Monica, Irinel si Irina Columbeanu (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nu vreau sa par rautacioasa,sau invidioasa sau stiu eu cum,dar oare numai in fata camerelor o imbraca asa de frumos,de parc aar iesi in oras,sau tot timpul.Am vazut aseara ca era intr-o rochita alba si cu ciorapei de plasa.Era tare dulcica.Prefer sa cred ca doar de dragul camerelor au imbracat-o asa..

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, eu n-am nimic cu ei... ma deranjeaza putin ca prea isi expun viata personala, dar daca lor le place, sa fie sanatosi...


Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu cred ca fata nu este abolut deloc naiva sau in postura de victima.

Ea a venit dintr-un mediu normal , a urcat in "ierarhie" prin mijloace nu de laudat si a ajuns la Irinel Columbeanu , vestit pt. pasiunea lui pt. femei si pt. modul in care le ajuta. Sa nu uitam ca Anna Lesko era stripteusa cand a luat Iri si a facut din ea "diatamai starul" , la fel si Romanita Iovan si mai stiu eu cate.

Am ascultat povestea de dragoste dintre cei 2 : Columbeanu avea nevoie de o fata pt. nu stiu ce reclama la nu stiu ce firma , a fost aleasa Monica. A venit in Bucuresti , el a ajuns tarziu la intalnire si citez "nu am gasit in tot orasul un restaurant" , asa ca s-au dus la vila lui din Snagov sau unde o are.
Dupa 2 ore au facut sex.E admirabil ca au ramas insa impreuna.

Ei , eu cred ca Monica animerit fooooarte bine(in viziunea multora) , are un sot realmente de milioane(de dolari , nu lei) care ii face toate poftele.S-a casatorit cu el , deci e mostenitoare, i-a facut un copil deci are deja toata averea.
Nu cred ca putem sa dam vina pe ea sau pe el pt. dorinta de a avea inca un copil.Foarte multe familii au spus imediat dupa ce li s-a nascut primul copil ca mai vor unul repede. NU prea cred ca el avea cum sa o oblige pe ea faca chestia asta , cred ca mai mult s-au gandit in perspectiva , sa fie copiiii de aceeasi varsta , sa poata ea sa-si reia cariera, poate chiar sa-i vada crescand parintii lui.

parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2000 spune:

Ma intreb si ma tot intreb de ce oare se incearca albirea Printului, mai fetelor omul asta chiar va plateste sau sunteti rude? Si ma mai intreb asa de una singura...DE CE EL VREA PUBLICITATEA ASTA?
Daca este de vina numai vanitatea ar fi o spetza mult prea mica, parerea mea insa e ca mult mai mult dedesubtul dorintei de a deveni o persoana publica. CE INSEAMNA A DEVENI PERSOANA PUBLICA? Daca reusim sa stabilim cu ce poate ajuta pe cineva A FI PERSOANA PUBLICA atunci ne vom lamuri si de ce face Printul asta.
Parerea mea este ca Printului: II ESTE FRICA! Si din cazul acesta doreste sa fie persoana publica. Acum de ce ii este frica el stie.....

Acum trecand la Monica, ea e clar manipulata sentimetal si nu numai. Legandu-te de trecutul NUMAI al Monicai si nepunand in balanta si pe cel al Printului, mie personal mie se pare o mare magarie si incercare de distorsionare a realitatii.

Printul plateste frica lui si nu dorinta de a fi cu femei frumoase!

Monica a avut atuul ca era prea tanara si f frumoasa si taman buna de modelat! Printul e mult mai organizat mental decat va inchipuiti el stia la sigur ce vrea, el cauta O NEVASTA-mama pentru copii sai, tanara, frumoasa, usor de modelat. Nici una din cele doua mentionate nu avea caracteristicile astea: Romanitza era prea batrana si harsita in rele greu de modelat, Anna era o frumusete mult prea practica si feminista pentru Printz.
Ca au facut dragoste dupa 2 ore, cand ai 17 ani si cand ti se ofera cerul pe tava si cand ai gauri in ciorapi si vanatai pe spate de la ultimul iubit, eu personal zic ca nu e de condamnat! De condamnat e EL care stiind contextul si-a permis sa il foloseseasca in favoare lui pentru a seduce fata! Ca lucrurile au luat turnura asta este numai pentru ca MONICA S-A INDRAGOSTIT DE EL iar latura asta pana acum Printzul nu o vazuse, iar dragostea face ca si cel mai umilitor lucru sa para un har! Restul fetelor o faceau pentru bani si favoruri, fata asta a facut-o DIN DRAGOSTE! Sa iti dea Monica Dumnezeu putere sa crezi in iubirea ta si lui puterea de a vedea ce mare binecuvantare i-a dat Dumnezeu cu fata asta si sa aiba grija de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Irina, la fel te-ar putea intreba si fetele, esti platita de Monica, sau esti cumva ruda cu ea?
Ideea este ca adevarul este undeva la mijloc. Este o mare greseala sa o privim pe Hormonica ca fiind o persoana inocenta, ca doar i se stie trecutul. Pai la 18 ani sa ai o experienta de viata atat de bogata, e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Irina, nu cred ca el vrea sa fie pers. publica , el are bani si daca il vezi tu la emisiune , si daca sta inchis in casa , nu este prea interesat de ceva.
Ea are emisiunea, ea apare in ziare. Nu este att de naiva si victima , si nu cred ca avea vanati pe spate si ciorapi rupti de la fostul iubit.
O cunosc pe Lavinia de la Spicy , care a fost cu mine in generala. Stii cum a ajuns acolo? Iti spun doar atat
Mi-a povestit o prietena cum o amica de-a i a plecat la nu stiu ce concurs facut de un om influent din BUcuresti , concurs la care a ajuns si Lavinia. Se stia cine el si obiceiurile sale , asa ca atunci cand a venit la fete si le-a oferit vreo 2000 de dolari de caciula sa mearga sa-si cumpere haine , majoritatea si-au facut bagajul si au plecat acasa.Cine ramas a ajuns prin mainile lui sus.


