Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Carmina-imi pare ff rau ca ai pierdut sarcina.Tristetea si durerea sunt mari indiferent de varsta sarcinii.Nimeni nu-ti mai poate lua aceasta frica mare ca se poate intampla din nou.Uite pe mine asta ma impiedica sa incerc din nou sa fac un bebe.NIMENI nu merita o asemenea durere...dar din pacate öucrurile nu depind de noi si nu putem face nimik dupa cum se vede...eu iti doresc sa treci cat mai repede si sa faci din nou un bebelus pe care ajungi sa-l tii sanatos in brate!Te pup dulce!
Mirela-scumpa cum te mai simti?
msemcu-ai grija de rog sa nu iei raceala de la sot!
Flavia-ma bucur atat de mult ca te simti mai bine!Ai grija de tine te rog eu mult!
Cristina26-cand primesti rezulatatele analizelorßIti tin pumnii sa fie totul bine de fapt TREBUIE sa fie bine de data asta!!
Fetelor dragi eu sunt tare infrijorata.Sunt ziua 32 cca si nici urma de urati.si luna trecuta dupa cum stiti mi-au intarziat.De ce aceasta dereglare?O Doamne poate e ceva in neregula?ce stiti de ciclurile anovulatorii?Mi-este atat de frica sa nu fie ceva in neregula,nu-mi explic aceste dereglari.Inainte imi veneau la exact 28 de zile!Si nu am cum sa fiu gravida asta sunt din nou ff sigura deci este o dereglare.Voi ce stiti despre asta ca mor de frica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata, fetele mele dragi!
Chiar daca scriu rar, va urmaresc mereu. Nu scriu pt ca de multe ori sufar alaturi de voi si nu stiu ce sa scriu: ceea ce simt () sau ceea ce gandesc -adica sa va incurajez. Asa ca prefer sa tac.
Am fost foarte speriata pentru tine, Flavia, din cauza febrei mari. Apoi, 4 feb a fost o zi trista pt tine, dar o zi cu mare bucurie pt noi -Sebi a implinit 3 anisori.
In legatura cu alergia lui Dominic: i-ati facut analize la sange? Lui Sebi i-a iesit foooarte mare IgE-ul (524, iar pt varsta lui ar fi trebuit sa fie pana in 60) si asta cica indica o alergie sau astm bronsic (pt care a si luat niste pastilute timp de 1 an, dar de acum cateva luni nu i-am mai dat, nici bronsiolite n-a mai facut si nici "respiratia zgomotoasa" n-a mai avut). Ramane varianta alergiei, dar nu stim inca la ce. Pediatra ne-a zis sa-l lasam in pace, sa nu-i facem alte teste.(!?)
Mari, si tu sa ai grija, sa nu iei raceala de la sotul tau!
Laura, esti o scumpa! Multumim mult pentru urari! Si eu sper sa vezi II liniute pe testul de sarcina, cat de curand!
Carmina, cat de bine te inteleg ("Trebuie sa recunosc, mi-e rusine cu asta dar asta e adevarul, ca NU credeam ca poate fi atat de trist sa pierzi o sarcina atat de mica. Poate ca a fost o lectie pentru mine, sa ma invat minte, sa simt pe propria piele ce e trist si ce nu,... nu stiu. Dar de cand am aflat ca nu o sa mai am un bebe in septembrie parca sunt lovita cu leuca in cap. Nu prea stiu ce sa fac sa uit.... ")...... Eu apucasem sa-i zic lui Sebi despre bebele din burtica, pt ca tare mult si-l dorea... si acum avem niste conversatii... despre bebele care nu mai e, dar el inca si-l doreste sa fie in burtica si sa iasa mai repede, de ma termina....
Mirela, cum te mai simti azi? Mai sangerezi sau a trecut tot?
Biby, tie cum iti mai este? Mie inca nu mi-au venit uratii, dar am niste dureri de parca deja ar fi aici. Plus ca mi-au iesit si cosuri pe barbie.... (Is si io rujata, parfumata, tati ma pupa si constata ca miros frumos. Vine si Sebi in graba, sa nu piarda momentul, ma pupa si el si nimereste pe barbie si se stramba: -Ihhh, mirosi a bube, mami!)

Tuturor o zi usoara!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Carmina, imi pare nespus de rau de cele intamplate .Stiu, e groaznic. Eu am 2 sarcini pierdute ( 6 sapt. si 5 sapt.). Eu am eliminat sarcina natural, fara chiuretaj, si ne gandeam sa incepem chiar din luna asta pt. un bebe. Eu fizic sunt OK acum.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am intrat sa va spun ca in sfarsit azi este Z1 si pt mine, la 27 de zile dupa chiuretaj si, de fapt, la 28 de la prima sangerare....
Ar trebui sa fie o veste buna, dar ma simt asa de rau.... si iar ma doare capul foarte tare....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele,

Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati, am intrat doar sa va spun ca sunt z30, CM nu a venit, dar am facut un test dimineata si a fost negativ. Asa ca e clar ca nu sunt si ca vine CM...
Intru mai tarziu si va scriu mai multe, acum am treaba.
Mirelush, eu mi-am facut anticoagulantul lupic in decembrie, cd am fost acasa. M-am dus intr-o dimineata la Cantacuzino, nu era coada (nu stiu daca asa o fi mereu) si in mai putin de o sapt am primit rezultatul. Ciclul mi-a venit la 40 de zile de la chiuretaj.

Va pup

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Carmina imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva! Stiu ca doare foarte tare si cand e o sarcina mica si cand e sarcina mare (eu am experimentat cam tot ce se poate, sper sa nu fie si altele mai rele), dar cu timpul inveti sa traiesti cu durerea, o mai ascunzi, o mai estompeaza timpul si mergi mai departe pana la reusita

Mav cred ca a fost o distractie pe cinste la petrecerea micutului Imi pare rau ca te doare capul, asa te durea si inainte?

Irlandeza ti-am zis si la aspirante ca poti sa te reapuci de proiectul bebe, cu atat mai mult ca nu ai fost chiuretata.

Michelle nush ce sa-ti zic, mai bine mergi la doctor sa iti faci ceva analize, sa iei un tratament, ceva!

Flavia sper ca esti bine! E normal sa-ti curga sange din nas in timpul sarcinii, nu te speria Da, am inceput si eu sa visez, numai ca nu ma visez gravida, dimpotriva

Mirelush cand faci analizele si unde?

Mari succes azi la eco! Sa mai pui pozici

Nana sper ca a mai trecut greata, macar un piculetz.

Va pup pe toate, dragutelor si mai vorbim

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura , asa ma gandeam si eu, dar am vrut sa fiu sigura ca e OK, de aceea am intrebat aici.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Vad ca azi nu prea sunteti pe aici.am intrat sa va spun ca mi-au venit acum uratii.Sper ca aceasta intarziere nu inseamna nimik rau.Nu ma simt prea bine,stiti cum este prima zii...
Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele, mi s-a amanat programarea pentru maine, la ora 12.15!!! Of abia mai am rabdare pana maine! Dar fetele, ca sa ma consoleze, au inceput sa dea din picioruse si asta e cea mai buna consolare!

Andreea, oare nu sunt inca sanse ca luna asta sa fie luna norocoasa? Hai ca zic si eu cum spune Laura: pana nu vezi rosu nu-ti pierde speranta!

Mari 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andreea sper sa nu-ti mai vina CM-ul! Doamne ajuta Ai ceva semne?

Michelle bine ca ti-a venit si te mai linistesti ca nu cred sa fie dereglare, poate asa o sa-ti vina de acum la 30-32 de zile.

Irlandeza iti tin pumnii sa fii fericita cat de curand

Mari ce fain ca dau gagicile din picioruse Ce enervant...ti-au amanat eco...Lasa ca mai e un pic si o sa-ti vezi iar comorile

Poze Laura

Mergi la inceput