Cand visele prind aripi!
Raspunsuri - Pagina 16
Liana30 spune:
frantzuzoaicoooo te pupppp si te iubesc.."Nimik nu'i imposibil!!!"![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
aileene spune:
...si eu
ptr ca esti un model de urmat prin taria de care ne dai dovada , D-zeu sa-ti fie mereu pe-aproape ,
cu drag ! ![]()
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
andicu spune:
Liana, draga mea, acum am citit si eu...si plang...e cutremurator, e cumplit!...
Nu pot sa-mi inchipui prin ce ai trecut si sa nu te admir pt puterea si curajul tau de a merge mai departe! nu pot decat sa-ti spun ca esti o fata deosebita, ca si eu ca si celelalte fete sunt alaturi de tine si-mi esti tare draga, si iti doresc din tot sufletul sa te vad cu bebele tau in brate, sanatosi si fericiti!

Andicu
32+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
nusy spune:
Liana,olteanca mea draga...ai trait un adevarat cosmar...ingrozitor a fost! Eu te iube mult si ma rog la DD sa nu mai treci in vecii vecilor prin asa ceva si urmatoarea sarcina sa fie cu final superfericit! Te admir pentru imensa ta putere si tarie de caracter! SINCER!

Nusy
Mishulina spune:
O lacrima pentru puiuti si o rugaciune pentru tine
...atata sunt in stare.....
Sa-ti dea Dumnezeu putere!
Ma gandesc la tine...
miruna79 spune:
Doamne ce poveste cutrematoare. LIANA sa te ajute Doamne Doamne sa treci peste acest cosmar sa fii sanatoasa si sa speri in continuare.
Te pup.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
Amely spune:
Liana...plang si abia vad ce scriu, dar vreau sa-ti spun atat: nu te lasa draga mea olteanca, mergi inainte asa cum ai facut-o si pana acum, fiindca nu va fi in zadar. Ingerasul din palma iti va trimite curand, de acolo de sus, o surioara sau un fratior pe care ai sa-l poti strange la piept o viata, asa cum ti-ai dorit, asa cum ne dorim toate. Durerea nu ti-o va putea sterge nimeni, dar atunci cand iti vei putea imbratisa intr-o zi puiul, ea va disparea si va lasa loc doar dragostei. Ai incredere in tine, in Dumnezeu si nu vei fi dezamagita, un suflet bun nu poate fi decat rasplatit
mami de David Cristian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
sunshine4ever spune:
Liana
esti un exemplu pentru noi, puterea ta de amerge mai departe , de a lupta pentru bebici, chiar si dupa o drama prin care ai trecut tu cu sotul tau, e un exemplu urias pentru noi. Iti doeim din toata inima sa t-i se implineasca dirinta cit de curin, si vei vedea ca DD se va uita la tine. 

in aceasta zi sfinta pt voi si dorinta voastra. 

in asteptarea unui ingeras
Liana30 spune:
andicu daca mai plangi scot
nu trebuie ca il superi pe bebe..te puppp
nusy si io te iubesc multt..mult..si ma rog din tot sufletul sa ramana puiutii in burtica 9 luni..te puppp..
Mishuleeee doar stii ca tu esti un exemplu pt mine..te iubesc si te admir mult..mii dor de tine..
miruna79 multumesc.
Amely asa e merg inainteee ca nu am de ales..te pupp
magduta10multumesc..te pupp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
piccaflor spune:
Liana e cutremurator ceea ce ai trait
....dar ai sa vezi ca Dumnezeu intr-o buna zi iti va schimba lacrimile in fericire,si-ti vei putea stringe la piept ingerasul mult asteptat
...
Esti un suflet deosebit!
Sa stii ca fetele de la odiseea noastra sint alaturi de tine si toate speram sa te vedem iar
cit mai curind si sa fie totul bine! Si asa va fi! Nu se poate altfel!!
pt ingerasii tai
Picca 23+ cu
Matteo