Cand visele prind aripi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Felicitari!
Sarcina usoara , fara complicatii si copil sanatos .

Bravo Liana

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Liana, ce pot sa spun...doar FELICITARI!!! Ma bucur pentru tine si ma bucur pentru noi...inseamna ca se poate! Nu stiu de unde iti venea toata acea energie, hotarare, putere de a spera, de a incuraja...ai un suflet MARE cat o lume intreaga! Acum D-zeu ti-a trimis rasplata! Bucura-te si savureaza fiecare clipa! Bravo, Liana!

Bubulina, matalutza esti in pericol....Urmeaza sa fii serios amendata daca nu te prezinti imediat pe forum Cum poti sa zici ca ai fost uitata?...Nu-ti face iluzii! Ai plecat din tara, da' tocmai asta e minunat cu tehnologia asta, bat-o vina: putem sa comunicam, sa ramanem impreuna Deci vreau sa te "vad" cat mai des pe aici, ok? Ah, si neaparat cat mai curand cu bebe la bord, nu se poate altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

FELICITARI MAMICOOOOO!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Felicitari mamico! Sarcina usoara si un BB sanatos! Dumnezeu si Maica Sfinta ne ajuta pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Va multumesc la toate..la toti..nu va mai enumar ca nu vreau sa uit pe cineva..
Va multumesc din tot sufletul!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

FELICITARI LIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by adelamaria
Bubulina, matalutza esti in pericol....Urmeaza sa fii serios amendata daca nu te prezinti imediat pe forum Cum poti sa zici ca ai fost uitata?...Nu-ti face iluzii! Ai plecat din tara, da' tocmai asta e minunat cu tehnologia asta, bat-o vina: putem sa comunicam, sa ramanem impreuna Deci vreau sa te "vad" cat mai des pe aici, ok? Ah, si neaparat cat mai curand cu bebe la bord, nu se poate altfel!

Ce, credeati ca ati scapat de mine?
Eu sunt doar in pauza, am pierdut doar o batalie, nu si razboiul! Nu am inca vesti depsre mine, dar misun pe aici in speranta ca voi gasi cat mai multe

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Liana: Si eu ti-am urmarit postarile din umbra, stiu cat de mult ti-ai dorit si prin cate ai trecut pentru ca in final sa fii invingatoare! FELICITARI!!!!! Sarcina usoara si bb sanatos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Liana, vezi tu bine ca esti in top la a scoate la lumina din intunericimile DC nume de care nici nu am auzit; asta certifica dc. mai este nevoie ca esti din pacate dintre veteranii forumului, dar si faptul ca ai fost omniprezenta cum nimeni nu a mai facut-o;
acum nu mai conteaza, asa cum o incurajez si pe Avalonul meu, toate vor deveni amintiri, negre amintiri ...
in concluzie, nu scapi tu asa cu doua vorbe date copy-paste pe la toate topicurile. Cand ai dispozitia, povesteste la 'povesti de succes' pt. ca altfel ramai datoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ba, de ce ne induci in eroare? Te trag de urechi, sa stii.
Pupici, pupici.

Mergi la inceput