sarcina, adica a fost, dar nu cind l-ai pierdut, ma bucur tare mult ca ai intrat totusi pina la urma aici!indiferent cum i-am pierdut, la ce virsta, in ce conditii ne leaga pe toate aceastra mare suferinta a durerii pierderii a cuiva drag!

fetelor am vrut sa va spun ca monicutz a nascut, o printesa pe numele Odette, cu cezariana, sint sanatoase amindoua, tatal super fericit!va spun de ea, ca sa va dau curaj si un exemplu de reusita, si ea a pierdut un ingeras Matei, la nastere!

va pup noapte buna!

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Ma bucur si eu ca am intrat aici, ma bucur mult ca va cunosc. Sunteti cu toate intradevar minunate. Asa de mult imi place cum a zis: "indiferent cum i-am pierdut, la ce virsta, in ce conditii ne leaga pe toate aceastra mare suferinta a durerii pierderii a cuiva drag" foarte adevarat.
Felicitari pentru Monicutz. Ce veste minunata. Iar noi toate o vom urma cu incredere

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita

Mergi la inceput

O sa pun o poezioara frumoasa:

Don't think of him as gone away-
his jurney's just begun
life holds so many facets-
this earth is only one

Just think of him as resting
from the sorrows and the tears
in a place of warmth and comfort
where there are no days and years.

Think how he must be wishin
that we could know today
how nothing but our sadness
can really pass away.

And think of him as living
in the hearts of those he touched...
for nothing loved is ever lost-
and he was loved so much.

16+ poze cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Laurici imi pare rau ptr. ziua 1, dar stai linistita ca te urmez,sunt z 26 si de aseara au inceput simtomele de CM, asa ca o sa numaram impreuna si luna asta....pupici

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Am facut un test: negativ. Ma simt tare umflata, balonata.... peste noapte n-a mai curs nimic, dimineata am avut doar cateva pete, putin mai rosii, dar nici azi nu mi-e bine deloc.... chiar am si varsat de dimineata... Ma simt obosita: Sebi mi-a facut febra peste noapte si i-am schimbat pijamaua de 3 ori, ca era transpirat tare-tare.... Si cu moralul sunt la pamant... Cat m-am straduit eu sa par ca "mi-am revenit"... in timpul asta... insa in afara de Sebi, pt care as face oricand, orice, sa-i fie bine, sincer, nu ma mai intereseaza nimic. La munca sunt varzaaaa. Din (ne-)fericire, sunt al 2-lea om in firma, am putere de decizie destul de mare si sefa nu se "baga" zilnic peste treaba mea, si termenul pt proiectele la care lucrez eu acum este la sfarsitul lunii feb., asa ca nu ma controleaza nimeni si in loc sa-mi vad de treaba, cam pierd timpul aiurea.... Nu ma mai recunosc... inca sunt asa data peste cap.... si sincer, simt nu pot vorbi cu altcineva despre asta, decat cu voi.... desi si asa mi-a venit greu sa deschid discutia.....

Daca tot suntem pe forumul "Asteptand un ingeras in viata noastra" si termenul ingeras poate include si sarcina si bebelusul si copilul, ce ziceti de titlul: "Viata dupa pierderea unui ingeras" sau "Viata dupa pierderea ingerasului meu/ ingerasilor nostri"? sau "Prietene ce si-au pierdut ingerasii" sau "Sustinere dupa pierderea ingerasilor nostri"?

Va doresc o zi usoara!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura imi pare rau pentru Z1! Este un nou inceput,alta luna de incercari si sa dea Dumnezeu sa fie o reusita! Nu-ti pierde speranta!
Ma intrebai de analize,cred ca saptamana viitoare merg la Medlife si in functie de rezultate am sa le repet si la Institutul Cantacuzino.

Eu nu mai simt prea bine,in loc sa-mi revin parca simt ca fiecare zi imi accentueaza durerea...off...
Va pe toate si va scriu cand ma simt un pic mai bine!

Mirela

Mergi la inceput