Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor am si eu o intrebare... Mi se pare cam ciudat ciclul asta al meu. E cam rosu si curge mult, fara cheaguri in schimb! E normal? Ati avut asa?

Va pup pe toate!!!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Biby cred ca este bine. CM uneori era mai abundent, alteori mai putin (tare inpredictibil) dar venea la 28 de zile. Abea astept sa ne spui ca ai gasit II.
Mina mersi, ma bucur ca iti place de bebita mea.
Andreea asteptam vesti
Mari ce mai fac bebelusii tai? cum te simti?
Va pup dulce pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Fetelor am si eu o intrebare... Mi se pare cam ciudat ciclul asta al meu. E cam rosu si curge mult, fara cheaguri in schimb! E normal? Ati avut asa?

Va pup pe toate!!!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Si eu cred ca e semn bun...ar fi motive de ingrijorare daca ar fi putin.
Laura Ioanaai perfecta dreptate,toate fetele de aici merita floricele ,fara doar si poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

bibi, pup fata optimista!da tu n-ai somn asa de tirziu?cu ciclul si la mine a fost diferit dupa chiuretaj, am facut si o hemoragie urita la 1 saptamina dupa, si apoi tot ciudat a fost,am tot singerat....da, dau de de ziua sotului!

mina, ma bucur ca nu te superi si ca mergi sa fii sigura ca nu mai ai nimic inainte sa ramii gravi, e f important, e pacat sa ramii si sa pierzi sarcina.....nu poti merge doar la un laborator sa-ti faci lama?merci de pupici, si la voi pupici!

mari, merci de urari, la eco morfologica de 20s se face toate masurarile, IR-urile, etc, tu cind ai aceasta eco?in legatura cu miscatul al meu misca mai bine de 2 saptamini, cind sa-l simta sotul nu mai vrea sa miste!acuma cu boala asta au fost zile cind s-a miscat mai slab!azi m-am trezit mai tirziu si nu l-am mai simtit, e prea devreme sa simti suturi!e bine totusi sa mergi sa verifici, la medic!nu te panica si stresa ca, am spus si mai sus, totul e la noi in cap, moralul face ca, corpul sa fie sanatos!

laura, merci mult ai dreptate, nu-mi permit sa pic in gaura neagra, am pe Dominic, si pe bebe in burtick!tre sa ma fac bine sa sarbatorim ziua sotului!aseara mi-a curs singe din nas in suvoi mare 1 ora, bineinteles ca m-am speriat, imi suflasem nasul prea tare, si cu picaturile care dilata.....dar frate curgea......iti tin pumnii chiar daca nu simti simptome!nu se stie niciodata!nu te stresa!

cristina26, merci mult, si eu am fost f speriata, mai ales ca nu-mi mai simteam copilul, era de la febra mare, a fost cea mai buna decizie sa iau medicamentele!am vazut pozele cu fetita, super!iti tin pumnii sa iasa bine rezultatele!cu titlul am sa-l pun pe prima pagina la propuneri, mie mi se pare important sa ramina saptaminile,iar cu sugestia cu ce sa scriem la fiecare in drept astept sa vad ce zic fetele de propunerea ta! daca vrei sa pun la tine plecat prea curind e ok, fetele celelalte si-au pus ingerasi, altele nu au pus nume!of, sigur viata ar fi fost alta ptr noi toate, dar eu incerc sa vad si partea ca experienta asta dureroasa m-a facut sa vad viata altfel, sa apreciez mai mult ce am!

della, am uitat sa-ti zic ca urasc ceaiul de ceapa, am baut enorm in copilarie, dar....azi noapte tuseam de ma durea burta, si ce crezi ca faceam eu l a4 noaptea?....ceai de ceapa!si n-am mai tusit, am putut dormi, acuma iar vad ca ma ia, am sa mai dau pe git o cana!sa stii ca de fiecare data cind numar lunile ce mi-au mai ramas pina nasc, pina termina sotul scoala, si pina ne mutam de tot, ajung la aprilie si ma gindesc la tine! mai sint 2 luni, mult a fost putin a ramas!

tare liniste pe aici!ma duc sa fac un pilaf de orez cu carne si o crema de zahar ars!
aveti grija de voi toate, fac galerie fetelor care asteapta!, va pup pe toate,

