Cand visele prind aripi!
Raspunsuri - Pagina 8

Miramar spune:
Cum scriam si dincolo - LIANA 30 plang si rad in acelasi timp. Ma bucur ca a venit soarele si pe strada ta!
Si repet urarea sa fie bine 9 luni (9sau 8 cate ti-au mai ramas ) si sa faci un copil precum esti tu frumos si la exterior si la interior.
Te dulce si astept sa ma inveti cum sa fac sa vin
dupa tine la odisee.

IULIABRAILA spune:
nu am cuvinte, nu am cuvinte !
tot ce a fost pina acum s-a dus si FERICIREA ti-a invadat viata !
BRAVO ! nu stiu daca mai este nevoie de cuvinte, fericirea ta si a lui grasu este mult prea mare pentru a o vedea noi aici, dar....sintem alaturi de voi si sa
si sa ne inveselim,
ca o s-o sarbatorim,
pe-a mai tare si mai cea.....pe olteanca...
uuuuuuuuuuurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
nu mai pot mai,
IULIA 21+

nusy spune:
Mai,Liana,mai,fata scumpa si draga....uita-te la ea ce surpriza superplacuta a putut ea sa ne faca!Nu-s decat cateva zile de cand
ca venisera rushii....si ia te uita ce bucurie ne-ai facut! BRAVO,olteanco!Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos,destept,frumos si mancacios!
Bubulina scumpa,multumim pentru veste si te asteptam sa semnezi condica zilnic!
Nusy

vali_delide spune:
Liana, nu pot sa exprim in cuvinte bucuria care-mi inunda sufletul la aflarea acestei vesti minunate. Felicitari din tot sufletul meu, suflet de olteanca. Iti doresc tot ce-mi doresc si mie, sanatate maxima si cel putin un bb, la fel de scump ca mami!
PS: Poti sa trimiti o raza de soare pana-n Bariera, ca sapt. viitoare vin la mama, si s-o gasesc acolo, sa iasa soarele si pe la noi!?
Multi pt. cea mai scumpa si mai draga
Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

zozela spune:
fetelor!!
Vin cu vesti de la Liana(pe ea am legat-o de pat)..In primul rand-tre' sa va transmit
si multumiri tuturor pt. urari!!
Am mers azi cu ea la Dr. si i s-a spus ca totul pare a fi OK.Inca nu se vede BBicu"/cii..dar parca a fi ceva acolo..care ar putea fi BB.Joi trebuie sa refaca Bhcg-ul,iar pana atunci trebuie sa stea in pat si sa-si ia constiincioasa pastilutzele!
Deci,daca o vede cineva pe Messenger sau Forum-va rog din suflet sa o trimiteti de urgentza la pat si..sa-i mai dati si vreo doo!!Va multumesc!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Liana30 spune:
Va multumesc din tot sufletul..asa cum va spunea zuza sunt bine..doar ca stau in pat..si va duc dorulnu am ce face pentru ca trebuie..dar promit ca revin in forta
sa nu uitati ca va iubesc pe toate..pe toti
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"

AngeliquedeS spune:
Zozela ne-a pus pe toate sa promitem ca de cum te vedem pe forum, sa luam un par si sa te fugarim in pat!!! Asa ca eu, una, ma conformez!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...