Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 21
roxy spune:
buna , stiti cumva daca scarlatina poate afecta sarcina in caz ca e contactata?
Va intreb asta pentru ca la baiatul meu la gradinita este un afis cum ca un copilas are scarlatina si ma gandesc ca pana au descoperit parintii lui el a venit la gradinita si e ma mult decat posibil ca baiatul meu sa se fi jucat cu el .Deci e firesc sa ma intreb daca doamne fereste o ia si baiatul meu , eu ce fac, e periculoasa pentru sarcina...
Va multumesc .
roxy
14 saptamani
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
mihaela_specht spune:
ella in Germania e frumos peste tot,din cate stiu eu in Ulm sunt foarte multi romani.
o zi buna va doresc
misha-germ spune:
Hop si eu...in sfarsit am nascut un Dicki cum mi l-au botezat sorele in spital, de 4600g si 57 cm...sanatos si plin de viata, dar care a avut o intarziere de 14 zile...credeam ca nu mai vine si ma apucasera depresiile in spital.
va pup
miha
aschiutza spune:
Mischa sa iti traiasca si sa fie sanatos! Felicitari!
---------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
mamica dulce spune:
Sanatate la grasut Felicitari!!!
Fetelor,poate ma puteti ajuta..acum ceva timp,vreo luna poate,era o reclama la tv la o vopsea de par (marca cunoscuta) care mergea fara decolorare in prealabil.Am uitat pur si simplu cum se numea si nu-mi pica fisa nici in magazin la rafturi.Poate mai stiti voi despre ce era vorba...eu n-am mai vazut reclama in ultimul timp si chiar mi s-a pus pata rau de tot sa-mi schimb negrul natural pe un roscat sau saten.
Ce faceti maine?Mergeti cu copilasii la parada?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
tumpi spune:
Misha, felicitari , sa-ti traiasca grasunelul.Chiar ma intrebam daca ai nascut.
Fetele din Mü, e si pe aici vreo parada maine?Aveti idee daca luni e liber, ca am inteles ca-i sarbarbatoare.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
misha-germ spune:
multumesc fetelor de urari...sa aveti si voi parte de copii frumosi si sanatosi
miha
mihaela_specht spune:
buna fetelor
tumpi luni e rosenmontag,in nrw e liber banuiesc ca si in München.
va pup si va doresc distractie placuta la carnaval