Cand visele prind aripi!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stiu picoooo stiu de aceea nu renunt..merg inainteeee cu tot riscul pana voi reusii..chiar daca voi mai trece din nou..asta e viata..poate ca DD ma incearca..a vazut ca pot duce multe asa ca ma tot incarca..io's puternica si nu ma plang..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Liana mea...pur si simplu nu am cuvinte...si stii ca eu raman foarte greu fara cuvinte....atat eu cat si alin suntem pralaizati in fata calculatorului..stiu ca nu-ti plac parerile de rau si campatimirile de aceea nu iti spunem decat , ca esti un model de urmat pt noi doi si ca iti dorim din toate inimile noastre asa cum nu am mai facut-o pt nimeni pana acum,absolut tot binele din lume si tot ceea ce exista mai bun pe pamantpupici mari si dulci de la mine si de la alin

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleee tu stii ca io te iubee multttt..si stii ca nu'mi place sa te vaz plangand..asa ca sterge ochisorii..da mana la olteanca si tot inainteeee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Liana,
sunt trista pentru tine,cu tine.
Am uimit de spaima cand nu ti-am vazut iconul la semnatura, am inteles imediat..

Sincere condoleante .

Lupta Liana,tu stii sa o faci,de cate ori am fost la fundul butoiului te citeam si atunci aveam o zi mai buna.

Am luptat 10 ani pt un bebe si daca ar fi trebuit sa mai lupt inca 10 o faceam.

Multa sanatate !

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Liana iubita, ce mai faci tu? cum te mai simti? mereu esti gata sa o iei de la capat, ca o adevarata luptatoare!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liano, Dumnezeu sa te ajute, nu pot decit sa ma rog pentru si alaturi de tine.
Sarcina usoara si sa te vedem cit mai repede cu bebel

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ajuta Liano, tinem pumnii sa mearga bine pana la capat
Sarcina usoara

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Liana: sa dea Dumnezeu ca de data aceasta totul sa fie bine pana la capat si sa fiti niste parinti fericiti cu un bebel(sau doi?) sanatos,frumos si destept.Sarcina usoara si Doamne-Doamne sa fie cu voi!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eram sigura ca vei reusi! Si de data asta va fi bine, ai sa vezi!
Sarcina usoara!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput