Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 21
ladymina77 spune:
Ma alatur iarasi voua pt o ora pana vine mos ene si vreau sa va intreb ,abia azi mi-a picat fisa.Dupa pierderea din noiembrie pe 6 dec am fost la control ,medicul a zis ca sunt okei ,ca am si avut ovulatia deja si prin februarie sa ne apucam de treaba si sa ne intalnim in alta ipostaza,insa mi-a luat secretie pe lama etc si pe 14 dec mi-a dat rezultatele,mi-a gasit bacterioza vaginala cu tricomonas, am urmat timp de 10 zile si eu si sotul tratament cu metronidazol si ceva ovule eu.Acum vine si intrebarea mea :oare acest tratament a influentat cumva ph,sau ma rog ce am eu pe acolo prin interior de nu s-a prins nici un .Mi-ar place sa cred ca da:)pt ca am ramas de fiecare data la prima incercare ,mai putin acum.Daca stie cineva ceva poate ma lamureste si pe mine.Pupici,sanatate si noapte buna.Mirelus te imbratisez cu toata puterea.Oare ce face Flavia de nu mai scrie nimic?Gata, ma opresc si va citesc din umbra
mina
Pepsi spune:
fetelor, am revenit, ma simt mai bine azi, acuma m-am trezit, am dormit mult si azi, nu mai am febra, bebe misca super bine, Dominic ma tot mingiie si imi ridica moralul, sotul e prin jurul meu....elimin f mult puroi!a fost tare greu, boala, febra, disperarea ca nu-l mai simteam pe bebe, durerea ca e ziua sotului saptamina viitoare si trebuia ca si cadou sa nasc pe al doilea bebe!,dar ma consolez ca are cadou pe bebe din burtick, sanatos! m-a darimat ce s-a intimplat cu mirelush , dar nu ma las mama ei de viata, sint din nou pe baricade!ramine sa-mi fac din nou plinul cu energie pozitiva, asa ca fetelor cu vestile bune contez pe voi!
mirelush, merci ca ai avut puterea sa te gindesti si la mine, ma bucur ca ai sacapat fara prea mari dureri fizice, cele psihice stii si tu ca timpul le mai rezolva, important e sa faci ce analize ti-a dat, am gasit un articol interesant ptr tine, am sa ti-l postez separat!mult curaj iubito, gindul ce ti l-ai facut de revelion nu e prea tirziu de realizat, ai timp sa ramii gravi, si sa ai copilul pina la sfirsitul anului, dar mai intii sa identifici cauza! nici nu-mi vine sa cred ca nu ti-au facut eco morfologica la cealalta sarcina!mergi la acelasi medic? ciclul vine la 4-6 saptamini de la chiuretaj, eu, le-am avut diferite cele 2 inainte sa ramin, deci sa nu te sperii daca nu e ca inainte!
cristina, ai mare dreptate nu trebuie sa ma gindesc la ce as fi putut avea, ci la ce AM!atit de tare ma bucur ca ai auzit inima, si ca bebe e sanatos, ai sa vezi ca tot mai usurata te vei simti!felicitari ptr inimioarea zbenguita!este o veste minunata!mare figura esti cu poza cu Dominic si concursul!merci de suport, conteaza mult!imi pare rau ca ai avut infectie urinara!sanatate multa si ai grija de tine, sa nu faci febra!
cristina26, merci ptr gindurile bune,si sfaturi, in legatura cu titlul, sint fete care au pierdut sub 24s, spune-l in romana ca sa-l punem pe lista de optiuni!esti figura cu calculul, nici eu nu credeam, dar la mine a mers de ambele dati, am facut si la alte fete si nu a mers, cine stie.....nu ai poze de la eco sa le pui in albumul comun?
michelle, ai mare dreptate, trebuie sa ma gindesc la feciorul din burtick(David imi place, dar nu mi-am convins sotul)inca, merci de urarile de bine, imi pare rau ca n-ai mai plecat in Romania la sora ta!dar ma bucur ca esti mult mai bine!din pacate nu poate sa vina nici soacra nici mama mea, ca una e in Ro si alta in Fr, si pina vin ele, mie-mi trece boala!dar e cumnatul meu, a mai avut grija el de Dominic!noroc ca e si el pe antibiotic si nu are cum sa ia nenorocita asta de boala!
della, merci din suflet, aici nu mergi la ginecolog cind ai probleme dinastea, noroc mare am ca prietena mea e medic in acelasi spital si m-a vazut imediat, si daca era ceva imi facilita accesul la ginecolog, dar si farmacistul si 2 medici, si am mai citit si pe net ca amoxicilina e safe in sarcina, nici un risc!si ca mai bine te tratezi decit sa pui in pericol viata fatului!am luat decizia buna, ileana mi-a dat pe mail un articol ff interesant legat de asta, am sa-l poztez aici mai jos ca mi se pare tare interesant!
bibi, imi pare rau ca ti-au venit uratii, dar stai linistita ca pixul e pregatit!
nana, imi pare tare rau ca ai greturi, vor trece, merci mult de gindurile bune, si la mine mergea sa maninc des si putin, sa nu las stomacul gol, la Dominic a mers, la sarcina asta a fost tare greu....cam nimick nu mergea, dar dureaza pina pe la 12s, apoi scad!
joahnna, eu nu am luat nimic ptr fixarea sarcinii, si se pare ca e bine fixata!nu cred ca trebuie tot timpul tratament de sustinere, depinde de la caz la caz, de multe ori poate se da tratament care nu e adecvat....intreaba la medic, merci de urari!
ileana, esti o dulce, merci de articolul pe mail, am sa-l pun aici ptr fete, e bun! sper ca-ti va fi si tie mai bine, ti=am raspuns pe mail!ai grija de tine!
laura, merci mult, ai mare dreptate, ca un dus rece a fost ce zici! asa e, nu e de jucat, febra e cea mai periculoasa ptr o femeie gravida, ma bucur ca am luat tratamentul, nici nu vreau sa ma gindesc ce se putea intimpla!tin pumnii sa iasa testul luna asta!da ce vad, ai inceput si tu sa visezi?
idira, merci din suflet ptr retete, am sa le notez sa le am alta data, sigur ma ajutau la inceput!
andreea, ai dreptate, e bine ca am luat tratamentul, merci de incurajari, te astept cu vestea buna!
jojo, merci, am bagat multe citrice dar va trebui sa fac asta si pe viitor!
mina, parerea mea este ca trebuie neaparat sa nu ramii gravi pina nu vezi daca ai scapat de tricomonas!este o boala cu transmisie sexuala, care e periculoasa ptr o femeie gravi!este data de un parazit!cind iei medicamente dureaza pina sa elimin efectul lui din singe!ai intrebat medicul?farmacistul?e mai bine ca n-ai ramas parerea mea!nu te supara pe mine,dar e f important sa fi sigura ca nu ai boala inainte sa ramii! uite ce scrie in articol, Tricomonaza se trateaza cu medicamente antiprotozoare, pe cale orala, asa cum ar fi metronidazolul sau tinidazolul. Medicamentele se iau fie in doza unica de 2 g, fie in doze multiple (de la 250 la 500 de mg) care sa totalizeze cumulate 7 g. Rata de vindecare a bolii prin tratamentul cu metronidazol este de 90-95%. In mod ideal, se recomanda evitarea contactelor sexuale pe timpul tratamentului si inca o saptamana dupa aceea, in cazul tratamentului cu doza unica de metronidazol.Infectia cu tricomonas in timpul sarcinii creste riscul rupturii premature a membranelor si a nasterii premature. Riscul nu pare sa scada nici daca boala este tratata. Organizatiile internationale recomanda ca femeile insarcinate si infectate cu tricomonas si care prezinta simptomatologie oricand in timpul sarcinii, sa ia o singura doza de 2 g de metronidazol pe cale orala. Supozitoarele vaginale (ovule) sau cremele cu metronidazol, nu sunt eficace in tratamentul bolii dar pot reduce disconfortul si inflamatia din zona genitala.
iti pun aici tot articolul, sper sa nu fie considerat reclama http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/print_article.php?id=792&catname=Obstetrica-ginecologie
si mie mi-au masurat IR-urile la eco de 20s, zicea ca totul e in normal, si fluxul care iese din cordonul ombilical spre fat, de la placenta la el, trebuie sa fie trei canale, si erau toate, si masura fluxul sanguin si prin el!sint ff importante toate astea!
si fetelor vreau sa va mai zic ceva, ca sinteti gravi, ca vrei sa fiti, ca nu, indiferent in viata, sa stiti ca totul e la noi in cap, autosugestia, gindurile pozitive, uite sint exemplul clar, a inceput cu otita lui Dominic, am picat bolnava, m-a afectat pierderea mirelei, gindurile negre legate de faptul ca trebuia sa-mi tin copilul in brate, si gata s-a dus dra...cu echilibrul la mine, energia negativa m-a invadat, am fost la pamint!deci fetelor ginditi pozitiv, inconjurati-va de oameni pozitivi, nu lasati gindurile negre sa va bage in gaura neagra din care e tare greu sa iesi!sanatate la toata lumea, va multumesc inca o data la toate ptr gindurile pozitive la adresa mea m-au ajutat ff mult!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
mirelush, asta e ptr tine:
Fosfolipidele sunt constituente deosebit de importante ale membranelor celulare, practic fiecare celula din organismul animal are in componenta aceste substante, ceea ce duce la concluzia ca o afectare a acestor componente membranare poate altera functia oricarui tesut sau organ.
In anumite conditii patologice, care tin de o alterare de novo a tesuturilor (avorturi spontane repetate, endometrioza, boli cu activare imunologica), pot sa apara anticorpi impotriva acestor fosfolipide.
De asemenea boli autoimune precum Lupusul Eritematos Sistemic, Artrita reumatoida, Diabetul zaharat insulino-dependent imun, Dermatomiozita, Sclerodermia, Boala Chron, Psoriasisul, Tiroidita autiomuna Hashimoto, etc., pot fi insotite de titruri crescute a acestor anticorpi antifosfolipidici.
Exista 6 fosfolipide cu rol deosebit de important in functia membranei celulare, si anume: Cardiolipina, Etanolamina, Fosfatidilglicerol, Fosfatidilinozitol, Acidul fosfatidic si Fosfatidil serina. Lezarea celulara repetata insotita sau nu de distrugerea acestora, poate conduce la formarea de anticorpi impotriva uneia sau mai multor fosfolipide. Acesti anticorpi influenteaza negativ functia anumitor celule dintre care cele mai importante sunt trombocitele, rezultand intr-o stare de hipercoagulabilitate cu aparitia de tromboze, ceea ce intr-o sarcina in plina dezvoltare poate avea consecinte dezastruoase. Trombozele situate la nivelul vaselor placentare, prin care embrionul sau fatul se hraneste, intrerup circulatia sanguina si schimbul de nutrienti si oxigen dintre mama si fat, astfel ca in scurt timp sarcina este compromisa si se declanseaza avortul spontan.
Dintre cele 6 fosfolipide doua au un rol deosebit de important in placentogeneza, Fosfatidilserina si Etanolamina, actionand ca un "lipici" organic si asigurand atasarea placentei de peretii uterini. In sindromul fosfolipidic alterarea acestui mecanism conduce la esecul unei atasari ferme a placentei cu desprinderea ulterioara a acesteia de peretii uterului. Uneori putand exista si situatii in care anticorpii antifosfolipidici impiedica chiar atasarea embrionului de mucoasa uterina in momentul implantarii. Ambele situatii conduc la avort spontan.
Din punct de vedere medical 25-30% din femeile cu avort spontan au sindrom antifosfolipidic prezent. Cum este diagnosticat un astfel de sindrom? In mod normal ar trebui ca la fiecare gravida la prima vizita (deci in sarcini foarte mici) sa se faca un screening al starii de coagulabilitate a sangelui, respectiv sa se masoare APTT (activated partial thromboplastin time). Daca aceste valori sunt crescute peste limita normala gravida ar trebui investigata mai specific, adica trebuie decelata prezenta a cel putin unuia dintre anticorpii antifosfolopidici (cel mai des se masoara Ac AntiCardiolipina ACL) si a unui alt marker denumit Lupus anticoagulant (LAC). Acesta din urma are aceasta denumire deoarece s-a observat ca anumite paciente cu Lupus prezinta o stare de hipercoagulabilitate si in serul acestora s-a descoperit aceasta substanta care, in mod paradoxal, in testele de laborator are efect anticoagulant in timp ce in organism produce coagulare sanguina. Toate aceste tipuri de anticorpi pot fi de clasa IgG, IgM sau IgA.
Ce se poate face daca se descopera ca acesti anticorpi LAC si ACL sunt prezenti? Avand in vedere efectul trombotic pe care anticorpii il au in organismul matern se incearca atenuarea acestui efect prin administrare de Heparina sau de Aspirina in doze mici. Rezultatele terapeutice par a fi mai mult decat satisfacatoare.
e semnat de Tutunaru, si e dat nr lui de tel!
te pup tare, curaj iubito, fa analizele si abia astept sa numar cu tine!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
ptr voi toate fetelor, e articolul ce mi l-a trimis ileana, ff interesant!
Medicii au constatat ca femeile insarcinate au o atitudine foarte
negativa fata de medicamente. Ele se incapataneaza sa creada ca orice le-ar
durea, pentru binele copilului, este mai bine sa sufere fara sa ia nici
un medicament. "Ceea ce este complet gresit. Pentru ca sarcina nu
trebuie sa fie un moment in care cineva se sacrifica", este de parere dr.
Gabriel Lemnete, medic primar obstetrica-ginecologie la Spitalul Clinic
Polizu.
Desfiintarea miturilor
Atat in perioada premergatoare nasterii, cat si dupa nastere, femeia
trebuie sa constientizeze ca, daca are nevoie, trebuie sa faca tratament.
Exista clase intregi de medicamente care pot avea un efect curativ
asupra sarcinii, in general, asupra produsului de conceptie sau efect
dublu. Din fericire, exista doar foarte putine substante care actioneaza
intr-adevar in mod negativ asupra fatului. Substantele periculoase sunt
cele folosite in bolile cronice degenerative, dar femeile care iau astfel
de medicamente sunt avertizate cu privire la eventualitatea unei
sarcini.
Multe femei cred ca, daca au luat un anumit medicament in perioada cand
nu stiau ca sunt gravide, sarcina este in pericol si trebuie sa
avorteze. "Deocamdata, nimeni nu a dovedit ca medicamentele uzuale, inclusiv
din clasa antibioticelor, luate in perioada orientativ de conceptie, au
un efect abortiv sigur asupra fatului", ne asigura dr. Gabriel Lemnete.
Multe afectiuni sunt depistate pe parcursul sarcinii, de la parazitoze
(chlamidia, toxoplasmoza, listerioza) pana la boli infectocontagioase,
care beneficiaza de tratament. Ba chiar este obligatoriu sa fie
tratate. Tocmai neglijarea acestor boli pune in real pericol fatul. Femeia
insarcinata, avand si un sistem imunitar mai slab, poate fi expusa
riscurilor de infectii. In aceste situatii, tratamentele sunt necesare pentru
buna evolutie a sarcinii.
Atentie la excese!
