Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 24
ladymina77 spune:
Buna seara la fete,toate bine sanatoase si optimiste da?Eu stau si ma tot intreb de cateva zile oare dupa un avort cu sau fara chiuretaj se deregleaza ciclul?Intreb pt ca observ ca toate dintre voi spuneti ca v-au intarziat uratii,mie in schimb mi-au venit mai repede cu 4 zile.Ce o fi insemnad asta habar n-am ,poate ma lamuriti voi.Flavia ,cred ca cel mai bine ma duc la un laborator,daca astept dupa programarea de la medic ,fac par alb:).V-am pupat pe toate si mai stau alaturi de voi ,ma plictisesc rau fara Bogdan acasa, l-am dus la ai mei sapt asta cat are vacanta.
mina
Pepsi spune:
laura, iubita merci mult, nu stiam chestia cu apa!a miscat mai tirziu cind m-am pus cu gura pe taica-su(cred ca l-am trezit!), motivul?habar nu am, ca ieri a fost 4 februarie DPN si am fost cu fundul in sus toata ziua!vai si eu abia astept sa vezi dublu, , in legatura cu sugestiile Cristinei26 am pus titlul pe prima pagina, Viata dupa pierderea unui copil, dar parerea mea este ca mame care pierd sarcini nu cred ca vor intra aici, nu stiu, cel putin eu nu as fi intrat, desi sarcina se tranforma in copil, dar la vremea aia in capul meu era pierderea unei sarcini ptr mine , adica sper ca ma exprim bine!in legatura cu celelalte sugestii spuneti-mi ce sa schimb si schimb!stai linistita ca nici eu nu m-am visat gravi si ptr aia sint , stii cum se zice ca daca te visezi moarta e contrariul, asa poate si la tine, si poate vezi dublu, daca nu nu e nici un stres, ca tu nu ai avut probleme sa ramii gravi
carmina, imi pare f rau prin ce treci, si eu am pierdut in iulie o sarcina la 12s, trebuia sa nasc ieri!, am vazut ca ai deja un puiut, el te va ajuta sa treci mai departe, nu incerca sa uiti ca nu se poate, dar nu te invinovati, nu ai facut nimic rau, si eu, am trecut prin ce treci tu acuma, m-a lovit din plin ptr ca am deja un copil cu o sarcina normala fara probleme, nu ma asteptam....vei gasi curajul sa incerci din nou, nu vei mai avea deloc inocenta de la prima sarcina, te vei speria la cea mai mica chestie, dar, daca te uiti pe lista de inceput sint fete care au reusit, si sint multe care nu sint trecute pe lista!eu, acuma astept din nou un baietel, pe 18 iunie!pina acuma totul decurge normal!sanatate si curaj!
mari, iubito, cum ti-am spus si mie la Dominic mi-a iesit f mare glicemia, si mi-au facut aia provocata si au zis ca-i ok, dar fara sa ma puna pe regim, si-mi pare tare rau ca nu m-am informat eu mai mult, am avut copil tare mare, si m-am ingrasat enorm, dar bine ca n-a fost diabet, dar am mari sanse sa fac acuma! de aceea medicul m-a trimis sa fac glicemia, si a iesit ok, dar mi-a zis ca trebuie sa refac intre saptamina 24-28 ca atunci se declanseaza diabetul gestational! iti tin pumnii azi, abia astept sa aud ca ti-ai vazut mogildetele!si chiar daca e nu te panica, eu, m=am informat f bine asupra subiectului si se poate duce sarcina pina la capat cu regim, si in cazuri extreme cu insulina, si dupa nastere diabetul dispare!mari, acuma am vazut, vai ce ma bucur ptr fetele miscarete, nu misca ei tot timpul tare, nu te mai ingrijora, e cind si cum, iti tin pumnii ptr miine!sa pui si tu poze in albumul comun, daca vrei!(asa ne uitam cind vream la tripleti tai!)
mirelush, , si eu am preferat sa astept 2 cicluri dupa chiuretaj!
michelle, , ar trebui sa mergi sa vezi un medic, sa nu fie o dereglare, de cind e dereglat?si la mine a fost dereglat dupa sarcina, si dupa chiuretaj!
mav, iubito, un mare LA MULTI ANI!ptr Sebi, sa-ti traiasca baietelul! si eu am fost speriata si sint inca, ca nu stiu ce efecte va avea boala mea asupra lui bebe, dar....tre sa astept pina in iunie! cu alergia lui Dominic i-am facut teste de la 9 luni cutanate, ptr ca la 6 luni mi-a facut soc anafilactic cind i-am dat lapte cu cereale, deci nu are rost sa facem de singe, ptr ca alea nu zic exact la ce e!e important sa vezi si tu la ce exact e alergic Sebi, ca sa poti sa=l feresti!sanatate multa, imi pare rau ca nu te simti bine din cauza ciclului, uite , mare figura e baietelul tau, si Dominic cind ma pupa tati si el tre sa ma pupe, de mai multe ori , voi fi tare gatata cu 3 baieti!
andreea, speram ca va fi o veste buna, dar nu te stresa, las-o mai moale, nu mai calcula, relax, si va veni bebe!
irlandeza, ma bucur sa aud ca esti pregatita ptr o noua incercare, bafta multa de data asta!
cristina26, daca vrei si tu sa pui poze cu bebelina in albumul cu ecografiile!
crstina, si celelalte fete care aveti pozici de eco le puteti pune in albumul comun, ce e pe prima pagina, optimistele e numele si parola la fel!
eu, ma simt mult mai bine, nu mai am febra, am nasul rau infundat cu puroi si sinusurile ma omoara, ma tot gindesc la faptul ca iau antibiotice, dar astept sa vad in iunie pe bebe, sper sa nu fi avut efecte negative asupra lui, bineinteles ca am venit la servici, acasa, ma gindeam prea mult la faptul ca trebuia sa nasc ieri, etc, si am zis ca daca mi-e rau plec!bebe misca tare bine asa ca m-am linistit!
va pup pe toate, aveti grija de voi stati departe de virusi!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Laura Ioana spune:
Mina inainte de chiuretaj avem CM la 28 de zile, dupa chiuretaj primul CM mi-a venit la 21 de zile, al doilea la 24 de zile si al treilea la 27 de zile, deci nu-i nici un bai. Stai linistita
Flavia ai dreptate cu titlul. Oare e mai sugestiv: "viata dupa pierderea unei sarcini"? Offf incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost, nu mai fa asocieri si gandeste-te numai la copilasii pe care ii ai acum Sper sa-ti treaca o data raceala asta si nasul infundat (stiu cat e de nasoala senzatia) si sa poti sa te bucuri in liniste de burtica
Poze Laura
ladymina77 spune:
Pupic si de la mine Laura,ce ti-e si cu ciclu` asta:) mie imi venea ceas cu cuc pana la pierdere,apoi in dec mi-a venit pe 9 ,in ian pe 5 cum trebuia ,iar asta ultimul si cel mai "naspa" ca nu-l doream pe 29 ,in februarie sper sa nu ma vina:)) Oare cand o sa am ovulatie?Turbez de mai fac multe calcule.Gata ,de maine nu mai calculez nimic:))
mina
Della spune:
Dragele mele, iar nu am timp de nimica. Nu vreau sa ma plang, mai bine ma opresc aici. Din pacate nu pot sa scriu cate asi vrea, Richie ma asteapta la cititul "Harry Potter si piatra filosofala" (sper ca am scris bine, pt. ca eu o citesc in maghiara. Ceea ce suporta amanare, este pentru Flavia. Draga mea, eu am avut o data sinuzita serioasa, am avut toate sinusurile pline de puroi (fruntea sinusul drept parca si cel stang mai putin). Am scapat cu bine fara antibiotice, fara absolut nici un medicament, cu ajutorul acupuncturei! Daca cunosti pe cineva care face bine acupunctura, merita sa apelezi la ea. Eu eram intr-o faza ffff avansata, cu care urma sa merg sa-mi extraga puroiul cu seringa , dar am scapat asa. Tratamentul cu acupunctura este fff simplu. Dupa prima sedinta m-am simtie extraordinar de bine, abia mai simteam durere. Daca bine tin minte am facut 3 zile sdedinte de acupunctura. Acele se punt in fata si frunte dar nu mai stiu cate si cat timp. Oricum NU DOARE DELOC! Noaptea trebuia sa dorm pe partea opusa sinulului mai plin de puroi, astfel incat sa dau posibilitatea eliminarii puroiului prin nas. A fost excelent. Nici o data nu am mai avut probleme cu sinuzita, crede-ma. Asta a fost candva acum aprox 20 de ani... De atunci cred in acupunctura.
Ca pup pe toate si va doresc noapte buna. Scuze inca o data ca am trecut doar in fuga.
Pepsi spune:
laura, da e interesant viata dupa pierderea unei sarcini, dar cum facem sa-i includem pe copilasii care au trait citeva luni/ore??gasim noi pina la urma ceva care sa includa pe toata lumea!of, incerc sa nu ma mai gindesc la ce ar fi fost daca, e mai greu acuma ca sint prea aproape de data, dar nu ma las eu darimata! nasul asta ma termina, sint si umflata la fata de la sinusuri......
della, iubito, merci mult de sfat, tocmai m-a sunat o prietena sa vada ce fac, si mi-a zis acelasi lucru cu acupunctura, , am sa vad pe cine gasesc. eu am facut ultima sinuzita la 14 ani, atunci a fost tot rau, am stat in spital si ma aspirau cu ceva...., si la mine sint toate pline de puroi, nu mai sint asa umflata, elimin mult puroi, merci mult de tot ca ti=ai facut timp sa-mi scri, apreciez f mult!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Laura Ioana spune:
Ufff mi-e o ciuda de mor Azi era Z 24 si acum seara mi-a venit ciclul
Andreea si Ela voi ati ramas pe baricade
Poze Laura
ladymina77 spune:
Laura:(( .Aceeasi chestie am simtit-o si eu lunea trecuta:(.Nu uita insa ,cei din urma vor fi cei dintai.Pupic.O luam de la capat.
mina
Idaira spune:
Nu vreau sa deranjez pe nimeni,dar de ce vreti sa schimbati titlul? Mie imi place exact asa cum e,parerea mea.
mav spune:
Laura, Flavia, merci pt urarea de LMA pt Sebi!
Fetelor, eu nu mai stiu ce sa cred.... nu inteleg ce mi se intampla. M-am "laudat" ca e Z1, dar de fapt, toata ziua am avut o scurgere roz, nicidecum sange. Zilele trecute am fost agitata, nervoasa si m-au durut toate cele, ca la CM. A mai experimentat cineva asa ceva? Deja ma gandesc la toate prostiile....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)