Cand visele prind aripi!
Raspunsuri - Pagina 15
andriushca spune:
Liana nu ai de ce sa ne multumesti! mai ai inca puterea asta cand n-am facut decat sa ma opresc un pic langa tine si sa scriu 2-3 vorbe. sincer, te admir
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
sunshine4ever spune:
Acu' m-am bagat pe subiectul acesta si iata m-a cuprins groaza, de plins nu m-am putut abtine. Offffff Liana cit a tebuir sa induri, dar is ferm convinsa ca DD iti da si putere sa treci peste. Chiar daca durerea nu va disparea nicioadata dar se vascimba cu siguranta cind iti vei tine bebicul in minuta. 

Esti un exemplu pt noi toti dar in special pt sotul meu care saracul e foarte stresat cum se vor decurge toate incepind de saptamina viitoare, dar in sfirsit citindu-ti povestea a putu sa zica : asta-i viata o luam cum e ea.
Uite ca deja m-am si lungit cu vorbele, iti doresc putere sa treci peste toate obstacole si odata fiecare dintre noi vom fi rasplatite pt sacrificiile facute.

in asteptarea unui ingeras
RAMONELLA spune:
Liana
esti o adevarata luptatoare!Ceea ce ti s-a intamplat tie,e ceva de neconceput.Esti foarte puternica,altele si-ar fii pierdut mintile.Dumnezeu o sa te rasplateasca intr-o zi.Sa nu-l condamni,ca sunt sigura ca El stie ce face.Ai incercat sa vorbesti cu un preot???
Iti doresc sa vii in curand cu vestea ca esti din nou insarcinata si de aceasta data totul sa fie bine!
Doamne ajuta!!!
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
Moniland spune:
Draga mea, raspunsuri nu stiu daca vei avea, dar sunt convinsa ca vei avea copilasul tau.
Te imbratisez cu drag 
Monica
bubuleana spune:
scumpa mea, te admir enorm pentru puterea, forta si curajul tau!
Nu stiu de ce trebuie sa se intample toate astea, insa sunt sigura ca dupa atata lupta vei reusi sa-ti tii puiul in brate!
Sunt alaturi de tine!!! 

PS stiu ca de 3 ori ti s-a intamplat necazul asta nenorocit ...ati facut toate analizele posibile si imposibile tu si sotiorul? si cele genetice? o cauza trebuie sa existe...
bubuleana
6+
madlen spune:
Este trist si dureros cand se intampla asa ceva. Dar tu ai o putere de a o lua de la capat, o grija fata de ceilalti si un optimism, care pe mine cel putin, ma fac sa te privesc cu multa admiratie si sa-mi doresc sa pot semana macar putin cu tine. Sa dea Bunul Dumnezeu sa-ti implinesti visul!
marig spune:
Doamne Liana,nu pot sa cred.
suntem alaturi de tine.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
Liana30 spune:
andriushca am destula putere si voi merge inainte..
magduta10 mi'as fi dorit sa va dau putere altfel..dar asta e..va doresc din tot sufletul sa reusiti..
nushulica stii cat de mult te iubesc..te puppp..
RAMONELLA nu'mi sta in fire sa condamn pe nimeni mai ales pe DD..te pupp si sarcina usoara incontinuare,
Moniland vom avea amandoua pana la urma..
bubuleanooo am lupata si inca mai lupt..voi reusi pana la urma..da am facut tot ceea ce se putea face si toate sunt bune..le vom face din nou..te pup si sarcina usoara.
madlen,marig
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
aileene spune:
Liana draga , nu pot spune decat ca regret mult ptr cele intamplate . Eu care credeam ca totul e bine , am dat intamplator peste tine si am vazut ca nu mai aveai cei 2
la semnatura...dupa care am inteles
si am vrut neaparat sa-ti exprim si eu parerile mele de rau ptr acest trist eveniment ! Sunt cu sufletul si cu gandul la tine ! Si-ti doresc sa nu te schimbi nicioadata , ptr ca cu vointa ta de fier si cu puterea ta D-zeu iti va da ceea ce doresti de atata timp ! Nu-ti pierde speranta TOTUL E POSIBIL ...Un
din suflet unei persoane deosebite care nu peste mult timp va deveni mamica , continua sa crezi in visele tale 
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri