Cand visele prind aripi!
Raspunsuri - Pagina 4
chivutamonica spune:
BUBULINA1,frumos subiect!
mie dor de tine ,chiar ce mai faci?
LIANA,BROVO DRAGA MEA:OPTIMISTUL SI CURAJUL TAU A INVINS TOTUL.
,MONI
stuart spune:
Liana, vin si aici si-ti spun FELICITARI, SA AI SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!!
&
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
bibyrox spune:
Off-topic: Cu ocazia asta poate revine si BUBULINA noastra scumpa pe forum!!! Ca tare i-am mai simtit lipsa!!!
LIANAAAAA ASTAZI TOT FORUMUL BEA IN CINSTEA TA SI A SOTULUI TAU!!!!! Haideti fetelor sa inceapa petrecereaaaaaaaa!!!!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
kla78 spune:
LIANOOOOO FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIII MAMICAAAAAAAAAAAAAAAAA ,acum vezi ca ma prind tare de mana ta sa ma tragi dupa tine la odiseepe burtik!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
bertha spune:
O pt o mamica fericita! Felicitari, olteanco! Sa fie intr-un ceas bun!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
miki-miki spune:
Lianooo te felicitai si la pushtoaice dar intru si aici sa-ti urez sarcina usora si un bb-ic mancacios si victorios ca tine. Mi-au dat lacrimile olteanco! Ai... ne pacalesti ca au venit rusii si tu cand colo ai bb in burtik? Te imbratisez invingatoareo!
Miki
andicu spune:
LIANA FELICITARI DIN TOATA INIMA !
dupa cum am scris pe la alt subiect, trebuie sa te urez peste tot!!! e prea mare bucuria sa te vad !!!
moaama si acum ce misto ca o sa ne scrii si la Odisee !!! abia te-astept, chiar daca tii de
Septembrie-Octombrie, eu te-astept in vizita si la Mamici de iulie-august!
Andicu 16+
Poze noi
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
BUBULINA1,frumos subiect!
mie dor de tine ,chiar ce mai faci?
,MONI
chivuta
Moni, am ramas fara cuvinte! Stiam ca mai sunt fete care nu m-au uitat desi m-am retras de pe forum cand am plecat din tara. Dar nu pot trai fara voi, am stat o perioada fara forum si fara net, dar acum m-am intors. Azi m-am logat special pentru drak de olteanca la care tin foarte mult si am vrut sa-i scriu cateva cuvinte potrivite pentru aceasta ocazie.
A luptat mult, s-a chinuit pe masura, merita sa i se implineasca acest vis! Si voi veti reusi, dreagele mele!
Bubulina
Speranta moare ultima!
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Off-topic: Cu ocazia asta poate revine si BUBULINA noastra scumpa pe forum!!! Ca tare i-am mai simtit lipsa!!!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Cum sa stau eu fara voi? O sa mai apar pe aici, macar sa va felicit pentru burtici! Hai ca tu urmezi, cand ne dai vestea?
Bubulina
Speranta moare ultima!
AYLLA spune:
FELICITARI LIANA
tot de la o olteanca
dya
url=http://photos.yahoo.com/dianaaureliachiriac