Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

panda77 bine ai venit,sarcina usoara!
ca sa te trecem pe listutza de la inceput spune-ne cand a fost UM-ultima menstruatie si DPN-data probabila a nasterii.si eu sunt agitata cu tt-ul il fac saptamna viitoare....
fetele am trimis 2 emailuri bestiale pe emailul comun!

alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

panda77 bine ai venit! vad ca ne inmultiiiiim!!!!
felicitari celor care si-au vazut BB la eco...e un sentimet

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

alina.a

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

UM-u' este 9.10.2006 iar DPN-u' este 16-20.07.2007.
Se pare ca voi fi supravegheata de D-na Dr Corina Grigoriu de la Sp Municipal - eu ma duc tot timpul la CMU. Daca stie cineva ceva de ea, v-as multumi tare de informatii...

Si, cum totul trebuie sa mearga bine, ne-am gandit deja si cum o s-o cheme pe a mica : Ilinca Maria.
Apropo, inca nu o simt deloc si sunt un pic frustrata din cauza asta . Desi acum 2 sapt. am vazut-o la eco cat de sprintara era , de parca era la disco, nu vrea deloc sa-si faca simtita prezenta .

Dar hai sa nu mai bazai atat : va multumesc frumos pt primire!

Oana - panda 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Bine ai venit panda77!
Sa auzim numai de bine
Pupici pe burtici cu bebici.
9+

Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara fete dragi cu burtici !
Tocmai am ajuns de la coafor. M-am relaxat fo 4 ore la coafor-m-am vopsit si mi-am facut manichiura-pedichiura. Super. Asa bine mi-a cazut !
Carla V la prima sarcina dormeam cu Dicarbocalmul la cap, uiotam acasa orice dar nu Dicarbocalmul, nimic nu ma linistea (nici un tratament naturist decat Dicarbocalm). Aveam asa arsuri ca am avut nopti sau zile cand stateam/dormeam aproape in fund ca daca ma intindeam simteam ca am totul in gat. Si cred ca incep si acum aceste "minunate" arsuri, dar asta e.............pt bebe suportam.
Ioana75, incerc sa fac sapaturi pt net. Mi se pare aberant ca in 2007, dupa ce cu surle si trambitze am intrat in UE, intr-o institutie mare nu se pune net. Cica motivul ar fi ca daca exista net nu mai lucreaza lumea. Aiurea ca parca daca vreau sa frec menta n-o frec oricyum cu beroul plin de dosare si hartii si eu nu fac nimic, dar daca imi vezi biroul zici ca doar eu muncesc pt toata cladirea. Indoctrinati comunisti inca, ce sa facem. Ca daca aveam net draga mea Ioana mi se falfaia ca nu fac niika la servici ca navigam non stop pe net pe chat-uri pe forumuri, peste tot. Da asa.............nuimar mintele si ma specializez in solitaire.
Apropo de ungii si mie mi se rup si mi se exfoliaza ceva de speriat. Parul e ok , dar unghiile sunt varza.

toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vad ca si la mine arsurile sunt tot mai naspa, e a treia zi si nu par sa cedeze decat la dicarbocalm, dar nu complet. Am incercat si cu otet din mere si cu lamaie, miere, migdale, lapte, frisca () si degeaba.

Chestia asta trebuie sa dureze de acum si pana cand nastem?

In legatura cu dr. Corina Grigoriu, si mie mi-a fost recomandata insa n-am ajuns sa o cunosc. Oana - panda, dupa ce te duci la consultatie te rog scrie impresii si aici ca tare sunt curioasa.

17+

Mergi la inceput

"arsuri de stomac. multe dintre viitoarele mame sufera de piroze, fenomen prin care acidul gastric urca pe esofag, situatie provocata de puternica impregnare hormonala din primele luni de sarcina. spre sfarsitul sarcinii, cauza este uterul, care preseaza stomacul. evitati alimentele bogate in grasimi, iritante sau acide (condimente, lamaie, otet, bauturi carbogazoase, cafea..) si mesele bogate. durerile sunt mai puternice decat atunci cand nu ati mancat nimic. mesele permit absorbtia acidurilor gastrice.solutia cea mai buna este sa mancati des si putin. nu va grabiti si mestecati bine toate alimentele, munca stomacului va fi usurata. in fine, luati cina cu cel putin doua ore inainte de culcare."

p.s. eu tot cu pozitia usor pe verticala le controlez.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, buna seara, eu ma lupt cu arsurile descrise de voi mai sus de pe la Craciun, de cand dorm pe 4 (PATRU!!!) perne, de ma mai intreb de ce ma doare coloana. Inca azi noapte a reusit si a urcat aciditatea cu tot turnul meu de perne, nu stiu ce naiba sa mai fac, ca epuizez toate rezervele de pene si puf din casa. Fac eu haz de necaz acum, dar e rau ca am avut impresia ca incepe vreo penumonie ucigasa, ceva, ca tot tuseam si de fapt iar era refluxul gastric, ca azi, toata ziua, stand pe verticala, nu am mai tusit.
Insa greturile si gustul infect din gura nu mi-au dat pace toata ziua, nu am fost buna de nimic si cu toate astea a trebuit sa ma mobilizez sa fac 2 feluri de mancare pt familia mea. Uf! E greu tare! A, si azi parca am simtit bb-ul mai tare ca de obicei!

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

in seara asta am fost la supermarket si mi-am luat cate 1-2 fructe din tot ce aveau. inclusiv mult laudatul pomelo , si acum stau cu burta in sus si simt ca pocnesc. sotul meu rade de mine ca asta a fost o strategie ca sa mi se vada burta

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput