Cand visele prind aripi!
Raspunsuri - Pagina 5
nmirela71 spune:
FELICITARI,tu de olteanca,ieri ni se rupea inima ,iar azi SURPRIZA,SURPRIZA.Ma bucur mult pt. voi .Ati doresc o sarcina usoara sisanatosi. multi pe burtica Mirelus cu parul roz
Laura Ioana spune:
Lianooo, felicitari, mamico!
Bubulino ma gandeam ca ne dai si tu o veste
Poze Laura
Avalon spune:
FELICITARI, olteanco! Bravo tie, ai reusit fara fiv! Ti-am zis ca nu pot sa ratez minunea?
Ma bucur din tot sufletul pentru tine, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebelus sanatos!
AngeliquedeS spune:
Offff, Doamne, ce veste buna! Sa fie sanatosi amandoi, si mamica si bb! 2007 e un an cu noroc!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
zozela spune:
Am gasit mai demult..un fel de poezioara care imi este taaare draga(suna si..olteneste asa..)..Acum,o dedic LIANEI:
"-Floricica frumusica
Cine-ti dete viata oare
Si culori stralucitoare?!
Spune-mi cine te-a facut,
Cine haina ti-a tesut?!!
-Cel ce-ti dete zile tie,
Tot EL imi dadu si mie!
EL e Tatal tau si-al meu-
Si se cheama-Dumnezeu!!"
Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti 3(?!)!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
adela achim spune:
Liana felicitari,sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sa nasti sanatos si mincacios...Te asteptam in continuare sa ne scoti cu din butoi...
Bubulina nu te-am uitat,ne-am gandit la tine....si te asteptam sa visam in continuare impreuna...
ADELA
Zenobia spune:
Liana, FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!! SI SARCINA USOARA!
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
nushulica spune:
am dormit toata dupa-amiaza si cand ma trezesc ce veste primesc?!!!bubulina mea imi zice repede pe mess ca drak e zic stai ca poate visez inca da link de pe forum sa citescchiar asa e imi dau lacrimile...lacrimi de fericire...sufletelul asta drag si mare a fost alaturi de mine cand mi-a fost bine si cel mai important cand mi-a fost greucu toate ca nu ma cunostea si nu o cunosteam
lianace sa-ti spuniti urez din tot sufletul meu de moldoveanca o sarcina usoara la termen si sa dea Dzeu sa va bucurati de minunea care e pe drum ca meritati din plin!!!
ps: hmmmm, deci intri si tu la mamici de sept-oct...tre sa fac ceva sa vin si eu acolo ca prea multe fete dragi mie sunt acolo
edit: zozela ca intotdeuna deosebita!
INGRID
copilutzu spune:
Suuper!!!
Felicitari!!!
SARCINA USOOOOARA si BB-lic SANATOS!!!
MILIOANE DE PUPUSHORI!!!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
andrruzza spune:
Felicitari!
Sarcina ushoara si bebe sanatos!