Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 25
BBPuck spune:
LuciaZ, eu m-am vopsit. Am intrebat si doctorul si mi-am intrebat si coafeza (care e la curent cu tot ce se intampla in organismul nostru cand suntem insarcinate) si au zis OK.
BBPuck
14+
X-ray spune:
lucia vopsitul parului nu ar fi indicat in primul trimestru,eu mi-am colorat parul totusi cu sampon fara amoniac.acum sunt pareri si pareri...
alina
15+ 
LuciaZ spune:
Multumesc pentru sfaturi. Deocamdata cred ca am sa multumesc cu un coafat, desi implica si asta chimicale. dar cand esti nasa ceva tot tb sa faci la par. Asta e viata!
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
claucia spune:
Buna seara fetelor,
Gata, au sosit rezultatele de la TT si sunt bune. Adica asa cred. ![]()
Nu inteleg prea multe din rezultate versus mediane insa testul spune ca este necagtiv si riscul f mic in comparatie cu riscul standard. Ceea ce nu poate fi decat bine. Asa arata:
Calcul Risc genetic
Tip risc Risc calculat Risc standard
Risc Varsta 1/1196
Risc Triplu Test 1/1874 1/385
Risc Tub Neural Defect 1/10000 1/1000
Risc Trisomie 18 1/10000 1/1500
Of, m-am linistit. L-am primit pe email si acum mi-au trecut spaimele mici care ma tot rascoleau. ![]()
despre vopsitul parului, spune sora mea (care este si medic si graviduta) ca nu ar fi indicat in nici un trimestru o vopsea care contine ceva ce decoloreaza. Henna e perfect sigura, iar daca luati vopsea mai inchisa (excluse toate tipurile de blond din pacate) atunci ar fi ok.
Insa nu e stabilit inca ca virgula VREO vopsea ar avea efecte nedorite, am inteles ca pur si simplu nu e sigur ca sunt safe.
Eu mi-am facut pe blond suvite maro (nu de la radacina, oricum parul meu de la radacina era saten asa ca nu avea rost) si am ascuns asfel diferenta intre parul meu si blond. Acum sunt insa ciocolatie cu totul. :-)
Pupilici si o seara frumoasa.
Clau
15+ 
bb mic
Ioana75 spune:
Lorina, eu cu soacra nu ne-am certat direct, sau nu imi amintesc acum
. Dar i-a zis tot felul de dude sotzului (despre mine). Noroc ca el nu e de partea ei.
CLau, felicitari pentru rezultatele foarte bune la TT! Zi-mi te rog si mie unde l-ai facut de ti-au dat rezultatele pe mail. Multumesc
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andicu spune:
Lorina, ma bucur ca te-ai linistit!
Clau, felicitari pt rezultatele la TT !
oof, sper sa am si eu aceleasi rezultate, dar mai am de asteptat vreo 2 saptamani. ![]()
Andicu
17+
Poze noi
simo_al_jaafari spune:
clau
pentru rezultatele de la TT. mie medicul a zis ca nu are sens sa il fac, ca nu ma incadrez in risc. oricum, mai am 3 saptamani sa ma gandesc, desi eu am mare incredere in el.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
madabout2003 spune:
fetelor tocmai m_am intors de la prima ecografie!!!
Sunt in al noualea cer!!! M-am vazut galusca care e mai mica decat credeam eu adica de fapt am 8 saptamani si nu 11 cum m-a laudam!!!
Dar e bine sanatos, e bine instalat, nu facea balet dar misca din manute si picioruse!!! Nu s-a putut face masurarea pliului nucal asa ca peste 2 saptamani o sa il va din nou!!!!
Inimioara ii batea cu 169 de batai pe ?minut?
Si m-am interesat in legatura ca voiajul in avion si nu e nici o problema, o sa pot sa stau la plaja si sa ma balacesc in Atlantic
si deci sa profit de vacanta asta pe care o tooot astept!!
Va pupacesc pe toate, felicitari Clau pentru rezultatul la TT!!
MADA
11+
poze
alte poze
panda77 spune:
Buna seara, dragi gravidutze !
Sunt novice in ale forumului (acesta sau altele), dar am prins curaj pt ca sunt si eu insarcinata pentru prima data
. Sunt in sapt 16 si urmeaza sa am o fetitza, fapt pt care sunt fooooarte bucuroasa
! Cu atat mai mult cu cat anul trecut am pierdut o sarcina in sapt. a 8-a. Dar anul acesta sunt pregatita sa fiu bataioasa, asa ca astept cu nerabdare data miraculoasa : in jur de 20 iulie.
Joi saptamana viitoare voi merge si eu sa fac TT-ul, asa ca sunt destul de agitata, asa cum probabil ca sunteti toate cele care va aflati in aceasta situatie.
Oricum, sper sa ma primiti in randul vostru
.
Multa sanatate la burtici, sa fitzi voioase si dragalase, ca asa va sta bine ! 
Oana-panda77
15+ cu 
Joujou spune:
Buna burtici!
Am revenit cu noutati! Acum cateva zile ma plangeam de niste scurgeri maronii si eram destul de speriata, fapt pentru care mi-am si sunat medicul ginecolog care mi-a recomandat 4 utrogestan si.....ne vedem peste 2 saptamani! Stateam bine-mersi, asteptand sa-mi treaca de la sine,
ceea ce nu s-a intamplat, asa ca la insistentele sora-mii am mers la un control la medicul ei ginecolog...Doamne, ce bine ca am ascultat-o! Aveam decolare partiala de placenta, care provoca mici sangerari, mi-a scris de urgenta bilet de internare in spital, cu iminenta de avort si mi-a recomandat neaparat repaos la pat pentru urmatoarele 4 saptamani!!!! Am preferat sa raman acasa sa am grija de noi,
parca Dumnezeu mi-a deschis ochii si ii multumesc pentru ca ne-a dat si a doua sansa...
Dar este si o parte formidabila in toata aceasta poveste, faptul ca mi-am vazut puiul care e bine,
creste mititelul, ii batea inimioara asa de tare, mica mea minune dadea din manute, parca imi facea semne: "mami, sunt bine, nu te ingrijora ca eu sunt puternic, uite cate pot sa fac! Ma vezi, mami?"
Va pupam burtici, sa fiti curajoase si sanatoase pentru copiii vostri! Daca vreti sa ne vedeti, apasati aici:
Joujou
9 saptamani si crestem!