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia ma bucur foarte tare ca esti mai bine,ca ti-a scazut febra.Foarte bine ai facut ca ti-ai invins teama de a lua antibiotice pentru ca era mai rau sa stai asa,riscai ca bebe sa sufere.Nu te mai gandi la ce-i mai rau si ai sa vezi ca Dumnezeu va avea grija de voi.
Multumesc pentru articol,intamplator am dat si eu ieri peste el,foarte interesant!
Cristina26 foarte interesante titlurile pe care le propui,mi-au dat lacrimile...frumos spus!
Cu siguranta alta ar fi fost viata noastra daca nu eram "obligate" sa traim astfel de clipe!
Iti tin pumnii sa fie totul bine cu bebita!Trebuie sa fie!
Biby nu te ingrijora in privinta CM.Si eu am avut de multe ori asa,chiar prea abundent.Inainte de cezariana dura cam 4-5 zile si era foarte abundent iar dupa a ramas la 3 zile si este mai bine.Sa vedem cum va fi acum,ma enerveaza schimbarile asta!
Stai linistita ca este totul bine,acum ai alta treaba,sa te pregatesti pentru perioada fertila!Bafta!
Laura sunt tare nerabdatoare sa vina sf. saptamanii ca sa aflam vestea cea mare.Sa dea Dumnezeu sa fii -dutza!
Andreea,Elaa va tin pumnii si voua si va asteptam cu un test pozitiv!
Mari stai linistita ca bebitele sunt bine, poate nu au prea mult loc in burtica sa faca adevarate tumbe.Te asteptam cu vesti de la eco!

Va pe toate!Noapte buna!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari, am uitat sa-ti scriu de testele de glucoza, ti-am scris si la odisee! glicemia se testeaza ptr depistarea unui diabet zaharat in saptaminile 24-28, cu Dominic am fost suspecta de diabet, aveam glicemia mare! mi-au dacut glicemia provocata si a iesit totul bine!la tine de ce au testat asa devreme glucoza?ti-au facut glicemie provocata din moment ce ai mai multe valori!?

mirelush, merci mult, da, bine am facut sa iau tratamentul, azi sint putin streata ca nu l-am simtit pe bebe de cind m-am trezit!acum 4 ore, ma obisnuisem sa-l simt la anumite ore, dar stau sa vad ce se intimpla pina deseara!ma bucur ca scrii, te pup tare

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia, iubita, bea apa rece ca sa-l faci pe bebe sa se miste Si dupa aia bei ceaiul de ceapa
Si mie imi par frumoase sugestiile Cristinei26 Sa spuna si celelalte fete ce cred

Mirelus sar'na pt incurajare. Da' n-am chiar nici un simptom! Si cica nu ma consum

Biby e mai ciudat ciclul dupa chiuretaj, pana se regleaza...

Andreea ne dai ceva vesti?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!!!
Blueeyes pe tine te cautam , doream sa am o mica discutie cu tine dar inainte mi-am spus sa citesc un pic ce scriu fetele acestea minunate si astfel sa mai alung golul asta din suflet. Si uite ca intru aici si te gasesc si pe tine ...sa nu fie asta un semn?
Am pierdut si eu o sarcina saptamana trecuta, de fapt s-a oprit din evolutie, posibila cauza o viroza foarte urata pe care am avut-o chiar in saptamana 2, nici macar nu stiam ca sunt gravida pe atunci, si chiar daca as fi stiut tot nu aveam mare lucru de facut. Cert este ca nu am luat nici un medicament, pentru ca stiam ca exista posibilitatea unei sarcini, insa tuseam de 4 zile foarte urat, ajunsesem la epuizare, tuseam pana imi venea sa vomit si atunci m-am speriat. MA gandeam ca poate am facut pneumonie. Am fost la doctor, nu era pneumonie dar era musai sa ma tratez si cu pastile. Acum asta a fost.
Trebuie sa recunosc, mi-e rusine cu asta dar asta e adevarul, ca NU credeam ca poate fi atat de trist sa pierzi o sarcina atat de mica. Poate ca a fost o lectie pentru mine, sa ma invat minte, sa simt pe propria piele ce e trist si ce nu,... nu stiu. Dar de cand am aflat ca nu o sa mai am un bebe in septembrie parca sunt lovita cu leuca in cap. Nu prea stiu ce sa fac sa uit. Tot timpul cand il iau pe bebe Mihnea in brate, ma gandesc sa nu-i fac rau lui bebe din burta, ma gandesc sa nu uit acidul folic, sa am grija ce mananc .
Bun, acum nu prea stiu incotro sa o apuc. Imi doresc al doilea bebe dar in acelasi timp zici ca sunt speriata de bombe. Teama mea e acum crescuta, daca a doua oara o sa pierd o sarcina mai mare?
Scuzati-ma ca aberez dar v-am spus, sunt cam debusolata lately.