Mie nu mi se pare fetita atat de nevinovata si cred ca e victimizata aiurea , ca nici eu nu am bani , dar nu merg sa fac sex cu oameni doar pt. ca plang sau pt. ca vreau pantofi manolo.El daca vroia avea publicitate de te plictiseai de el , ca avea de unde , si fete a avut gramadaa. Sa i vazut ce zicea Monica la inceput de sora si de mama ei ca sunt invidioase pe ea ca are bani acum si ca "iubitul" ei ii cumpara de toate , de aia nu mai vorbesccu ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2000 spune:

Pentru mine ea ESTE MAMA UNUI COPIL si e suficient! Si l-a dorit l-a avut il iubeste pentru ca o femeie nu face copii daca nu il iubeste pe omul de langa ea (doar cazurile deviante sunt altfel), barbatii fac copii si din alte considerente. Asa ca lasa-ti fata in pace ca si asa ii este greu cred eu! Si da sa stii ca in gomosenia ei e muult mai incenta decat el cu toata "experineta de viata" de care vorbiti voi... ce experineta....oricat ar fi tarit de intens la 17 ani nu poti avea asa multa experineta. Femeile tind sa fie mult mai rele unele cu altele atunci cand invidiaza ceva la cealalta. Personal mie nu imi trebuie ABSOLUT nimic din ce are Monica si nici nu imi doresc bunastarea ei, cat despre Printz ...ptiuuuuuu drace.... chiar ca nu mi-as dori asa ceva. Asa ca fie fericiti sa isi creasca copilul in pace si daca nu puteti sa o ajutati cel mai bine ar fi sa nu faceti rau cu vorbele si asa spuse din invidie!
Fiecare are soarta lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Irina, mi se pare aiurea acum sa-mi spui ca sunt invidioasa pe ea doar pt. ca mi se pare trista rau fata .
Am vazut ca e ceva tipic , daca spun ca nu-mi place o femeie clar sunt invidioasa.
Nu-mi place cum arata la corp , la fatza , nu ma intereseaza banii pe care ii are de la el , ca oricine poate face avere asa , nu-mi place viata ei si nu cred ca as putea sa stau cu un barbat in varsta pt. ca mi s-ar parea constant ca e tatal meu. Am avut o "pasiune" majoritatea fetelor pt. un profesor care nu era deloc frumos dar avea un sarm si un je ne sais quoi care te dadea pe spate. EI , nu-mi puteam imagina nici o relatie intre mine si el pt. ca era putin mai mic decat taica-miu si avea cultura aia generala pe care o admir si o inteligenta iesita din comun.



Apoi , ai spus ca ea e mama.Pai iti arat 100 de mame pe care nu ai de ce sa le admiri respecti. Nu spun ca ea nu e mama buna , sau ca e mama buna , habar n-am ca nu am cunoscut-o , dar faptul ca e mama nu cred ca trebuie sa fie din start 10 puncte la respect.
Eu nu pot sa respect femeile care-si calca in picioare ceva pt. bani si faima ...nu pot.
Ah , in ochii mei ea nu e femeie , e doar o fata.

Nu am nimic cu ea , nici cu el , ba chiar fac misto de mama-mea cand se mai enerveaa de cat "de proasta e asta" , ii spun ca nu vad care e problema cu ea . Nu-i convine , inchide televizorul sau chimba programul.
Din partea mea sa traiasca fericiti (acum cu atat mai mult cu cat au copil) si sanatosi pana la adanci batraneti , dar sa nu se victimizeze nici unul dintre ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Mai, eu nu mai pot de invidie! Nu mai dorm noaptea, am slabit, am niste cearcane!!! Maine ma duc la psihoterapeut, trebuie sa rezolv cumva problema, ca Monicuta mi-a dat peste cap viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Apropo de Monica Columbeanu, (scuzati cacofonia) ati vazut flmele porno de cand avea 16 anisori? Ei... ce parere aveti? Are un trecut zbuciumat

Nina

Mergi la inceput