Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
X-ray spune:
ioana sti ce ma bucura cel mai mult e ca acum cand suntem gravi chiar daca mai "scuipam" cate una doua rele toata lumea zice "e gravida saraca acum e mai sensibila,de la hormoni...".sa vezi cate o sa-i mai "scap" lui cumnata-mea....orcum e un monstru de rautate ambalat frumos.
lorina sa-ti pice bine!
azi ma voi plictisi groaznic tinand cont ca e sarbatoare si nici nu pot sa tricotez....
alina
15+ 
lorinaoo1 spune:
Alina mersi
M-am uitat si eu in calendar. E "Intampinarea Domnului". Nici nu stiam. Chiar ca e misto, te mai racoresti si tu spunandu-i cateva cumnatei 
nasica de moflea
burtica
16+
nma spune:
Salutare fetelor.
De cand tot vorbiti de pomelo mi-ati facut o pofta... iar la mine in oras nu gasesc. Eu pot sa mananc doar struguri, dar in ultimil timp am gasit doar patati asa ca nu mi-am luat. Ieri am vrut pere, dar ghinion ca nu erau asa ca toata noaptea am visat ca mananc pere super zemoase. E tare rau ca sunt super pofticioasa. In plus imi cumpar multe fructe pe care nu le mananc, dar cand sotul se serveste, ca sa nu se strice, ma supar. Nu ma pot intelege.
pe toate.
11+
21.07.2003
mioara2004 spune:
Mersi Lorina, n-am stiut ca e sarbatoare...
Si mie imi place pomelo.Portocale si mandarine am mancat foarte multe parca deja sunt scarbita...Avem noroc cu fructele astea exotice ca acum iarna nu prea ai alternative decat compoturi.
Alina ce iti tricotezi? Si eu avut o perioada cand aveam timp de asa ceva dar cele mai multe au fost fularele; mi-am mai facut si 2-3 pulovere...
La mine la servici e lejer, am timp si sa va citesc...
Va pup Mioara
Poze
18+ 
Carmena spune:
Buna
,
Vorbaretze, vorbaretze...Adevarul ca pimul lucru cand deschid calculatorul dimineata intru sa vad ce ati mai facut, apoi dupa amiaza la fel...Din nefericire, cand ma dau si eu "avizata" la un subiect, deja se discuta de altceva, si nu mai apuc sa-mi spun parerea, deja o regasesc in ce spuneti voi...Oricum, e de bine, imi intaresc convingerea ca stiam despre subiect cam acelasi lucru pe care il spuneti si voi...![]()
Carla, tarziu cu raspunsul dar multumesc pentru informatiile despre glicemie. Intr-adevar asa stiu si eu ca dulciurile nu fac decat sa ridice instantaneu nivelul glicemiei, dar am cate o data o stare de lesin daca nu mananc ceva dulce...In rest ma lupt si cu carbohidrati la greu desi eu nu ma omor de obicei cu astfel de "delicatese" - de felul meu nu mananc dulciuri si paine deloc, dar sarcina la mine e o stare "speciala" si trebuie sa o tratez ca atare...
Eu inca nu am simtit fluturasii din burtica, dar nu ma impancientez...eu am si ceva "suncutilitze" si e posibil din cauza asta - la mine cred ca am mai spus, si Stefi a miscat tarziu, pe la 21 saptamani, deja ma luasem de grija, si dupa ce l-am scos din burtica, misca intr-una,numai cand doarme e cuminte, daca pot sa spun asa, ca si atunci se muta de la o parte la alta a patului, asa ca...bucurati-va cat inca nu alergati dupa ei, ca apoi vine greul...
Eu m-am vopsit acum in primul trimestru - doctora la prima sarcina mi-a spus sa ma vopsesc linistita, asa ca eu am ascultat-o. Aveam si asa o depresie din cauza greturilor interminabile, ma lua depresia si cand ma uitam in oglinda...prea mult. Sper ca nu am facut nimic rau..![]()
As mai avea de povestit, dar cum am de lucru, mai intru mai tarziu...
Ca vroiam sa va mai intreb. Dupa ce "sarim" toate in al doilea trimestru punem de o intalneala a burticutzelor?? Am mai discutat noi de asta...
Pupici,
Carmen
12+ si Stefi 3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
X-ray spune:
mioara pt ca nu am mai avut andrele in mana de fff mult timp,am inceput sa-mi fac un fular din mai multe culori si vreau sa-l fac lung.am facut ceva din el ca merge repede si nici nu am vrut sa-l fc lat.ce nu face omul de plictiseala...
saptamana viitoare prietena mea gravidutza are nunta.(o avea in mai dar daca a venit bb a trebui sa o decaleze putin
).acum am probat o rochie pe care o aveam in care imi incape burtica perfect dar abia imi incap sanii! de sutien nici nu se pune vorba...abia astept sa va arat poze !mie asa imi place burtica mea....na ca am ajuns si eu sa am sani!
carmena as veni si eu dar am numai vreo 600 de km pana in buc....
alina
15+ 
LuciaZ spune:
Va multumesc ca mi-ati adus aminte ca azi e sarbatoare. Intentionam sa ma uit in calendar dar...am uitat.
Oare sa sterg un pic cu mopul e pacat?
Mai bine ma abtin nu-i asa?
Si asa nu aveam chef, da vine maine soacra-mea in vizita. Nu cred ca ar deranja-o sa fie casa cu susul in jos acum, pt. ca de cand a aflat ca sunt gravida e in al 7lea cer. Mi-a spus o vecina de-a ei ca vrea o nepotica si deja nu mai are rabdare pana nasc.
Misto! Mai ales ca ea traieste la Pitesti si eu la Bucuresti.Cel mai misto!!
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
mioara2004 spune:
Carmena, si mie mi-ar place sa ne intalnim, din pacate eu sunt un pic cam departe si de la servici nimeni nu ma mai trimite in delegatie la Bucuresti...
Deja povestim de 3 luni bune, la multe v-am vazut pozele ar fi frumos...Sa va faceti poze cele care va veti intalni.
Mioara
Poze
18+ 
taedi spune:
Buna fetele
Joujou-ma bucur ca puiutu e bine si sper sa nu fie probleme.stai cuminte in patut.
Oana-bine ai venit si sarcina usoara,felicitari pt fetita.
Mada-sanatate pt BB si succes la TT.
Clau-felicitari pt rezultatele de la TT.
Lorina-ma bucur ca te-ai linistit.
Anto-imi pare rau ca nu te simti bine.19 sapt trec repede.
Alina-bafta cu cumnatica.bineai zis cu popoul.![]()
Fetlor pe mine ma inteapa de azi dimineata pe sub buric,ce o fi?
mi-e nu mi sa recomandat TT,si nu stiu pt ce anume sau din ce motive se face acest test.imi poate explica si mie cineva
(ca sa nu mor proasta
)
14+Andreea
edith