• Blueeyes, tu cum te simti? O sa mergi sa-ti faci chiuretaj sau nu se mai face daca pierzi sarcina?
  • Dupa, daca totul este in regula cat se mai asteapta pana poti incerca iar sa ramai gravida?
  • ...mai voiam sa intreb ceva dar am uitat . Revin cand imi amintesc.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Carminabulina, imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva!

Mirelush , ma bucur sa vad ca esti in coninuare cu noi! Multumesc si de incurajari! Astazi merg la eco! Abia astept!

Laura, sper sa treaca repede saptamana si sa ne anunti ca ai vazut DUBLU!!! Abia astept! In rest, esti ok? Optimista? Macar atat cat se poate?

Flavia, mi-am facut testarea (glicemie provocata) atat de repede pentru ca doctorita mea de acum suspecteaza ca s-ar putea ca moartea bebelusului meu sa fi fost tot din cauza asta! Si atunci am inteles ca se recomanda o testare devansata putin. Oricum, astazi ajung la ea cu rezultatul analizelor si va tin la curent! Of ce te mai chinuie raceala asta! Sper sa nu iau si eu de la al meu sot, care a fost la ski si s-a intors cu dureri de gat si o raceala incipienta ca atunci sa te tii bataie pe capul lui

Sper ca saptamana asta sa nu avem decat vesti bune!

Mari 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Carmina imi pare foarte rau ca ai pierdut sarcina! Durerea este mare,indiferent ca pierzi o sarcina mica sau o sarcina mare,fiecare suferinta este diferita.Nu am crezut niciodata ca voi ramane insarcinata si voi pierde din nou sarcina,dupa toate cele intamplate.Din pacate visul nostru s-a terminat inainte de vreme.
Eu am facut o ecografie la dr. Iosup saptaman trecuta unde mi-a confirmat ca sacina s-a oprit in evolutie de la 6 sapt. si mi-a masurat si IR-urile care aveau o valoare usor crescuta.Asta se pare a fi o cauza.Si pe mine m-a intrebat daca am avut vreo viroza,poate bebe a fost afectat,eu doar am tusit foarte tare dar o saptamana nu am luat nimic(poate fi si asta o cauza) si pana la urma am luat un sirop care este safe in sarcina.Acum nu stiu...
Eu am facut chiuretajul vineri si mi-a zis sa astept 2 cicluri pana sa incerc din nou.Stiu fete care au asteptat doar o luna dar acum depinde si de starea emotionala!
Dar eu ma inteles ca tu ai pierdut mult sange si poate sarcina s-a eliminat singura,nu stiu.Bine macar ca nu a fost extrauterina ca stiu ca iti era tare frica de asta.
Acum trebuie sa imi fac niste analize sa vedem cum vor iesi,daca astea au rezultate bune,atunci cauza ramane necunoscuta ca in cele mai multe cazuri.
O sa vezi ca odata cu trecerea timpului durerea se mai estompeaza si ai sa vrei sa fii insarcinata cat mai repede si trebuie sa fie bine.Din pacate mai mult decat sa speram nu prea avem ce face!Este normal sa ne gandim cum va fi data viitoare si bineinteles ca ne este frica dar dorinta de a avea un copil este mare!
Nu trebuie sa te gandesti ca a fost o lectie pentru tine,nu te chinui singura,nimeni nu merita sa primeasca astfel de lectii indiferent cat greseste si oricum nici o greseala nu mi se pare prea mare incat sa pierdem un bebe!
O sa trecem noi si peste asta!
Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta durere!

Mirela

Mergi la inceput