Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Taedi TT se recomanda pentru a determina riscul de a avea un bb cu sindromul Down. Daca esti foarte tanara, riscul este foarte mic si poate de aceea nu ti s-a recomandat.
Mioara

Poze

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor ajutor! Ma doare un rinichi de mooorrr! Chiar f rau. Momentan beau apa, sper sa isi revina insa mai am putin si lesin de durere. Cred ca e de la faptul ca nu pot bea lichide in prima parte a zilei. Ce sa fac?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna fetelor,da cu mine nu mai vorbeste nimeni,nu mi-a raspuns nimeni la intrebari....de ce?
am dureri de cap ingrozitoare,nu stiu ce sa iau,am tensiunea cam mica...cafea beau putina tare ca mie greata...
oana-panda bine ai venit,sanatate si sarcina usoara.
cum pot sa trec si eu mai jos cum aveti voi burtica + va rog sa-mi spuneti...si cum se ajunge la csapitolele anterioare?
pupici tuturor

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

pupici tuturor mamicilor si burticilor!

am avut ceva de recuperat la citit, ca ieri nu mi-a mers netul. dar astazi... imi iau revansa.

luna, nu prea am idee ce poti face in caz de colica renala. cica impachetarile calde si uscate ajuta. si bautul de multe lichide. este absoluta sigura ca e de la rinichi si nu e de la spate?

stie cineva ceva de samadhi, ca nu am mai vazut-o?

ah, sa nu uit, bun venit noilor burtici! sarcina usoara si bebei frumosi va doresc!

o zi buna in continuare!

Iulia

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Taedi, Triplul Test se recomanda in general tuturor peste 35 ani sau ori de cate ori considera medicul.

Eu am numai 27 ani si nici un caz de nici un sindrom in familie slava Domnului.

TT ofera informatii despre 3 lucruri: sindromul Down, sindromul Edward si defect de tub neural (spina bifida).
Unele laboratoare spun doar risc mic sau mare, altele spun doar pozitiv sau negativ, altele dau informatii cum sunt ale mele (care este risculmeu fata de riscul standard). Cu siguranta nu spune nimeni nimic si am inteles ca daca ecografia e ok facuta se elimina anumite suspiciuni din ecografie fara alte teste.

De aceea se poate ca unii doctori nu recomanda, daca nu este interpretat corect sau in vreun fel nu cred ca ofera multe informatii. La mine insa la cat de distantate sunt riscurile standard de ale mele, ofera ceva informatii.

Pupici

Clau

15+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor ajutor! Ma doare un rinichi de mooorrr! Chiar f rau. Momentan beau apa, sper sa isi revina insa mai am putin si lesin de durere. Cred ca e de la faptul ca nu pot bea lichide in prima parte a zilei. Ce sa fac?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Off mai Luna!
Stiu ca la crize renale sunt f bune baile calde in cada, nu zic fierbinti ca nu ai voie! Mai este bun ceai de matase de porumb, dar nu stiu daca gasesti acolo.
Imi pare tare rau, sper sa iti revii cat mai repede.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Luna, inainte sa fiu insarcinata am avut crize de rinichi si mi-a trecut cu No-Spa si Uricol (asta e un praf care se dizolva in apa si se bea). No-Spa stiu ca poti sa iei linistita, de Uricol nu stiu daca se poate lua.

BBPuck
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit panda si o sarcina usoara!

Luna in general medicamentele pentru colica renala se recomanda si in sarcina in amestecul litic impotriva contractiilor... ramane sa ne spuna fetele cu studii care sunt alea (scobutil, papaverina ?).

Incerc sa schimb capitolul!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Luna imi pare atat de rau! Incearca cum spun fetele bai caldute cat sa-ti faca bine nu sa te arda, No Spa si paturica in jurul mijlocului sa tina cald.

Clau

15+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta aici.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput