Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 27
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Eu iar sunt pasare de noapte.
Nu am avut o zi prea buna azi, am avut dureri de abdomen pe la pranz si spre seara o serie de contractii. Of, cand ma apuca mi-e frica si sa respir.
Jeni, sa-ti fie de bine infrumusetarea.
Clau, felicitari pt rezultatele TT.
Mada, felicitari pt eco lui bebe mic.
Panda, bine ai venit aici la grupa vesela.
Sarcina usoara si bebic sanatos. O s-o simti cum misca un pic mai incolo.
Ioana, la ore din acelea mici incep sa ma pregatesc de nani.
Lorina, sper sa scapi peste doua sapt fara cerclaj, or sa treaca repede, te tine gasca de vorba, nici nu stii cum trece timpul.
Eu mai am 19 sapt pana sa rasuflu usurata, Doamne ajuta sa ajungem acolo.
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Joujou, bine ca ai fost la doctor, trebuie ai rabdare cu statul la pat, mai un net, mai un TV si trece ziua. Felicitari pt bebe balerin.
Andutzy, ti-am admirat pozele, frumoase ambele burtici. Esti un erou ca te descurci singurica si cu Dragos, bebe in burtic si bucatareala-gospodareala pe deasupra.
Pup fetele, somn usor,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
simo_al_jaafari spune:
antonela vad ca nu sunt singura care bantui pe net la orele astea. eu ma delectez cu un laptic, poate poate ma ia cu somn.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
panda77 spune:
Buna dimineata dragelor,
Nu-mi vine sa cred ca sunt atat de matinala !
Carla, eu am fost deja de cateva ori la d-na Dr. Grigoriu si mi se pare ok. Ceea ce nu stiu este daca e ok si la nastere. Pare interesata de ceea ce ti se intampla, singura problema fiind bineinteles, timpul. Poate fi f. grabita si atunci simti ca nu stie cu cine vorbeste. Dar in general imi pare stapana pe sine si binevoitoare. La mine, tinand cont de pierderea de sarcina de anul trecut, mi-a prescris deja 3 eco, urmeaza sa o fac pe a 4-a, asa ca ma monitorizeaza destul de atent; ceea ce este o mare schimbare fata de ce s-a intamplat anul trecut, cand mi-a fost imposibil sa fiu bagata in seama de alti doctori. .
In rest, asa cum am spus, joia viitoare fac TT-ul si va voi da amanunte.
Sa aveti o zi minunata, fara greturi, arsuri, dureri si alte alea
!
Panda77
15+ cu 
claucia spune:
Buna dimineata dragele mele,
Aseara am fost cu sotul la o mancarica pregatita de altcineva si anume de un nene bucatar de la restaurant. Mmm ce bine a fost. M-am simtit atat de mandra ca burtica mea se vedea si cand m-am ridicat de pe scaun se uita lumea la mine. Plus ca patronul mi-a spus ca si ei incearca de ceva timp - cu sotia lui si ca abia asteapta sa aiba un bb.
Ioana75, Andicu, Simo al Jaafari, Antoanela 23,
, multumesc pentru felicitari, sunteti niste scumpe.
Ioana75, am facut TT la Genetic Lab. Sincer, mi s-a parut initial cam ciudat, e departe, langa cimitirul Ghencea la parterul unui bloc. Insa am inteles ca au un soft special pentru a calcula riscul in functie de rezultate (asa cum l-am scris), fata de riscul standard si fata de varsta/masuratori/regularitatea CMului etc.
Si te intreaba de cateva ori cum vrei sa primesti rezultatul. Eu am optat pentru email si fax si a fost gata in 2 zile.
Panda77, felicitari pentru fetita. Si eu de cand am aflat ce este, parca iubesc si mai tare bebele meu fetita.
Va pupicesc pe toate
Clau
15+ 
bb mic
Ioana75 spune:
Buna dimineata, bun venit Oana-panda
, si felicitari tuturor celor care si-au vazut bb-le la eco!
Anto, imi pare rau ca nu te simti prea bine. Stai linistita acasa, nici nu stii cind trec 19 saptamini
.
