Cand visele prind aripi!
Raspunsuri - Pagina 6
kory spune:
Felicitari Liana, sa ai po sarcina usoara fara nici un fel de probleme!Ce frumos este cand mai aflam de cate o fata care si-a implinit visul, acela de a fii mama!
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/mSSBp2.png
borcanila spune:
Un suflet atat de bun ca al tau lumineaza pana sus in cer !!!!! Cum sa nu iti asculte Dumnezeu dorinta? Felicitari ! si toata admiratia mea pentru toate faptele tale bune !!!!!
MUUUlta sanatate! Muuulte bucurii !!!!!!!! si la cat mai multe minuni ca vad ca ai mana buna !!!!!!!
mikiriki spune:
FELICITARI Liana!!!!!
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
Delfinutza spune:
Doamne...in sfarsit ai reusit.Chiar daca noi nu am vb eu te am urmarit din umbra si tot timpul ma rugam sa fii gravida...cat am asteptat momentul asta.Esti o adevarata luptatoare.Te felicit.Mi au dat lacrimile de bucurie.Sa ai parte de sarcina usoara si un bebe sanatos
Ptr Liana
Delfinutza
zouzounaki spune:
FELICITARI LIANOOOO!!!!!
Domnul fie laudat!!!s-a gindit la tine si ti-a implinit acest vis maret....o meriti pe deplin,esti o fata atit de curajoasa,atit de blinda la suflet;cu toate ca nu prea am povestit eu te admir si imi esti draga......o sarcina usoara liana scumpa si o viata cit mai frumoasa alaturi de sotiorul tau si de copilasul(copilasii)vostrii
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
doinabita spune:
FELICITARI LIANAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos.Ai luptat cu totate puterile si ai reusit!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma bucur enorm pentru reusita voastra!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI MAMAICOOOOOOOOOOOOOOOO!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
carmen94 spune:
LIANA.....................FELICITARI!Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos.
bubulina1....am citit postarea ta cu lacrimi in ochi.
Carmen 30+cu
gabiu spune:
secretoasa fata mai esti si bine ai facut. Acum bucuria este deplina si dupa cum vezi noi toate ne bucuram pentru tine. Sarcina usoara si bb sanatos
gabi
24+
gabitu spune:
Liana felicitari olteanco . Nu imi venea sa cred cand am citit postarea bubulinei. Stiam ca ti-au venit rusii si.. Ce spunea bubulina ti se potrivea atat de bine. Ma bucur ca este vorba de tine . Sa ai o sarcina usoara si un frumos si sanatos peste 9 luni. Sa ne tragi si pe noi dupa tine, pleaseeeeee.
Te .
Gabita