Pe de o parte, exista aceasta reticenta, dar medicii constata si un
esantion semnificativ de gravide care fac exces de zel. Cel mai frecvent
se abuzeaza de acid folic. Viitoarele mame au impresia ca nu exista un
copil sanatos daca nu se ia acid folic. Ca multe alte substante utile
sarcinii, acidul folic se ia din alimentatie. Trebuie sa avem in vedere
ca orice exces va determina un efect negativ. Medicul Gabriel Lemnete
este de acord cu ideea ca ratia alimentara din punct de vedere calitativ
si cantitativ poate fi deficitara la unele gravide. De aceea el
recomanda ca, inca din primele saptamani de sarcina, femeia sa ia ca adjuvant
la dieta un polivitaminic special. In cazul deficitului de anumite
substante, cele mai frecvente fiind sindroamele anemice sau ionice (lipsa
de calciu, magneziu, potasiu), bineinteles ca se recomanda suplinirea
acestora. De asemenea, daca apare un deficit hormonal mai ales in primul
trimestru de sarcina, trebuie remediat imediat. Dar asta nu inseamna ca
gravida va lua tot felul de vitamine, suplimente nutritive, hormoni pe
tot parcursul sarcinii.
Ideal este sa existe un echilibru, iar mamicile nu trebuie sa se sperie
de medicamente, dar nici sa abuzeze. Din punctul de vedere al dr.
Lemnete "viata ordonata, un polivitaminic si un antispastic ii pot asigura
viitoarei mame o evolutie normala a sarcinii".
Antialgice, antiinflamatorii
Daca pe parcursul sarcinii apar imbolnaviri, femeia are acces la
medicamente antialgice, antiinflamatorii, antibiotice, dar evident numai la
anumite clase si numai cu avizul medicului. De asemenea, trebuie avut
grija la doza zilnica si la durata tratamentului. "Exista unele
medicamente care au un risc potential. Bineinteles, nu vei da gentamicina unei
gravide. In general, avem alternative, precum clasa antibioticelor
cefalosporine, mult mai putin nocive pentru gravide sau mame care
alapteaza", considera dr. Gabriel Lemnete. Din clasa antiinflamatoarelor si a
antialgicelor exista medicamente care pot fi utilizate, dar tot sub
indicatie si control medical. Antispasticele sunt foarte utile in special in
ultimele saptamani de sarcina, cand apar contractii uterine
nesistematizate.
Specialistul nostru le sfatuieste pe viitoarele mamici sa-si invinga
frica de a lua medicamente crezand ca isi pun in pericol pruncul.
"Femeile reticente este bine sa intrebe medicul daca au alternative, nicidecum
sa refuze categoric medicatia recomandata", conchide medicul Gabriel
Lemnete.
STUDII. Analizand prospectele a numeroase medicamente, observam ca
majoritatea nu sunt recomandate femeilor gravide sau care alapteaza sau
sunt indicate, dar cu precautii. De fapt, aceste precautii nu sunt
confirmate de studii care sa evidentieze efectele nocive, iar pentru mai multa
siguranta sunt atentionate femeile gravide. Specialistii nu dispun de
prea multe date stiintifice in legatura cu aceste riscuri, deseori
observate in cadrul studiilor pe animale si extrapolate la om. In concluzie,
pericolul pentru sarcina nu poate fi dovedit 100%. Solutia este ca
femeia insarcinata sa nu ia niciodata medicamente fara avizul medicului,
pentru ca numai el stie care este cel mai sigur tratament.
ALAPTARE. Mamele care isi alapteaza copiii se tem ca medicamentele
"strica" laptele. Prin laptele matern se pot transmite de la mama la copil
agenti infectiosi generali. Acesta este de fapt pericolul adevarat, nu
tratamentul antiinfectios care stopeaza contaminarea copilului.
Intr-adevar, secretia de lapte se poate reduce, dar nu din cauza terapiei, ci
din cauza infectiei. O anumita componenta din substanta activa a
medicamentului poate ajunge prin intermediul laptelui matern la copil, dar
acesta nu este un lucru rau. Inseamna ca se face tratament "dublu".
STIATI CA
In timpul sarcinii se pot face chiar si interventii chirurgicale.
Bineinteles, se ia in calcul un factor de risc, dar daca gravida are o
apendicita acuta sau un chist ovarian, ea trebuie operata pentru a salva
sarcina. Nici medicatia anestezica nu creeaza factori de risc pentru
sarcina.
Tratamentele hormonale se pot elibera fara prescriptie medicala.
Acestea sunt mult mai periculoase pentru sarcina decat alte grupe de
medicamente.
Foarte multe unguente contra vergeturilor si celulitei contin substante
daunatoare bunei evolutii a sarcinii.
Procedurile intempestive de cosmetica si coafura reprezinta de asemenea
un factor de risc pentru sarcina. Inhalarea unor substante toxice din
saloanele de infrumusetare poate duce la pierderea sarcinii
va pup pe toate, am acaparat cam mult spatiu, dar am lipsit muuult....
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
bibyrox spune:
Mirelutza pup fata frumoasa! Pai pe 15 a fost ultima zi de sangerare a avortului si mi-a venit azi.. Deci dupa 19 zile! Am inteles ca dupa un avort ciclul vine in intervalul 2-6 saptamani. Ce ma mira este faptul ca nu am dureri deloc si nici nu curge asa mult.. sa vedem cum o fi maine.
Flavia ma bucur mult ca esti mai bine!!! Ai vazut ce bune au fost medicametele?? Asadar saptamana viitoare faci cinste? Sa sti ca ai mare dreptate referitor la autosugestie! Totul tine de creierasul nostru si cu o atitudine pozitiva nu putem obtine decat rezultate pozitive! Stiti bine ca eu sunt optimista din cap pana-n picioare dar mai am si eu momente cand imi vin piticii... ce sa-i faci...
Mina nu ma pricep sa-ti raspund..imi pare rau! Vroiam doar sa-ti urez mult noroc!!! Sa dea Bunul Dumnezeu sa iti tii bebelusul cat mai repede in brate!
Va pup fetelor! Somn usor!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
ladymina77 spune:
Buna dimineata inca odata si multumesc tare tare mult pt raspuns ,Flavia,pe departe gandul sa ma supar pe tine doar de aceea am postat intrebarea ca sa-mi raspunda cineva daca stie asa ca te pupic pt timpul acordat.Incerc sa-mi fac o programare la medicul meu desi cred ca iar o obtin peste o luna ,e super super aglomerat,partea buna cu tricomonas asta este ca nu mai am nici un simptom cum aveam inainte de tratament,aici ma refer la niste mancarimi inainte de ciclu de-mi venea sa ma urc pe pereti si o scurgere abundenta mai tot timpul ,aveam impresia uneori ca fac pipi pe mine.Respectand tratamentul lui si pauza sexuala recomandata de el precum si tratament la sot ,acum pot spune ca sunt uscata rau de tot:)) si nu mai am nici o mancarime.In mom in care mi-a zis ca am trico ,eram agitata rau si l-am intrebat de unde pana unde o boala cu transmitere sexuala si mi-a spus ca se ia f usor chiar de pe obiecte sanitare infestate sau de pe clanta usii.M-am mai linistit cand mi-a zis ce si cum:).Mi-a mai spus ca vindecarea e 100% reusita daca respect intru-totul ce mi-a zis el.Acum cine poate stii exact,cert este ca incerc sapt asta sa-mi mai fac o programare la el si o noua lama implicit.Sanatate maxima la toate fetele si ne auzim mai tarziu.Mersi inca odata Flavia si da-i pupici burticii si lui Dominic.
AA si un pupic pt biby si ne intalnim la odisee ?O asteptam si pe Mirelus.
mina
msemcu spune:
Flavia, ma bucur sa aud ca esti bine! M-am speriat toata cand am auzit ca s-a complicat asa de tare raceala ta! Bine ca si-au facut medicamentele efectul!