Clau, multumesc pentru detalii, si sa va fie de bine iesirea la restaurant.
Simo, deci ce gust are pomelo
? Si eu l-am vazut la supermarket, dar mirosea a grapefruit, asa ca nu l-am luat.
Jeni
. N-ai voie sa-ti instalezi niste jocuri mai faine?
Sau, o alta idee, am o prietena care citea carti in format electronic la serviciu. Bafta, sper sa reusesti sa-i convingi cu netul. Sa-ti fie de bine infrumusetarea! Eu am uitat sa ma programez, as fi vrut un tratament cosmetic.
Am vazut ieri pe Euforia un nene care zicea ca femeile gravide sa manince zilnic struguri si grapefruit, ca fac foarte bine copilului. Eu as minca struguri zilnic, dar cui trimit nota de plata?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
lorinaoo1 spune:
Neata burtici!
Panda77 bine ai venit si sa ai o sarcina usoara! Eu am simtit miscarile bebelusului pe la 12 sapt, dar am vazut ca in medie se simt cam la 16-18 sapt. Nu mai ai mult de asteptat 
Jeni ce idee buna ai avut! Un tratament complet la cosmetica e superdeconectant
Mie mi-a trebui o vizita la dermato ca am o fataaa de nu-mi vine sa ies din casa. Sa speram ca dupa nastere ma refac.
Anto zilele mele sunt determinate de veselia fetelor de pe forum. Toata ziua va mai citesc, mai vad un film pe dvd, ma plimb 30 min cu cainele si cam atat. Asa ca traiasca burticile de iulie-august 2007 
!
Apropo de contractiile pe care le ai, cred ca faci tratament, nu? Ca nu-mi mai amintesc. Nu sunt prea bune la varsta asta a sarcinii, slabesc colul. Ar fi mai bine sa consulti medicul. 
Joujou imi pare bine ca ai ascultat-o pe sora ta si ai fost si la alt medic. Ii dam si noi un pupic mare
ca te-a convins.
nasica de moflea
burtica
16+
X-ray spune:
'neatza burtici!
felicitari celor care au vazut bb la eco si e bine! si eu abia astept.
ioana75 pomelo are aspectul si mirosul unui gref dar e dulce.nu ca o madarina dar ca si o portocala.mie imi pica bine cand mi-e greata. dar e cam scump si el...data viitoare imi voi lua din ungaria mai multe ca sunt mai ieftine acolo.
brazuca mie imi vine draga cumnatica saptamana viitoare marti.trebuia sa vina peste o luna.va dati seama ce o sa fie cand ea la 48 de ani nu are copii,a declarat ca nu-i suporta si acum e pe drum mostenitoarea familiei....si asa nu ma suporta ea acum va dati seama! bine ca mi-a crescut popoul asa are unde sa-mi ma pupe fara sa rateze!
imi pare rau ca aveti arsuri,eu am dar dupa ce exagerez cu pomelo
. dar la mine trec daca mananc popcorn.imi bag o punga la cuptorul cu microunde si dupa cateva mancate deja simt ca ma lasa.
alina
15+ 
lorinaoo1 spune:
Ioana
pomelo nu e amarui ca grepfrutul si nici acru. E doar dulce. Daca e mai uscat, are consistenta ananasului. E buuuun.
Eu iti propun sa trimiti nota de plata celui care a facut afirmatia, corect?
Eu m-am setat pe portocale si mananc cam 1kg in fiecare zi - la 2.3 lei pe kg e convenabil
Poate ma fac portocalie ![]()
nasica de moflea
burtica
16+
Ioana75 spune:
Lorina
. Daca te faci portocalie vin la Iasi sa te vad, ca asa ceva nu se rateaza
. Multumesc de detalii, o sa-mi iau si eu pomelo daca nu e acritura.
alina.a, multumesc pentru precizare. Bafta in saptamina "de vis" cu cumnatica
. Bine ca mi-ai amintit de popcorn, ca de cind sint gravida nu cred ca am mai mincat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)