Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 20
ladymina77 spune:
Fac o mica pauza si revin printre voi sa vad cum sunteti.Della ,asa fac eu de obicei sambata,imi propun sa dorm multtt de tot, insa la 7 sunt in picioare si atunci imi caut de lucru si ma apuc de mancare:) sa o termin mai repede sa pot lenevi dupa-masa:).Mirelus te intelegem perfect ,cred ca toate simteam acelsi lucru dupa o tragedie ..durere ,tristete etc,important este ca tu nu ti-ai pierdut speranta si poate incercam amandoua odata ,luna viitoare dupa ce iti faci analizele respective.V-am pupacit si ne mai auzim mai tarziu.
mina
Laura Ioana spune:
Mirelus mie mi-a venit la exact 3 saptamani dupa chiuretaj. Trebuie sa vina pana in 6 saptamani, daca nu, tre' sa mergi iar la control!
Fetelor cum si unde se masoara IR-urile astea? La eco?
Poze Laura
anastacia spune:
cristina_ana-multumesc pt raspuns.m-ai scos din ceata ,peste tot sunt numai prescurtari si eu cum sunt tuta si nu le stiu,trebuie sa intreb.
Mirela-capul sus si despre CM nu stiu .am uitat cum a fost la mine si dupa cat timp.poate stie altcineva.
Idaira spune:
Mirela,ma bucur ca a trecut totul cu bine...mie dupa chiuretaj mi-a venit dupa 40 de zile,nu stiu daca e o regula,insa.
Laura Ioanavroiam sa-ti ofer o ca tare esti inimoasa si sufletista.
Cind am scris prima data la acest subiect Arthurana era cea care era sufletul,si tot ei din pacate,i s-a diagnosticat sdr antifosfolipidic,si uite acum cred ca e deja in trim trei de sarcina.
cristina_ana spune:
Mirela, asa e, CM vine pana la 6 sapt. Sper sa ai noroc sa vina cit mai repede.
Laura , IR-urile se masoara la eco, dar din ala mai performant, cu doppler (asa ii spune). Doctorii in general nu prea au eco din asta la cabinetele lor, ca e foarte scump. Doar la clinicile mai mari gasesti.
Cristina, 13+
POZE
blueeyes2003 spune:
Laura mersi!
La mine a fost prima data cand mi-a masurat IR-urile la eco morfofetala 2d.Stiu ca trebuie sa fie un eco performant si un bun imagist ca sa masoare.
Din cate am inteles prima eco mai importanta ar fi cea intre 12-14 saptamani,morfofetala de trim I si se fac toate masuratorile,apoi cea mai importanta este intre 20-24,3d.
Edit:Idaira,Anastacia,Cristina
Mirela
bibyrox spune:
Mirelutza ma bucur mult ca esti bine cat de cat.. ca a trecut totul repede si n-ai avut dureri. Stiu ca ti-e foarte greu dar lacrimile pe care le versi acum mai tarziu se vor transforma in lacrimi de bucurie. Sunt foarte sigura ca vei avea cat de curand 2 liniute si de data aceasta totul va fi bine! Esti o fata frumoasa cu un suflet minunat si meriti sa fi fericita! O sa vezi ca va fi bine! te rog mult nu-ti pierde speranta!
Laurici, Michelle hai ca m-am hotarat sa nu va mai chinuiesc pana Duminica. Asa ca va dau vestea cea mare acum: MI-AU VENIT URATZII!!!! Eu sunt foarte bucuroasa ca au venit si asa pot sa numar si eu de-acum inainte pt ca eram sigura ca nu sunt gravida. Teste alea erau foarteeee pale.. practic nu aveau cum sa fie pozitive!
Singurul lucru de care imi pare rau e ca sotul abia astepta in seara aceasta! Asa ca... va trebui sa mai astepte vreo 3 zile.. ce sa-i fac?!
Flavia sper ca esti bine si stai in patut da???
Va pupicesc pe toate!!!! O seara frumoasa!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Irlandeza sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu!Acum nu prea sunt increzatoare!
Inca mi-e destul de greu si mie, dar daca nu trec repede peste , o sa raman acolo jos, si imi v-a fi mult mai greu sa ma ridic. Si eu am pierdut sarcina exact in aceeasi zi si luna ca si anul trecut. E ca si un deja-vu.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Anastacia,Jojo mersi!
Fetelor am uitat sa va intreb la cat timp ar trebui sa-mi vina CM?Vreau sa intru in normalitate!
Mirela
Prima data mie mi-a venit la 4 sapt.
Noi 2 singurei
blueeyes2003 spune:
Biby imi pare rau pentru Z1! Si eu care credeam ca maine vii cu II liniute!Asta e,urmeaza o alta luna plina de speranta!Acum vei sti mai bine cum sa calculezi,pana la urma la cate zile ti-a venit CM?
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase!
irlandeza multumesc pentru informatii!Sa speram ca intr-o zi vom avea si noi un bebe!
Flavia ma gandesc la tine,sper ca esti mai bine acum!Ai grija de tine!
Va pe toate si va doresc o seara placuta!
Mirela