Mirela, bine ca ai scapat de experienta asta ingrozitoare! Eu zic ca nu ai motive sa astepti 2 cicluri, dar e foarte important sa te lamuresti asupra cauzelor! Vad ca in ultima perioada se discuta foarte mult despre IR-urile astea buclucase. Nici eu nu am facut pana acum vreo masuratoare a lor. La Iasi inca nu or fi la moda Oricum, maine am de gand sa o intreb si eu pe doctorita mea unde le-as putea masura si eu. Ca incep deja sa imi pun si eu tot felul de intrebari, mai ales ca fetele mele sunt asa de timide la dat-ul din picioare! De simtit le simt, dar parca e destul de rar si parca lovesc asa usurel, cu mila! Si eu tare as mai vrea sa-mi dea cate una sanatoasa, ca sa ma asigur ca sunt ok!
Vineri am fost si eu sa-mi fac testul de toleranta la glucoza si nici acolo nu a iesit totul ok, ca una din valori este mai mare decat limita! Macar bine ca maine am programarea la medic si o sa ma lamuresc si eu! Ca nu mai aveam rabdare sa stau foarte mult asa!
Andreea, sper ca ai facut testul si ne dai o veste buna, da?
Bibyrox, imi pare rau ca nu s-au indeplinit previziunile noastre!
Laura si Ela, pentru saptamana asta pornesc galeria special pentru voi!
Michelle, bine ai revenit!
Irlandeza, ciudata mai este si viata asta! Ne pune in fata unor situatii pe care nici macar nu ni le putem inchipui!
Pupici tuturor fetelor inimoase de aici!!
Mari 19+
Laura Ioana spune:
Idaira saru'mana pt floare Toate fetele de aici merita buchete de flori, toate sunt niste minunate si sufletiste
Mina habar n-am daca puteau fi afectati gigeii! Cel mai bine intreaba un dr
Flavia, asa ma bucur sa vad ca-ti revii! Nici sa nu-ti treaca prin capsa te lasi iar prada gandurilor negre! Acum ai bebe mic in burtica, tre' sa fii optimista pt el!
Mari acusica e sfarsit de saptamana si vedem ce culegem. Nu am nici un fel de simptom si nu cred ca s-a prins ceva!
Mirelus, Biby, Adela, Cristina, Ale, Nushu, Ileana, Jojo, Chantal, Michelle, Elaa, Andreea, Mav si toate fetele mele dragi, va pup
Poze Laura
cristina26 spune:
Flavia ma bucur atat de mult sa stiu ca esti bine. M-am speriat cand am auzit ca ai facut asa o febra mare.
In legatura cu titlul ma gandeam sa punem ceva de genul Viata dupa pierderea unui copil, iar acolo unde scrie la cate saptamani s-a pierdut sarcina sa scriem ceva de genul: Ingerasi pana la 24 de saptamani.
Aici se zice ca de la 24 de saptamani uneori bebelusi pot sa supravietuiasca si afara din burtica iar daca cineva a pierdut sarcina dupa 24 de saptamini in tradus motamo ar veni "nascut nemiscat" sau putem sa spunem nascuti in bratele ingerilor, iar copilasi care au trait aici inainte sa moara "plecati prea curand" iar la sfarsit putem sa scrie
"Ori si unde sunt ei ingerii vor dansa..."
Stau si ma gandesc ce frumos ar fi fost sa fie altfel pentru noi toate. Cred ca asa m-a afectat foarte, foarte mult povestea ta Mirelus si a Irlandezei. Sincer nici nu stiu ce sa mai zic.
Va pup pe toate sa aveti grija mare de voi!
Am pus poze cu bebita. Stau ca pe cuie asteptand rezultatul analizelor.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
16+ poze cu fetita
ladymina77 spune:
Frumoase pozele cu bebita ,Cris ,te pupic pe burtic.E cam liniste azi pe aici:)
mina