Cand visele prind aripi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Felicitari Liana, sa ai po sarcina usoara fara nici un fel de probleme!Ce frumos este cand mai aflam de cate o fata care si-a implinit visul, acela de a fii mama!

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/mSSBp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borcanila spune:

Un suflet atat de bun ca al tau lumineaza pana sus in cer !!!!! Cum sa nu iti asculte Dumnezeu dorinta? Felicitari ! si toata admiratia mea pentru toate faptele tale bune !!!!!

MUUUlta sanatate! Muuulte bucurii !!!!!!!! si la cat mai multe minuni ca vad ca ai mana buna !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

FELICITARI Liana!!!!!

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

te-am felicitat mai 'pe larg' la fiv sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Doamne...in sfarsit ai reusit.Chiar daca noi nu am vb eu te am urmarit din umbra si tot timpul ma rugam sa fii gravida...cat am asteptat momentul asta.Esti o adevarata luptatoare.Te felicit.Mi au dat lacrimile de bucurie.Sa ai parte de sarcina usoara si un bebe sanatos
Ptr Liana

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

FELICITARI LIANOOOO!!!!!

Domnul fie laudat!!!s-a gindit la tine si ti-a implinit acest vis maret....o meriti pe deplin,esti o fata atit de curajoasa,atit de blinda la suflet;cu toate ca nu prea am povestit eu te admir si imi esti draga......o sarcina usoara liana scumpa si o viata cit mai frumoasa alaturi de sotiorul tau si de copilasul(copilasii)vostrii

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

FELICITARI LIANAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos.Ai luptat cu totate puterile si ai reusit!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma bucur enorm pentru reusita voastra!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI MAMAICOOOOOOOOOOOOOOOO!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LIANA.....................FELICITARI!Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos.

bubulina1....am citit postarea ta cu lacrimi in ochi.

Carmen 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

secretoasa fata mai esti si bine ai facut. Acum bucuria este deplina si dupa cum vezi noi toate ne bucuram pentru tine. Sarcina usoara si bb sanatos

gabi

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Liana felicitari olteanco . Nu imi venea sa cred cand am citit postarea bubulinei. Stiam ca ti-au venit rusii si.. Ce spunea bubulina ti se potrivea atat de bine. Ma bucur ca este vorba de tine . Sa ai o sarcina usoara si un frumos si sanatos peste 9 luni. Sa ne tragi si pe noi dupa tine, pleaseeeeee.

Te .

Gabita

Mergi la inceput